Açık Öğretim Liselere Müjdeee 3 Sınav Yapılacakkkkk
Açık Öğretim Liselere Müjdeee 3 Sınav Yapılacakkkkk
Evet arkadaşlar sonunda istediğimiz olduuuuuuuuu yaşasınnnnn karar alındı imzanlandı haber sabah gazetesinde Giriş Saati : 17.03.2009 11:11 yayınlandı buyrun bakınnnn...17 yaşını dolduranlar bir yılda 3 sınava girebilecekkkkkkkkkkkkkkk.....
http://www.sabah.com.tr/2009/03/17/habe ... E18BC.html
http://www.sabah.com.tr/2009/03/17/habe ... E18BC.html
Re: Açık Öğretim Liselere Müjdeee 3 Sınav Yapılacakkkkk
Eğer böyle iyi bir çalışma yapacaklarsa bu sene yapmaları herkesin menfatine olur,özellikle 3 yıllıkların.
Bir çok yerden duyduğuma göre bu yıl 3yıllıklara iyi fırsatlar sunacaklarmış.. meb 3 yıllıkları mezun etmenin yolunu arıyormuş.. bende öyle tahmin ediyorum,umarım mağdur etmezler bizi.ultra yazdı:Eğer böyle iyi bir çalışma yapacaklarsa bu sene yapmaları herkesin menfatine olur,özellikle 3 yıllıkların.
-
- Yardımcı Uzman
bu olay busenemi olur acaba yoksa seneymi başlar busene olsa eylülde falan yaparlar artık sınavları
Gece kirpikli kadın, aşkıma siyah bakma.
Zaten yakanlar yakmış, bir ateşte sen yakma.
Zaten yakanlar yakmış, bir ateşte sen yakma.
EVET BEN 2 VE 3.SINAV VE EK SINAV OLURSA 3 YILLIKLAR MEZUN OLMA İHTİMALİ ÇOK YÜKSEK..GEÇEN YIL 2 KEZ EK SINAV OLMUŞ BİDE ÖYLE OLURSA MEZUN EDERLER..İNŞALLAH BU KANUN 3 YILDAN BERİ VAR YANİ 3 YILDA MEZUN OLAMAYAN YADA DAHA YENİ KAYDOLAN 3 YILLIKLAR VAR..İNŞALLAH BİR ÇÖZÜM BULUNUR..AH BİR BAKANIMIZI GÖRSEM DERDİMİZİ PAYLAŞICAM 

-
- Acemi
Bu mevzu tam anlamıyla onaylandı mı acaba . Ben aol nin resmi sitesinde görmeden inanmam. 

-
- Acemi
OHH BEEE ! Detaylı bir araştırma yaptım da gerçekten onaylanmış sonunda iyi bir haber.
bu sene için geçerlimi?
daha belli değil 

Düşünebiliyorum!
Öyle ise Varım
Öyle ise Varım

peki arkadaşlar 3 dönem sınava gireceksek bu sınavların kredileri ne olacak bir bilginiz varmı gene 30 kredilikmi ders seçecegiz yoksa krediler düşecekmi???eger 30 sa yaşadık tam puan alırsak 1 yılda 60 yerine 90 kredi
:):):):)

-
- Acemi
tabiki 30 kredidir amaç 4 yıl değil 2,5 yıl okutmak 3 dönemde örn:30 değilde 15 kredilik ders secebileceksek her bir donem ıcn yine 4 yıl surer zaten bitirmek 

oda dogru
bide şu 3 yılllıkken 4 e geçenler 30 kredi seçmek zorundamı acaba eskisi gibi gene 40 kredi seçebilseler keşke yaaa:(

-
- Acemi
bende 15 ekim 1991 dogumluyum . yıl olarak hesaplayınca 2009-1991=18 yaşındayım.ancak doğum günüme bakarak hesapladığımda önümüzdeki 15 ekim'e kadar 17 yaşındayım
Bu 17 yaşı doldurmuş olma meselesini nasıl ayarlıyacaklar yıla göre mi ? doğum tarihine göre mi ? bende bunu merak ediyorum.

doğum tarihine göre hesaplamaları lazım
yıla göre hesaplansa 1991 son günlerinde doğanlarıda 18 saymaları gerekir onun da olacağını sanmam
yıla göre hesaplansa 1991 son günlerinde doğanlarıda 18 saymaları gerekir onun da olacağını sanmam
yaşlanarak değil yaşayarak tecrübe kazanılır,zaman insanları değil armutları olgunlaştırır. PEYAMİ SAFA
peki bu üçüncü sınav öss den önce mi sonra mı yapılır?