Selam
Selam
Selam arkadaşlar ben Nuriye böyle bir paylaşım ortamında bulunduğum için çok mutluyum.Ben 27 yaşında 6. dönem sosyal bilimler alanı öğrencisiyim.Toplam kredim 128,alan kredim 55.Küçüklüğümden beri hep bir öğretmen olmak isterdim,kızkardeşimde doktor(onuda üye olmaya ikna etmeye çalışıyorum)Zorda olsa bu okuma aşkı olduktan sonra başarabileceğimize inanıyorum.Sizler gibi azimli arkadaşların arasında olmak çok güzel...
''Hayat başımıza gelen olaylar değil,onlara verdiğimiz tepkilerden ibarettir''
Bu arada ben Antalya'nın Manavgat ilçesindenim.Herşeyin gönlünüzce olmasını diliyorum.
''Hayat başımıza gelen olaylar değil,onlara verdiğimiz tepkilerden ibarettir''
Bu arada ben Antalya'nın Manavgat ilçesindenim.Herşeyin gönlünüzce olmasını diliyorum.
- sofistike07
- Yardımcı Asistan
Re: Selam
Hoşgeldin abla
inşallah öğretmen olursun.Ben manavgat da büyümüş biri olarak ordan birinin forumda katılımı görmek sevindirdi.

Sevmek her zaman sahip olmak değildir...
Sevgi bazen beklemektir...
Sevgi bazen beklemektir...
slm bende yeniyim formun bu bölümünü farketmemiştim bende karamandan katılıyorum formu çok beğendim açıkögretmide 8. dönemim 4 yıllığım nuriye abla inş kardeşinizde gelir bu forma çünkü burada insan hayal ettiklerinni gerçekleşme şansı olduğunu görüyor inş öğretmen olursunuz
hoşgeldin nuriye abla
bende senin gibi küçüklüğümden beri öğretmen olmak istiyorum inşallah ikimizde ileride meslektaş oluruz
bende senin gibi küçüklüğümden beri öğretmen olmak istiyorum inşallah ikimizde ileride meslektaş oluruz
yaşlanarak değil yaşayarak tecrübe kazanılır,zaman insanları değil armutları olgunlaştırır. PEYAMİ SAFA
- bayan_esinti
- Uzman Doktor
sizde yenisiniz benim gibi..hoşgeldiniz nuriye abla 

EsİnTiYiM çÜnKü eSeR gEçErİm...!!!!! [(M€RW€)]