lütfen yardımcı olunnn!!!
lütfen yardımcı olunnn!!!
benim kredi bilgilerimde kredim 206 yazıyor.iki tane zorunlu dersim var.bu dersleri geçmek zorunda mıyım yoksa kredi yetince mezun olabiliyor muyum?
Re: lütfen yardımcı olunnn!!!
bu zorunlu dersleri ya geciceksin ya da muaf olucaksın.mezuniyet kosullarında zorunlu derslerin hepsinin gecilmiş olması ya da muaf olunmuş olunması ibaresi vardır.192 krediyi coktan gecmişsin kalan bu zorunlu dersleride verirsrn mezunsun tabii alan kredinde en az 80 isebegüm yazdı:benim kredi bilgilerimde kredim 206 yazıyor.iki tane zorunlu dersim var.bu dersleri geçmek zorunda mıyım yoksa kredi yetince mezun olabiliyor muyum?
dügümlenirken uzun yolların ufukta ucu, bugünde gelmedi hasretle beklenen yolcu!...NFK
laden yazdı:bu zorunlu dersleri ya geciceksin ya da muaf olucaksın.mezuniyet kosullarında zorunlu derslerin hepsinin gecilmiş olması ya da muaf olunmuş olunması ibaresi vardır.192 krediyi coktan gecmişsin kalan bu zorunlu dersleride verirsrn mezunsun tabii alan kredinde en az 80 isebegüm yazdı:benim kredi bilgilerimde kredim 206 yazıyor.iki tane zorunlu dersim var.bu dersleri geçmek zorunda mıyım yoksa kredi yetince mezun olabiliyor muyum?
alan kredim yazmıyor çünkü ben liseyi bitirdim lise 1 den kalan dersim olduğu için açıköğretime kayıt yaptırdım.bu iki dersi bu dönem geçirirsem diploma elimde o zaman

büyük bir ihtimalle evet 

dügümlenirken uzun yolların ufukta ucu, bugünde gelmedi hasretle beklenen yolcu!...NFK