Alan kredi Sorunu?

Her Konuda Tartışabilirsiniz
Yalnız_Gezenler

Alan kredi Sorunu?

Mesaj gönderen Yalnız_Gezenler » 24 Mar 2009, 11:32

Arkadaşlar ben lise 3 1.dönem arasında okuldan ayrılıp açık liseye kayıt yaptırdım.Benim kredi ve dönem şartı tutuyor ama alan kredisi 4 yıllık sistem için yetmiyor.Bu durumda alan kredisi dolana kadar mezun olamıyacakmıyım.Ara sınıflardan gelenler için en az 8 dönem ve 1 dönem de açık lisede okumalı şartı var.Benim bu şart tutuyor ama alan kredisi şuan yetersiz.Ayrıca yaş 18.Bir sene de 2 den fazla sınava katılma hakkı verilimiş galiba.Bu konuya ilişkin bilgili arkadaşlar paylaşırlarsa sevinirim.

Kullanıcı avatarı
Bal10cuk
Uzman Doktor

Re: Alan kredi Sorunu?

Mesaj gönderen Bal10cuk » 24 Mar 2009, 11:40

Yalnız_Gezenler yazdı:Arkadaşlar ben lise 3 1.dönem arasında okuldan ayrılıp açık liseye kayıt yaptırdım.Benim kredi ve dönem şartı tutuyor ama alan kredisi 4 yıllık sistem için yetmiyor.Bu durumda alan kredisi dolana kadar mezun olamıyacakmıyım.Ara sınıflardan gelenler için en az 8 dönem ve 1 dönem de açık lisede okumalı şartı var.Benim bu şart tutuyor ama alan kredisi şuan yetersiz.Ayrıca yaş 18.Bir sene de 2 den fazla sınava katılma hakkı verilimiş galiba.Bu konuya ilişkin bilgili arkadaşlar paylaşırlarsa sevinirim.

öğrenci girişinden sol kısımda kredi bilgileri bölümünü kopyalayıp buraya koyarmısının daha iyi yardımcı olabiliriz

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön