Merhaba
Merhaba
Merhaba,
Bende Bursada yaşıyorum, 26 yaşındayım Liseyi Fransada okudum aslında 40 kredi eksiğim var alan kredi muhabbetleri falan kafam bi hayli karışık anlayacağınız üstelik burdaki eğitim sistemini hiiç bilmiyorum koyun gibi kitaplar geliyo çalışıyorum.. Gerçekten çok zor benim için.. Şimdi tek istediğim ÖSS'ye girip Fransızca öğretmenliği bölümünde okumak.. Ama bu konuda da hiç bilgim yok hangi derslere çalışmam lazım ne yapmam lazımm
"Hiç birşey için geç değildir" konsepti üzerinde yoğunlaşıp bir yola girdim ama bakalım...
Herkese Başarılar dilerim...
Bende Bursada yaşıyorum, 26 yaşındayım Liseyi Fransada okudum aslında 40 kredi eksiğim var alan kredi muhabbetleri falan kafam bi hayli karışık anlayacağınız üstelik burdaki eğitim sistemini hiiç bilmiyorum koyun gibi kitaplar geliyo çalışıyorum.. Gerçekten çok zor benim için.. Şimdi tek istediğim ÖSS'ye girip Fransızca öğretmenliği bölümünde okumak.. Ama bu konuda da hiç bilgim yok hangi derslere çalışmam lazım ne yapmam lazımm
"Hiç birşey için geç değildir" konsepti üzerinde yoğunlaşıp bir yola girdim ama bakalım...
Herkese Başarılar dilerim...
Re: Merhaba
hoşgeldin asimelek inşallah istediklerini başarırsın
yaşlanarak değil yaşayarak tecrübe kazanılır,zaman insanları değil armutları olgunlaştırır. PEYAMİ SAFA
hoşgeldin, davanda başarılar 

Bir Sevda İse Hayatı Anlamlı Kılan, Daha Sesli Söyle KONYASPOR ULAN..!
hoşgeldin arkadaşım başarılar 

BENİ SEV DİYE SEVMEDİM SENİ,SEVSENDE SEVMESENDE SEVİYORUM SENİ((ZEYNEP));)
soyez le bienvenu
- sofistike07
- Yardımcı Asistan
hoşgeldin arkadaşım
yolun acık olsun...

Sevmek her zaman sahip olmak değildir...
Sevgi bazen beklemektir...
Sevgi bazen beklemektir...
Hepinize teşekkür ederim umarım herbirimiz bu işin içinden en güzel şekilde çıkarız
hosgeldin asimelek
dügümlenirken uzun yolların ufukta ucu, bugünde gelmedi hasretle beklenen yolcu!...NFK
nie kimse bana hoşqeldin demio yaa
:( sadece akbaba dedi saol canım yeniyiz die böle yapıonuz demi aşkolsun valla

SLM BENDE 29 YAŞINDAYIM EVDE CAN SIKINTISINDAN BAŞLADIM LİSEYİ VERMEYE AMA ŞİMDİ LİSE BİTTİĞİNDE OKUMAYA DEVAM ETMEK İSTİYORUM GEÇTE OLSA ....BENİM 10 YAŞINDA ÇOCUĞUM VAR TEK TESELLİM ÇOCUĞUMDAN ÖNCE OKULUMU BİTİRMİŞ OLMAK.. 

UZAK DİYARLARDA BELKİDE GÜNEŞ DOĞMUŞTUR. IŞIĞA HASRET RUHLARA