Öss başvuru formu bilgileri
Re: Öss başvuru formu bilgileri
Tam net bir bilgi yok ayrıca genel olarak belirlenmiyor,açık lise il başarısına göre belirleniyor.
normal liselerde standart bi puan veriyolar ama öyle degilmi
bize neden verilmiyor en az yada en fazla diye
bize neden verilmiyor en az yada en fazla diye

Açık lisenin o ildeki başarısına göre belirleniyor.
Bu arda siz öss başvurularını ne yaptınız?
Bu arda siz öss başvurularını ne yaptınız?
sonunda bende başvurumu yaptım
görevli benim yazdığım dışarıdan lise bitirme sınavlarına giriyorum kısmını bir orta okul kurumundan okul bitiriyorum olarak yanlış girmiş ben sonradan farkettim bir sorun olurmu acaba yada ben bunu değiştirebilirmiyim
görevli benim yazdığım dışarıdan lise bitirme sınavlarına giriyorum kısmını bir orta okul kurumundan okul bitiriyorum olarak yanlış girmiş ben sonradan farkettim bir sorun olurmu acaba yada ben bunu değiştirebilirmiyim
- AvriLovski
- Asistan
- İletişim:
onlar değiştirilmiyor:s
evet maalesef değiştiremedim acaba sorun olurmu dışarıdan bitiriyorum yerine ortaöğretim kurumunun son sınıfındayım ibaresi çok fark edermi? okullla görüşsem bu bilgiyi onlar değiştirebilirmi?
Aynı görevliye git yine sana verdiği çıktıyla beraber...
sağol ultracım bende öyle düşünüyordum araya hafta sonu girince çok panikledim doğrusu bir aksilik olacak diye çok korkuyorum
ben 1-2 gün içinde gideceğim başvuruyu onaylatmak için de kılavuzda göremedim 1-2 şey.
fotoğrafı ordamı çekiliyorlar bi yerde okudum web kamerasıyla falan diye yoksa bizmi fotoğraf götücerez.
bi de istediğimiz liseye gidebilirmiyiz yoksa açık lisenin yönlendirdiği liseler mi var.
fotoğrafı ordamı çekiliyorlar bi yerde okudum web kamerasıyla falan diye yoksa bizmi fotoğraf götücerez.
bi de istediğimiz liseye gidebilirmiyiz yoksa açık lisenin yönlendirdiği liseler mi var.
Fotoğrafı orada çekiyorlar senin götürmene gerek yok.
Üniversite demek istedin galiba?..
Üniversite demek istedin galiba?..
sağol liseleri ben başvuru için sordum.
neyse ultra hallettimde formu doldurdum ama birşeyi bulamadım. öğrenim durumunun kodu nedir. ben mezun değilim şu an mayıstan sonra mezun oluyorum öğrenim durumu koduna ne yazacağım. teşekkürler.
Bende daha mezun değilim ama şuan hatırlayamadım kodu fakat kılavuzda yazıyor. 

Açıköğretimin sitesinde görmüştüm kodları. oradan bir araştırın. olmazsa bulunduğun yerin halk eğitimini arayın onlar söylesin.
saolun zaten konuyu açan arkadaş yazmış görmemişim kılavuzdada yazıyor kod 3