2008-2009 AÖL Ek sınav Hakkında. Önemli!
2008-2009 AÖL Ek sınav Hakkında. Önemli!
Bu sene ek sınav olmayacagına dair soylentiler var HEM'nde konuya ilişkin net bilgi verilmesede sene sonunda ÖSS sınavına kıl payı hazırlık yapacak arkadaşlar için pek iyi bir haber olmayacak tabii bende dahil...İnş. dua edelimde ek sınav olsun. Herkese iyi forumlar.
Sıkıntı ve huzursuzluk mutlaka bir günahın cezası, huzur ise bir ibadetin karşılığıdır.( Hz. Mevlana )
Re: 2008-2009 AÖL Ek sınav Hakkında. Önemli!
nerden duydun acaba olmayacağına dair kesin bilgimi aldın yazabilirmisin. teşekkürler.
yok ya geçen senede öyle söylentiler oldu ama sınav yapıldı her sene olan bir sınav tekrar olur bence..
peki öss için mayısta mezun olamayanlar bı sınavla mezun oldukarında geçerli olurmu acaba?
peki öss için mayısta mezun olamayanlar bı sınavla mezun oldukarında geçerli olurmu acaba?
Kesin değil arkadaşlar ama olma ihtimalinide goz onunde bulundurmakta fayda var benim soylemek istediğim bu.o yuzden ek sınava guvenipte çalşmamız gereken derslerin sayısını azaltmak yılsonu için güvenli olmayabilir.en azından zorunlu derslere full calışıp kalan seçmeli dersleride gucumuz yettiği kadar gozden geçirmek gerekir.tabii inş. ek sınav yaparlarsada aol'ye minnettar kalırız. 

Sıkıntı ve huzursuzluk mutlaka bir günahın cezası, huzur ise bir ibadetin karşılığıdır.( Hz. Mevlana )
bende merak ediyorum bu sene ek sınav olacakmı. çünkü çok zor dersler var strese girdim. ben öss ye gircem
eğer mayıs sınavında mezun olamazsam ek sınav sonunda mezun olursam öss sınavım geçerli olacakmı
eğer mayıs sınavında mezun olamazsam ek sınav sonunda mezun olursam öss sınavım geçerli olacakmı
bütünleme sınavı oluyo gecen sene olmuştu ama osıra annemle babam istanbulda amelyat olduğu için gidemedim
açağıl
ek sınav dahil bu sene liseyi bitirenler eğer oss'de yeterli puan alırlarsa universiteye girmeye hak kazanabilcekler.bu kesin yani.geçen sene sistem bu şekildeydi bu senede oyle olacak.tabii biraz ek sınavın olmamasından yana korkuluyum ama buyuk ihtimalle yapıcaklar inş.iyi forumlar.