mezun
mezun
iyi günler arkadaşlar bu sene açık liseden mezun olup üniversiteye girmem gerekiyo ne olur yardım edin.
Toplam Kredim 134 Alan Kredim 39
3 senelik sistemdeyim bölümüm fen bilimleri
Bugün halk eğitime sordum genel kültür bölümüne geçmemi söyledi ne yapmalıyım acil yardım istiyorum
herkese teşekkür ederim şimdiden. Hepinize Başarılar
Toplam Kredim 134 Alan Kredim 39
3 senelik sistemdeyim bölümüm fen bilimleri
Bugün halk eğitime sordum genel kültür bölümüne geçmemi söyledi ne yapmalıyım acil yardım istiyorum
herkese teşekkür ederim şimdiden. Hepinize Başarılar
Re: mezun
Halk eğitimlerin açıköğretim işleriyle ilgilenmeleri daha yeni sanırım.. bu yüzden halk eğitimdekilerde yüzeysel bilgilere sahipler,sayın Laden'in dediği gibi çağrı merkezine mail at ya da aol.meb.gov.tr de verilen iletişim numarasını arayarak bilgi alabilirsin.
En son Fays tarafından 12 Mar 2009, 21:46 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
ya arkadaşlar eğer önümüzdeki sınavda alan kredisinin açığı olan 25 krediyi veremezsem ki işte çalışıorum çok zor sene sonunda 4 yıllık sisteme tabi olucaz ve ben delircem bırakırım heralde ama ben bu sene bitirip öss ye girmek istiyorum 1 yıl daha bekleyemem bi çok şeyi erteledim ztn anlayacağınız zamanım yok napcam ya offffffff
Beterinde beteri var eğer 4 yıllığa geçersek(ki muhtemel) benim 2 sene uzuyor..ama dert etme daha mayıs sınavı ve ek sınav var..kötü bir sürpriz olmazsa bitirirsin.dogan yazdı:ya arkadaşlar eğer önümüzdeki sınavda alan kredisinin açığı olan 25 krediyi veremezsem ki işte çalışıorum çok zor sene sonunda 4 yıllık sisteme tabi olucaz ve ben delircem bırakırım heralde ama ben bu sene bitirip öss ye girmek istiyorum 1 yıl daha bekleyemem bi çok şeyi erteledim ztn anlayacağınız zamanım yok napcam ya offffffff
Anladım kardeş.. ben geçen yıl çalışıyordum bir işte,akşamları eve gelince ders çalışıyordum sınavdan 1 hafta öncede izin alıp sınava hazır hale geliyordum.. sende izin alma ihtimali var mı sınavdan 1 hafta önce falan izin alsan yetiştirirsin.. tabi pazarları ve akşamları çok yorgun olmadığında da çalışırsın.
Evet Mans arkadaş doğru diyor.. ben sosyal bilimlerdeyim,kimya ve biyolojide zorlanmadım. fiziklerde de zorlandım ama onları da geçtim bi şekilde.. herhalde çoğumuzun korkulu rüyası matematiktir.. ama ondan da muaf olununca sorun kalmıyor..
Evet Mans arkadaş doğru diyor.. ben sosyal bilimlerdeyim,kimya ve biyolojide zorlanmadım. fiziklerde de zorlandım ama onları da geçtim bi şekilde.. herhalde çoğumuzun korkulu rüyası matematiktir.. ama ondan da muaf olununca sorun kalmıyor..