AÖL'de 3 Yıllıklar İçin Af İstiyoruz
AÖL'de 3 Yıllıklar İçin Af İstiyoruz
2.Ek sınav bana yetmez diyenler...
3.Ek Sınav da olsa kredimizin tamamlanması zor diyenler...
nimet.cubukcu@meb.gov.tr
3.Ek Sınav da olsa kredimizin tamamlanması zor diyenler...
nimet.cubukcu@meb.gov.tr
En son meloş tarafından 14 Ağu 2009, 12:13 tarihinde düzenlendi, toplamda 5 kere düzenlendi.
Re: 3 Yıllık Arkadaşlar Mail Atalım 1 YIL DAHA UZASIN..
Tüm arkadaşlar desteğinizi bekliyoruz...çok önemli..
yazıyormusunuz arkadaşlar..meloş yazdı:Tüm arkadaşlar desteğinizi bekliyoruz...çok önemli..
- deerrryyaaa
- Uzman Doktor
ben 2 tane yazdımm arkadaşlar belki bi faydası olur herkez yazarsaa
nihayet mezun
diploma puanı:74,25

-
ben yazdım arkadaşlar...4 yıl olursa 30 kredıyle en az bır yılımız gıdıcek oda kucuk bır ıhtımal bu 2 yıla kadar uzarr lutfen bıze bunu yapmayın bır sans verın flln yazdım gerçekten cok kotu bır durum ısterse sınav 3 kerede olsa 4 yıllıga gecmek ıstemem
biz 4 yıllık olanlar napalım 

- fatihsaki9
- Doktor
3 yıllık sistemede olan arkadaşlar mevzun olma kredisi fazla olmadığından dolayı(4 yıllığa göre)bu bulunmaz fırsatı kaybetmek istemiyorlar. Bizde senede 2 dönem yapılan sınavların 3 döneme çıkmasını istiyoruz.Onur bizde mail atalım bu konuyla iligli

aslında 3 döneme çıksa gerçektende çok iyi olur,hatta 4 bile olabilir yani,ne kadar cok olursa o kadar çabuk bitirebiliriz şu liseyi 

-
yaa bılmıorm ıns bıze bır şans verırlerr
- fatihsaki9
- Doktor
İnşallah, tek temellimiz 3 döneme çıkarılması...
öyle haklısınız ama düşünsenize 1 sene içinde mezun olma şansı olan belki fazladan 2 sene daha okuyacak..onur.. yazdı:biz 4 yıllık olanlar napalım
ve şuda var 3 yıllıklar genelde yaş başını almış insanlar..çünkü en aşağı bundan 4-5 yıl önce kaydolmuş insanlar..hayatlarını okul hayatlarını ve geleceğini hazırlamak için zamanı çok gitmiş insanlardır..yani 4 yıllıkta belki 16 yaşında kayıtlı lise öğrencisi varsa 3 yıllıkta en aşağı 20 yaş üstü arkadaşlar vardır..düşünsenize 4 yılda lise bitirip bide üstüne üniv beklediğimizi..mesela ben 26 yaşındayım..böle giderse 30 yaşına anca üniv girerim.bide oonu okurum ondan sonra kimse bizi işe almaz

bak bunda hem fikirim..fatihsaki9 yazdı:İnşallah, tek temellimiz 3 döneme çıkarılması...
3 döneme çıksın + 4 yıllıklar 1 dönemde en az 40-50 kredilik ders alabilsin...
peki arkadaşım bir donemde 40-50 kredilik ders seceyim 2 donemde diplomamı alayım diyorsun iyi hoşta 50 kredilik ders ortalama olarak 20-30 arasında derse denk geliyor + bunun içinde kolay olmayan devamlılık isteyen sayısallarda var, "dahi" olmaktanda ote zaman yetmez bu ders yüküne, bilmem nasıl çıkılabilir bu kadar dersin içinden doğrusu çok düşündürüyor beni.Allah hepimize yardım etsin.
Sıkıntı ve huzursuzluk mutlaka bir günahın cezası, huzur ise bir ibadetin karşılığıdır.( Hz. Mevlana )
- fatihsaki9
- Doktor
40 Kredilik ders olurda 50 fazla olur bence meloş ,en iyisi bize (4 yıllıklara) 2 dönemden 3 döneme çıkarılsın sınava girişler.3 yıllık olanlar için de mail atalım arkadaşlar derstekleyelim arkadaşlarımızı mevzun olanlar bu sene olsun ama seneye uzatacaklarına fazla ihtimal vermiyorum ben,inşallah uzatılır o arkadaşlar da mevzun olur

- deerrryyaaa
- Uzman Doktor
bence 3 yıllıklar uzatılmasın yada 4 yıllık olunca 1 senede 3 sınav hakkı verilsin ama kredi sistemi 40 lık olsun
nihayet mezun
diploma puanı:74,25