Bölüm değiştir meli miyim????

Her Konuda Tartışabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
Bal10cuk
Uzman Doktor

Re: Bölüm değiştir meli miyim????

Mesaj gönderen Bal10cuk » 20 Mar 2009, 10:34

jade yazdı:peki arkadaşalr bende bişey öğrenmek istiyorum şimdi ben sosyal bölümündeyim eğer bende genel kültüre geçersem kaç kredide mezun olruum artı birde ben liseyi bitirdikten sonra össye girip istediğim okul için gerekli puanı aldıktan sonra pmyo sınavlarına girecğeim 2 yıl okuyunca da polis memuru oluyorum yani bunun için genel kültür doğru bölüm mü bilen varsa lütfen bilgilendirsn :!: :oops:
Genel kültür
Sosyal bilgiler
Fen bilimleri
türkçe - matematik

Bu alanların hepsinde de 192 kredi şart
sadece genel kültürde alan dersi yok o kadar
yani bence şimdi böyle devam et mezun ol kafanı karıştırma

aslan
Uzman

Mesaj gönderen aslan » 20 Mar 2009, 15:12

ortak dersleri ya geçmemiz gerekiyor yada muaf olmamız gerekiyor onu biliyorum ama alan derslerine en az birker girmemiz gerekiyormuş galiba benim sorunum mesela ben dil ve anlatım5-6 ya alanım genel kültürken girdim ve geçtim ama sosyal bilimlere geçince bu dersler zorunlu derslerde görünüyor benim toplam 43 krediye ihtiyacım var fakat benim almam gereken zorunlu derslerin toplam kredisi 64 ediyor yani 3 sınava daha girmem gerekiyor ben ek sınavda olursa bitirirm diye düşünüyordum ama alan derslerine geçmesek bile girmemiz gerekiyormuş benim önceki girdiğm olmuyormu ona göre ders seçimi yapıcam bilen varsa cvp bekliyorum

Kullanıcı avatarı
jade
Acemi

Mesaj gönderen jade » 20 Mar 2009, 16:05

Bal10cuk yazdı:
jade yazdı:peki arkadaşalr bende bişey öğrenmek istiyorum şimdi ben sosyal bölümündeyim eğer bende genel kültüre geçersem kaç kredide mezun olruum artı birde ben liseyi bitirdikten sonra össye girip istediğim okul için gerekli puanı aldıktan sonra pmyo sınavlarına girecğeim 2 yıl okuyunca da polis memuru oluyorum yani bunun için genel kültür doğru bölüm mü bilen varsa lütfen bilgilendirsn :!: :oops:
Genel kültür
Sosyal bilgiler
Fen bilimleri
türkçe - matematik

Bu alanların hepsinde de 192 kredi şart
sadece genel kültürde alan dersi yok o kadar
yani bence şimdi böyle devam et mezun ol kafanı karıştırma
tamam canım tşkler ;)
Düşünebiliyorum!
Öyle ise Varım ;)

emrecanpolat23

..

Mesaj gönderen emrecanpolat23 » 13 Kas 2009, 23:17

BEN DÜZ LİSEYİ BİTİRDİMMM ALANIMDA GENEL KÜLTÜR YAZIYO ÖSSDE NASIL TERCİH YAPICAM GENEL KÜLTÜR SAYISALMI SÖZELMİİİİ

komikadam
Doktor

Mesaj gönderen komikadam » 14 Kas 2009, 04:11

baba kaç aylık konuyu güncellemişin acsaydınya bi konu :D Sistem değişti artık yapabildiğin alanın sınavına girebilirsin...

ckurt
Uzman Doktor

Mesaj gönderen ckurt » 02 Ara 2009, 14:08

o sistem yine eskiye göre oldu son bi itiraz edicek ösym ama nafile....

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön