Açık Öğretim Liselere Müjdeee 3 Sınav Yapılacakkkkk
Re: Açık Öğretim Liselere Müjdeee 3 Sınav Yapılacakkkkk
3. sınavın ne zaman yapılacağını kimse bilmiyor...büyük bir ihtimal mayıs taki sınav yapıldıktan sonra açıklanacaktır...bence bu yıl temmuz veya ağustos gibi yaparlar gibime geliyor,ve ayrıca 3 yıllık lardan mezun olamayanlar, kesinlikle 4 yıla geçecek fakat bir yılda 3 sınav olacağı için 90 kredi alabilecek yani 3 yıllıklardan bu yıl mezun olamayan ve 102 kredisi olanlar seneye tüm seçtikleri dersleri geçip 90 krediyi alıp ;
102+90 = 192 alabilecekler seneye mezun olabilecekler.....
102+90 = 192 alabilecekler seneye mezun olabilecekler.....
valla inşallah bu sene yaparlar 3 sınavı..yoksa değil seneye ondan sonraki sen ebile zor mezun oluruz 4 yıllık sistemle..kaybı önlemek için bu yıl sınav hakkı vermelilerki seneye bitirelim..
hee bide aklıma bişey daha geldi..eğer bu sene 3 sınav yaparsalar..3.sene bu sene olursa 104 kredisi olana belki ayrıca ek sınavda yapılır.sonuçta 17 yaşından küçük olanlar sınava giremeyenler var ek sınav mutlaka çıkabilir.bu durumda 4.sınavda herkes mezun olabilir tabii çok çalışılır derslerden kalınmazsa
Dün zaman gazetesindeki haberde,bu 3.sınav konusu için resmi gazetede yayımlanan ve YÜRÜRLÜĞE giren yönetmelik diye bahsediyordu eğer öyleyse 3.sınav bu sene yapılır.
3. sınav bu sene yapılırsa çok mükemmel olur
yürürlüğe girdiğini bütün gazeteler yazdı,zaman, sabah,hürriyet,akşam,milliyet vs...ama kesin olarak bu yıl 3. sınavı yapıcaz diye bir açıklama gelmedi.yani seneye de yapabiliriz diyebilirler...hepimiz umuyoruz ki bu yıl yapılsın...ultra yazdı:Dün zaman gazetesindeki haberde,bu 3.sınav konusu için resmi gazetede yayımlanan ve YÜRÜRLÜĞE giren yönetmelik diye bahsediyordu eğer öyleyse 3.sınav bu sene yapılır.
-
- Acemi
hem 3.sınav yapılır hemde bu ek sınavlar yapılmaya devam ederse . süper olur.açıklise ögrencilerinin sayısı örgun egitimdeki ögrencılerın sayısını geçer bu gidişle
. ben su anda örgun egitimde liseye giden arakdaslarıma acıkliseye gidiyorum deyince hepsi ya bu acıkliseye nasıl kayıt yaptırabilirim fln diye soru yagmuruna tutuyorlar
:D:D

-
- Acemi
çağrı merkezini arıyorum maiLde atıyorum hep aynı cvp. BU konuda uyguLama caLısmaLarı devam etmektedir açık öğretimin sitesini takip edin gerekLi duyuruLar orda yapıLAcaktır. bunun sonucLanmasıda mayıs ı buLur heraLde bu gidişLe

Heralde öyle olacak

Bu dediğin imkansıza yakın.. çünkü ek sınav 3 yıllıklar için, 3 sınav uygulaması ise 4 yıllıklar için. eğer bu yıl yürürlüğe konursa 3 yıllıklar ek sınava, 4 yıllıklar 3.dönem sınavına girerler tahminimce..keremaciroglu yazdı:hem 3.sınav yapılır hemde bu ek sınavlar yapılmaya devam ederse . süper olur.açıklise ögrencilerinin sayısı örgun egitimdeki ögrencılerın sayısını geçer bu gidişle. ben su anda örgun egitimde liseye giden arakdaslarıma acıkliseye gidiyorum deyince hepsi ya bu acıkliseye nasıl kayıt yaptırabilirim fln diye soru yagmuruna tutuyorlar
Fays yazdı:Bu dediğin imkansıza yakın.. çünkü ek sınav 3 yıllıklar için, 3 sınav uygulaması ise 4 yıllıklar için. eğer bu yıl yürürlüğe konursa 3 yıllıklar ek sınava, 4 yıllıklar 3.dönem sınavına girerler tahminimce..keremaciroglu yazdı:hem 3.sınav yapılır hemde bu ek sınavlar yapılmaya devam ederse . süper olur.açıklise ögrencilerinin sayısı örgun egitimdeki ögrencılerın sayısını geçer bu gidişle. ben su anda örgun egitimde liseye giden arakdaslarıma acıkliseye gidiyorum deyince hepsi ya bu acıkliseye nasıl kayıt yaptırabilirim fln diye soru yagmuruna tutuyorlar
ne yani sen 4 yıllıklara ek sınav hakkı tanınmaz mı artık demek istiyorsun

-
- Acemi
inş. oLe bişi oLmaz da ek sınav hakkı 4 yıLLıkLar için de geçerLi oLur...
Herşey mayıs ayından sonra belli olur arkadaşlar şimdi biz çalışmaya bakalım en iyisi mayıs ayındaki sınavlara
-
- Acemi
çaLısıyım diyorum da daha 2 ay war sınava unuturum diye korkuyorum
ama yinede başLadım caLısmaya inş. aLıcam karsıLığını

Ben demiyorum meb diyorBal10cuk yazdı:Fays yazdı:Bu dediğin imkansıza yakın.. çünkü ek sınav 3 yıllıklar için, 3 sınav uygulaması ise 4 yıllıklar için. eğer bu yıl yürürlüğe konursa 3 yıllıklar ek sınava, 4 yıllıklar 3.dönem sınavına girerler tahminimce..keremaciroglu yazdı:hem 3.sınav yapılır hemde bu ek sınavlar yapılmaya devam ederse . süper olur.açıklise ögrencilerinin sayısı örgun egitimdeki ögrencılerın sayısını geçer bu gidişle. ben su anda örgun egitimde liseye giden arakdaslarıma acıkliseye gidiyorum deyince hepsi ya bu acıkliseye nasıl kayıt yaptırabilirim fln diye soru yagmuruna tutuyorlar
ne yani sen 4 yıllıklara ek sınav hakkı tanınmaz mı artık demek istiyorsun![]()