sınav sonucu

Her Konuda Tartışabilirsiniz
deniz
Uzman

Re: sınav sonucu

Mesaj gönderen deniz » 02 Mar 2009, 14:09

ohhh alllaha şükür öss için puanım yetiyor:))
4.dönemim toplam kredim 118 alan kredim 64 oldu mayısta bu iş biter:)))

arzussncan

Mesaj gönderen arzussncan » 02 Mar 2009, 14:17

dıploma alma sınavı ne olo bılen varmı...yazın genelde 2 tane ek sınav oluor bu sınavlardan ayrı mı oluo dıploma sınavı?

Kullanıcı avatarı
fatihsaki9
Doktor

Mesaj gönderen fatihsaki9 » 02 Mar 2009, 15:18

havva41 yazdı:
saLLy yazdı:
havva41 yazdı:arkadaşlar kaldığımız dersten ne zaman sınava giricez yani bizim dönemimizi etkilecekmi mayısta sadece kaldığım derstenmi giricem yardım edin cevap bekliyorum :((
istdqn dersten qrebLrsn kaldkLarndanda dqerLerndende...
yani 2. dönem dersleri seçebilcem kaldığım derstende 2. dönem derslerinde giricem sınava yani
2.dönem derslerinden girecen diye bir şey yok ,zorunlu dersler kısmından kaldığın veye girmek istediğin herhangi bir dersten girebilirsin sonuçta hepsini vermek zorundasın havva...

Kullanıcı avatarı
suheda
Yardımcı Uzman

Mesaj gönderen suheda » 02 Mar 2009, 15:28

slm ben de sadece 3 dersten kalmışım bu benim aol de ilk dönemim kendimi başarılı buldum ama bu şekilde lise nasıl bitecek çok merak ediyotrum acaba hep birlikte mebe mail atsak bu erken bitirme olayını hızlandırabilirmiyiz. :?:

Kullanıcı avatarı
saLLy
Uzman Doktor

Mesaj gönderen saLLy » 02 Mar 2009, 16:10

havva41 yazdı:
saLLy yazdı:
havva41 yazdı:arkadaşlar kaldığımız dersten ne zaman sınava giricez yani bizim dönemimizi etkilecekmi mayısta sadece kaldığım derstenmi giricem yardım edin cevap bekliyorum :((
istdqn dersten qrebLrsn kaldkLarndanda dqerLerndende...
yani 2. dönem dersleri seçebilcem kaldığım derstende 2. dönem derslerinde giricem sınava yani
ders secmle listesi werirLer zaten sana ordan bkabLrsn
߀$İKTA$

corleone1919
Yardımcı Uzman

Mesaj gönderen corleone1919 » 02 Mar 2009, 20:27

10 da 10 60 kredi cepte
Gece kirpikli kadın, aşkıma siyah bakma.
Zaten yakanlar yakmış, bir ateşte sen yakma.

deniz
Uzman

Mesaj gönderen deniz » 02 Mar 2009, 21:15

süper bravoo başarının devamını dilerim

MuRTi_

Mesaj gönderen MuRTi_ » 03 Mar 2009, 00:52

Arkadaşlar bu benim girdiğim ilk sınav. 1999 yılında meslek lisesi 1. sınıftan okulu bıraktım toplamda 2 sene okudum yani 1. sınıfı ve şimdi burdan genel kültür bölümünü seçerek bitirmeye çalışacağım ancak benim sınava girmeden önce 30 kredim geldi bu kredi 4 seneliğe çıkınca silinecekmi yada herhangi bir şekilde silinecekmiş ayrıca sınavda aldığım sonuç şu tabloyu yarattı sizde ilk sınavım için yeterli bir düzey mi? Acemelik çok kötü ya :)

Okul / Alan - Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 3 YILLIK / GENEL KÜLTÜR
Öğrencilik Durumu : AKTİF
Toplam Dönemi : 3 AOL'de Okuduğu Dönem : 1
Toplam Kredi : 60 Alan Kredi :

Kullanıcı avatarı
fatihsaki9
Doktor

Mesaj gönderen fatihsaki9 » 03 Mar 2009, 01:03

MuRTi_ yazdı:Arkadaşlar bu benim girdiğim ilk sınav. 1999 yılında meslek lisesi 1. sınıftan okulu bıraktım toplamda 2 sene okudum yani 1. sınıfı ve şimdi burdan genel kültür bölümünü seçerek bitirmeye çalışacağım ancak benim sınava girmeden önce 30 kredim geldi bu kredi 4 seneliğe çıkınca silinecekmi yada herhangi bir şekilde silinecekmiş ayrıca sınavda aldığım sonuç şu tabloyu yarattı sizde ilk sınavım için yeterli bir düzey mi? Acemelik çok kötü ya :)

30 kredi meslek lisesi okuduğundan dönemden kalıyor.Havadan 30 krediyle önde başlıosun açık liseye bu büyük bir avantaj ,4 yıllığa geçtiğinde kredin kesinlikle silinmez,ilk sınav için bence çok güsel bir tablo Allah bozmasın böle devam arkadaşım... :D

MuRTi_

Mesaj gönderen MuRTi_ » 03 Mar 2009, 01:17

fatihsaki9 yazdı:
MuRTi_ yazdı:Arkadaşlar bu benim girdiğim ilk sınav. 1999 yılında meslek lisesi 1. sınıftan okulu bıraktım toplamda 2 sene okudum yani 1. sınıfı ve şimdi burdan genel kültür bölümünü seçerek bitirmeye çalışacağım ancak benim sınava girmeden önce 30 kredim geldi bu kredi 4 seneliğe çıkınca silinecekmi yada herhangi bir şekilde silinecekmiş ayrıca sınavda aldığım sonuç şu tabloyu yarattı sizde ilk sınavım için yeterli bir düzey mi? Acemelik çok kötü ya :)

30 kredi meslek lisesi okuduğundan dönemden kalıyor.Havadan 30 krediyle önde başlıosun açık liseye bu büyük bir avantaj ,4 yıllığa geçtiğinde kredin kesinlikle silinmez,ilk sınav için bence çok güsel bir tablo Allah bozmasın böle devam arkadaşım... :D

Bilgilendirdiğin için saolasın arkadaşım :) ya bide bu genel kültür bölümünü bitirirsen ünide fazla seçeceğin bölüm bulamazsın diyorlar ben Allah izin verirse liseyi bitirdikten sonra 2 senelikde olsa bi açık öğretim bitirmek istiyorum hangi bölümleri varki acaba seçebileceğim..

Kullanıcı avatarı
OmurBiterOkulBitmez

Mesaj gönderen OmurBiterOkulBitmez » 03 Mar 2009, 02:52

Yaw Peki Arkadaslar Şu Durumda Ne Oluyor.
Mesela Bnm Alan Kredim Şuanda 33,
80 Olması İçin 47 Kredi Lazım, Benim Zorunlu Derslerimde Şuan 48 Kredilik Alan Dersi Var. Şimdi Bunlardan Sınava Girdim, 47 Kredi Alamadım Ozaman Nolucak. Alan Dersinden Sınava Girince Zorunlu Derslerden Kalkıyor.
Yani Zorunlu Derslerdeki Bütün Alan Derslerinden Sınava Girip 80'e Tamamlayamassam Napıcam.
Tekrar Seçip Onları Vermeye mi Çalışıcam. Eğer Öyleyse Çok Zor Yaw. Toplam Kredi Tamam Ama Alan Kredisi Çok Zorluyacak Bi Aydınlatırsanız Sevinirim.
Galatasaray SK

Resim

Kullanıcı avatarı
saLLy
Uzman Doktor

Mesaj gönderen saLLy » 03 Mar 2009, 12:31

OmurBiterOkulBitmez yazdı:Yaw Peki Arkadaslar Şu Durumda Ne Oluyor.
Mesela Bnm Alan Kredim Şuanda 33,
80 Olması İçin 47 Kredi Lazım, Benim Zorunlu Derslerimde Şuan 48 Kredilik Alan Dersi Var. Şimdi Bunlardan Sınava Girdim, 47 Kredi Alamadım Ozaman Nolucak. Alan Dersinden Sınava Girince Zorunlu Derslerden Kalkıyor.
Yani Zorunlu Derslerdeki Bütün Alan Derslerinden Sınava Girip 80'e Tamamlayamassam Napıcam.
Tekrar Seçip Onları Vermeye mi Çalışıcam. Eğer Öyleyse Çok Zor Yaw. Toplam Kredi Tamam Ama Alan Kredisi Çok Zorluyacak Bi Aydınlatırsanız Sevinirim.

aLan kredisi mecbur werilecek yanii..wremezsen tekrar qirip tekrar werecksin..yani 80 olmak zorunda
߀$İKTA$

Kullanıcı avatarı
mervee
Çırak

Mesaj gönderen mervee » 03 Mar 2009, 13:11

bnm aölde 2.dönemim toplam krrdm 118 aln kredim 56 8 dönem okumadan mezun olamıyormuyum?

Kullanıcı avatarı
fatihsaki9
Doktor

Mesaj gönderen fatihsaki9 » 03 Mar 2009, 15:02

Ne Zaman Mezun Olabilirim?

3 YILLIK SİSTEMDE OKUYANLAR;
Toplam kazanılan kredinin 144 veya üzeri olması,
Ortak derslerin tamamını başarması veya muaf olması.
Alan kredisinin 64 veya üzeri olması (Genel Kültür hariç),

İlköğretim okulu-orta okul mezunu öğrencilerin öğrenim gördüğü toplam dönemin en az 5 veya üzeri olması,
Lise ara sınıflardan gelerek Açıköğretim Lisesine kayıt yaptıran öğrencilerin, Açıköğretim Lisesinde en az bir dönem sınava katılmış olması ve toplam dönemlerinin en az 5 olması gerekir.

4 YILLIK SİSTEMDE OKUYANLAR;

Toplam kazanılan kredinin 192 veya üzeri olması,
Alan kredisinin 80 veya üzeri olması,
Alan derslerinin tamamından sınava girilmiş olması,
Ortak derslerin tamamını başarması veya muaf olması,
Genel Kültür alanındaki öğrencilerin ortak derslerden mutlaka 80 kredi toplaması,

Lise ara sınıflarından gelerek Açık Öğretim Lisesine kayıt yaptıran öğrencilerin,Açık Öğretim Lisesinde en az bir dönem sınava katılmış olması ve toplam dönemlerinin en az 8 olması gerekir.

Kullanıcı avatarı
fatihsaki9
Doktor

Mesaj gönderen fatihsaki9 » 03 Mar 2009, 15:06

mervee yazdı:bnm aölde 2.dönemim toplam krrdm 118 aln kredim 56 8 dönem okumadan mezun olamıyormuyum?
Merve öğrenci girişinden kredi bilgileri seçeneğini direk kopyalarsan ona göre bakalım yardımcı olmaya çalışalım sana :wink:

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön