aol genel kültür
aol genel kültür
slm aol genel kültür bölümü 4 yıllık 1 sınıf okuyorum 9 kredim var web sayfasında mezuniyet kredi 192 diyor hesaplıyorum bu bölümden mezun olmak için krediyi toparlayamadım bir türlü net bir cvp yazılırsa sevinirim mat anlamıyorum muaf olacağım o dersten tşkler....
Re: aol genel kültür
183 olduğunu bende biliyorum bu 192 nasıl toplacıcam yada nasıl hesaplanacak onu soruyorum
genel kültürde alan bölümü olmadığı için her dönem ortak derslerinin yanında seçmeli ders alarak krediyi tamamlıyacaksın
eğer üniversite düşünüyosan ve matemeatiktende anlamıyorum diyosun sosyal bölümüne geçebilirsin
çünkü genel kültür bölümünü sadece liseyi bitirmek isteyenler tercih ediyor
eğer üniversite düşünüyosan ve matemeatiktende anlamıyorum diyosun sosyal bölümüne geçebilirsin
çünkü genel kültür bölümünü sadece liseyi bitirmek isteyenler tercih ediyor
yaşlanarak değil yaşayarak tecrübe kazanılır,zaman insanları değil armutları olgunlaştırır. PEYAMİ SAFA
slm mat 1 muaf olunursa mat 2 almak zorundamıyım tşkler
zorunlu derslerinin içerisinde mat 2 de varsa evet seçmek zorundaısn 

aol 1 sınıf öğrecisiyim ya 4 yıllık okul nasıl 2.5 senede bitecek çözemedim hemde 192 kredi toplanarak her sene ek sınavmı yapılacak
yıılda 3 sınav olacak yanibedia yazdı:aol 1 sınıf öğrecisiyim ya 4 yıllık okul nasıl 2.5 senede bitecek çözemedim hemde 192 kredi toplanarak her sene ek sınavmı yapılacak
1. dönem 30
2. dönem 30
3. dönem 30 yılda 90 kredi yapar
diğer sene de 90 kredi aynı şekilde eder 180
2 dönem daha kalıyor onda da krediler tamamlanır 2.5 yıl eder anladın mı
nasıl toplayacam diyorsan ortak ve alan derslerinden 30 krediyi tamamlayacak dersler seçeceksin iyi bir çalışmayla da sınava girip dersleri başaracaksın 2.5 yıl sonra da mezun olacaksın bu kadar
benden tavsiye seçmeli derslerden seçme ortak ve alan yazan dersleri seç sadece

benden tavsiye seçmeli derslerden seçme ortak ve alan yazan dersleri seç sadece
genel kültür zaten ortak dersler
mat 1-2
dil 8 bölüm
ed 1-2
tarih 1-2-3-4
y.dil 1-2-3-4
din 8 böülüm
fizik 1-2
kimya 1-2
biyoloji 1-2
sağlık 1-2
ilk yardım 1-2
mat 1-2 muaf olacağım zaten ozaman yine bitmiyor sizin dediğinz şekilde
2.5 yılda
bu dönem
mat 1-2
ed 2
dil 2
coğ 1-2
sağ 1-2
dil 1
y dil 1-2
biyoloji 1-2 seçtim ama ortak derslerden en az 80 toplamam lazım mat muaf olursan 2.5 yılda bitmiyor işte
ek sınav yaparlarmı peki yıl sonunda
mat 1-2
dil 8 bölüm
ed 1-2
tarih 1-2-3-4
y.dil 1-2-3-4
din 8 böülüm
fizik 1-2
kimya 1-2
biyoloji 1-2
sağlık 1-2
ilk yardım 1-2
mat 1-2 muaf olacağım zaten ozaman yine bitmiyor sizin dediğinz şekilde
2.5 yılda
bu dönem
mat 1-2
ed 2
dil 2
coğ 1-2
sağ 1-2
dil 1
y dil 1-2
biyoloji 1-2 seçtim ama ortak derslerden en az 80 toplamam lazım mat muaf olursan 2.5 yılda bitmiyor işte
ek sınav yaparlarmı peki yıl sonunda
çok abartım ama 1 soru daha seçmeli dersleri ve ortak dersleri anladımda alan dersleri neler orayı anlamadım k bakmayın lütfen tşkler
-
- Acemi
senin boLumunde aLan dersi oLmaması gerek oLe biLiyorum. yani zorunLu dersLerini geçiceksin veya muaf oLacaksın. geriye kaLan kredini de seçmeLi dersLerden tamamLıcaksın...bedia yazdı:çok abartım ama 1 soru daha seçmeli dersleri ve ortak dersleri anladımda alan dersleri neler orayı anlamadım k bakmayın lütfen tşkler
aol web sayfasında diyor ki ortak derlerden enaz 80 kredi almam gerekiyormuş hesaplıyorum mat 1-2 muaf ediyorum 72 ortak dersten nasıl 80 kredi olacak orayı anlamadım 192-72=120 seçmelilerden mi?tamalayacayım 1 yılda 3 sınavmı yapacaklar peki