Simdi kredi bilgilerinde bi normal kredi bilgisi yazıo bide alan kredisi yazıo.Biz toplam kredi icin ikisini topluyoruzmu?.toplamıozmu

sanada slm.simdi alan kredisi secmiş oldugun alan derslerinin toplam kredisidir ve mezun olabilmen için önemlidir.normal kredi ise alan,zorunlu ve secmeli derslerinin toplam kredisidir.pablo yazdı:Selam millet
Simdi kredi bilgilerinde bi normal kredi bilgisi yazıo bide alan kredisi yazıo.Biz toplam kredi icin ikisini topluyoruzmu?.toplamıozmu
Benim bildiğim gidilemiyor. "Edebiyat,Tarih,İletişim,Basın-yayın,öğretmenlik" ile ilgili bölümlere gidilebiliyor yanılmıyorsam.pablo yazdı:anladım.Peki sosyal bolumunde okuyan biri unıversıtede fen bolumlerıne gıdebılırmı(eczacılık,kimya muhendıslıgı v.s)
bu imkansız.bu bölümleri secebilmen için fen bilimlerinden mezun olman gerekirpablo yazdı:anladım.Peki sosyal bolumunde okuyan biri unıversıtede fen bolumlerıne gıdebılırmı(eczacılık,kimya muhendıslıgı v.s)
pablo yazdı:Yok ben zaten fendeyım.Arkadas ıcın sordum.O sımdı sosyalde ama kımyayada meraklı.O yuzden fene gecmeyı dusunuo ama kredisi biraz dusecegi icin yaklasan askerligi sebebiyle baya kafası karısık