Açık Öğretim Liselere Müjdeee 3 Sınav Yapılacakkkkk

Her Konuda Tartışabilirsiniz
ciko_seko
Yardımcı Uzman

Re: Açık Öğretim Liselere Müjdeee 3 Sınav Yapılacakkkkk

Mesaj gönderen ciko_seko » 19 Mar 2009, 10:35

3. sınavın ne zaman yapılacağını kimse bilmiyor...büyük bir ihtimal mayıs taki sınav yapıldıktan sonra açıklanacaktır...bence bu yıl temmuz veya ağustos gibi yaparlar gibime geliyor,ve ayrıca 3 yıllık lardan mezun olamayanlar, kesinlikle 4 yıla geçecek fakat bir yılda 3 sınav olacağı için 90 kredi alabilecek yani 3 yıllıklardan bu yıl mezun olamayan ve 102 kredisi olanlar seneye tüm seçtikleri dersleri geçip 90 krediyi alıp ;
102+90 = 192 alabilecekler seneye mezun olabilecekler.....

Kullanıcı avatarı
meloş
Doktor

Mesaj gönderen meloş » 19 Mar 2009, 11:48

valla inşallah bu sene yaparlar 3 sınavı..yoksa değil seneye ondan sonraki sen ebile zor mezun oluruz 4 yıllık sistemle..kaybı önlemek için bu yıl sınav hakkı vermelilerki seneye bitirelim..

Kullanıcı avatarı
meloş
Doktor

Mesaj gönderen meloş » 19 Mar 2009, 11:50

hee bide aklıma bişey daha geldi..eğer bu sene 3 sınav yaparsalar..3.sene bu sene olursa 104 kredisi olana belki ayrıca ek sınavda yapılır.sonuçta 17 yaşından küçük olanlar sınava giremeyenler var ek sınav mutlaka çıkabilir.bu durumda 4.sınavda herkes mezun olabilir tabii çok çalışılır derslerden kalınmazsa

ultra
Doktor

Mesaj gönderen ultra » 19 Mar 2009, 12:01

Dün zaman gazetesindeki haberde,bu 3.sınav konusu için resmi gazetede yayımlanan ve YÜRÜRLÜĞE giren yönetmelik diye bahsediyordu eğer öyleyse 3.sınav bu sene yapılır.

liseli
Çırak

Mesaj gönderen liseli » 19 Mar 2009, 13:05

3. sınav bu sene yapılırsa çok mükemmel olur

ciko_seko
Yardımcı Uzman

Mesaj gönderen ciko_seko » 19 Mar 2009, 14:21

ultra yazdı:Dün zaman gazetesindeki haberde,bu 3.sınav konusu için resmi gazetede yayımlanan ve YÜRÜRLÜĞE giren yönetmelik diye bahsediyordu eğer öyleyse 3.sınav bu sene yapılır.
yürürlüğe girdiğini bütün gazeteler yazdı,zaman, sabah,hürriyet,akşam,milliyet vs...ama kesin olarak bu yıl 3. sınavı yapıcaz diye bir açıklama gelmedi.yani seneye de yapabiliriz diyebilirler...hepimiz umuyoruz ki bu yıl yapılsın...

keremaciroglu
Acemi

Mesaj gönderen keremaciroglu » 19 Mar 2009, 16:56

hem 3.sınav yapılır hemde bu ek sınavlar yapılmaya devam ederse . süper olur.açıklise ögrencilerinin sayısı örgun egitimdeki ögrencılerın sayısını geçer bu gidişle :D . ben su anda örgun egitimde liseye giden arakdaslarıma acıkliseye gidiyorum deyince hepsi ya bu acıkliseye nasıl kayıt yaptırabilirim fln diye soru yagmuruna tutuyorlar :D:D:D

CagriSuayb
Acemi

Mesaj gönderen CagriSuayb » 19 Mar 2009, 17:28

çağrı merkezini arıyorum maiLde atıyorum hep aynı cvp. BU konuda uyguLama caLısmaLarı devam etmektedir açık öğretimin sitesini takip edin gerekLi duyuruLar orda yapıLAcaktır. bunun sonucLanmasıda mayıs ı buLur heraLde bu gidişLe :? :? :? :?

Kullanıcı avatarı
Bal10cuk
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Bal10cuk » 19 Mar 2009, 17:40

Heralde öyle olacak :?

Fays
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Fays » 19 Mar 2009, 17:43

keremaciroglu yazdı:hem 3.sınav yapılır hemde bu ek sınavlar yapılmaya devam ederse . süper olur.açıklise ögrencilerinin sayısı örgun egitimdeki ögrencılerın sayısını geçer bu gidişle :D . ben su anda örgun egitimde liseye giden arakdaslarıma acıkliseye gidiyorum deyince hepsi ya bu acıkliseye nasıl kayıt yaptırabilirim fln diye soru yagmuruna tutuyorlar :D:D:D
Bu dediğin imkansıza yakın.. çünkü ek sınav 3 yıllıklar için, 3 sınav uygulaması ise 4 yıllıklar için. eğer bu yıl yürürlüğe konursa 3 yıllıklar ek sınava, 4 yıllıklar 3.dönem sınavına girerler tahminimce..

Kullanıcı avatarı
Bal10cuk
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Bal10cuk » 19 Mar 2009, 17:49

Fays yazdı:
keremaciroglu yazdı:hem 3.sınav yapılır hemde bu ek sınavlar yapılmaya devam ederse . süper olur.açıklise ögrencilerinin sayısı örgun egitimdeki ögrencılerın sayısını geçer bu gidişle :D . ben su anda örgun egitimde liseye giden arakdaslarıma acıkliseye gidiyorum deyince hepsi ya bu acıkliseye nasıl kayıt yaptırabilirim fln diye soru yagmuruna tutuyorlar :D:D:D
Bu dediğin imkansıza yakın.. çünkü ek sınav 3 yıllıklar için, 3 sınav uygulaması ise 4 yıllıklar için. eğer bu yıl yürürlüğe konursa 3 yıllıklar ek sınava, 4 yıllıklar 3.dönem sınavına girerler tahminimce..

ne yani sen 4 yıllıklara ek sınav hakkı tanınmaz mı artık demek istiyorsun :?

CagriSuayb
Acemi

Mesaj gönderen CagriSuayb » 19 Mar 2009, 17:52

inş. oLe bişi oLmaz da ek sınav hakkı 4 yıLLıkLar için de geçerLi oLur...

Kullanıcı avatarı
Bal10cuk
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Bal10cuk » 19 Mar 2009, 17:57

Herşey mayıs ayından sonra belli olur arkadaşlar şimdi biz çalışmaya bakalım en iyisi mayıs ayındaki sınavlara

CagriSuayb
Acemi

Mesaj gönderen CagriSuayb » 19 Mar 2009, 17:58

çaLısıyım diyorum da daha 2 ay war sınava unuturum diye korkuyorum :lol: ama yinede başLadım caLısmaya inş. aLıcam karsıLığını

Fays
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Fays » 19 Mar 2009, 18:06

Bal10cuk yazdı:
Fays yazdı:

ne yani sen 4 yıllıklara ek sınav hakkı tanınmaz mı artık demek istiyorsun :?
Ben demiyorum meb diyor :) ek sınavı 3 yıllıklar için yapıyorlar. 4 yıllıklar nihayet akıllarına geldi ve 3 sınava çıkarttılar.. bu seferde 3 yıllıkları mağdur ediyorlar.. ne yapsalar ellerine yüzlerine bulaştırıyorlar ama olsun bunada şükür:)

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön