AÖL'de 3 Yıllıklar İçin Af İstiyoruz
3 Yıllık Arkadaşlar Mail Atalım 1 YIL DAHA UZASIN..
bende 3 yıllık olarak, mail attım, umarım ilgilenirler daha önce 2004 yılında hiç çalışmadan bir sınava girmiştim nasıl olduysa 23 kredi almıştım bir daha sınava girmedim.İş güç,askerlik vs. Şimdi bu yıl bitirmeye niyetlendim 4 yıla çıkacak bu dönem 40 krediyi aldım 63 yaptım,eminim mayıs ayındada 40 krediyi alıcam 103 kredim olucak ve alan 13 olcak,fakat geçen yıl yapılan ek sınav şartlarına baktımda en az 104 kredisi olanlar girebilecekmiş 1 kredi için ek sınava giremezsem çok kötü olucak
inşallah güzel bir sistem yaparlarda uzasa bile en fazla bir yıl içinde bitiririz...

Re: 3 Yıllık Arkadaşlar Mail Atalım 1 YIL DAHA UZASIN..
bende yazdım 102 kredim var milli eğitim mutlaka bir çözüm bulmalı bu soruna
neden uzatılmasın derya sana nezararı var 
ama dediğim gibi bir yılda 3 sınav olsun..ama bizlere 1 yıl daha hak verilsin..çünkü 3 yıllıklar dediğim gibi yaşları daha büyük insanlar..2004 kayıtlı olduğu için en genci

ama dediğim gibi bir yılda 3 sınav olsun..ama bizlere 1 yıl daha hak verilsin..çünkü 3 yıllıklar dediğim gibi yaşları daha büyük insanlar..2004 kayıtlı olduğu için en genci

neden uzatılmasın derya sana nezararı var 

inşallah b unun için hep birlik olmak lazım..bi elin nesi var iki elin sesi var..hatta bu durum için facebookta grup kurup üye toplamak hep birlikte mail atmak lazımciko_seko yazdı:bende 3 yıllık olarak, mail attım, umarım ilgilenirler daha önce 2004 yılında hiç çalışmadan bir sınava girmiştim nasıl olduysa 23 kredi almıştım bir daha sınava girmedim.İş güç,askerlik vs. Şimdi bu yıl bitirmeye niyetlendim 4 yıla çıkacak bu dönem 40 krediyi aldım 63 yaptım,eminim mayıs ayındada 40 krediyi alıcam 103 kredim olucak ve alan 13 olcak,fakat geçen yıl yapılan ek sınav şartlarına baktımda en az 104 kredisi olanlar girebilecekmiş 1 kredi için ek sınava giremezsem çok kötü olucakinşallah güzel bir sistem yaparlarda uzasa bile en fazla bir yıl içinde bitiririz...
Arkadaşlar.. Benim bir arkadaşım var,onun akrabası ankara milli eğitim bakanlığı denetleme müfettişiymiş.. ben durumu anlattım arkadaşa,müfettiş akrabası arkadaşa demiş ki,ne yaparlarsa toplu yapsınlar,kitle çok olunca göz yumulmaz demiş ve mailler bazen okunmadan siliniyormuş. onun için dilekçe yazsınlar 15 günde bir demiş. kanuni olarak 15 gün içinde cevap verilirmiş ve kalabalık olunca elbet bir çözüm yolu düşünürlermiş. biz her ihtimale karşı mail atmaya devam edelim fakat dilekçe yazmayıda ihmal etmeyelim.
EVET TOPLU GÜN BELİRLEREYELİM FACEBOOKTA BU KONU İLE İLGİLİ GRUP AÇALIM..VE TOPLU MAİL ÖNEMLİ..AYNI ZAMANDA TOPLU MAİL..
Ben bugun yolladım dilekçemi arkadaşlar.. 15 gün içinde dönerler umarım.
DİLEKCE ÖRNEĞİN NASIL FAYS..
ASLINDA TOPLU YOLLASAK..
ASLINDA TOPLU YOLLASAK..
Upload edip yollayayım 1 dk.meloş yazdı:DİLEKCE ÖRNEĞİN NASIL FAYS..
ASLINDA TOPLU YOLLASAK..
http://img22.imageshack.us/my.php?image=dileke.jpg
Ben kredi durumlarımı, kayıt tarihimi,dönemlerimi falan yazdım.. sizin yazacaklarınız kendi özel durumlarınıza göre şekillenecek şüphesiz..
Ben kredi durumlarımı, kayıt tarihimi,dönemlerimi falan yazdım.. sizin yazacaklarınız kendi özel durumlarınıza göre şekillenecek şüphesiz..
çok güzel olmuş
bide toplu halde yollasak..
yani herkes özel durumu anlatma değilde..
1 yıl daha uzasın şeklinde..
malum senden daha az kredisi olanlarda yada dönemi az olanlarda var..
mesela 3 yıllık ama 3 dönemde..bu sene yasa çıksa bile ona vurmaz
yada benim gibi dönemi var ama kredisi yokkk
bu nedenle ortak bir dilekçe hazırlar ve paylaşırsan seviniriz..ve toplu halde ilgili tüm yerlere atarız
bide toplu halde yollasak..
yani herkes özel durumu anlatma değilde..
1 yıl daha uzasın şeklinde..
malum senden daha az kredisi olanlarda yada dönemi az olanlarda var..
mesela 3 yıllık ama 3 dönemde..bu sene yasa çıksa bile ona vurmaz
yada benim gibi dönemi var ama kredisi yokkk
bu nedenle ortak bir dilekçe hazırlar ve paylaşırsan seviniriz..ve toplu halde ilgili tüm yerlere atarız
Mutlaka çare bulunmalı 3 yıllıklar için
evet tüm iletişim adreslerine ulaşmalıyız