Açık Öğretim Liselere Müjdeee 3 Sınav Yapılacakkkkk

Her Konuda Tartışabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
Bal10cuk
Uzman Doktor

Re: Açık Öğretim Liselere Müjdeee 3 Sınav Yapılacakkkkk

Mesaj gönderen Bal10cuk » 19 Mar 2009, 18:07

Fays yazdı: Ben demiyorum meb diyor :) ek sınavı 3 yıllıklar için yapıyorlar. 4 yıllıklar nihayet akıllarına geldi ve 3 sınava çıkarttılar.. bu seferde 3 yıllıkları mağdur ediyorlar.. ne yapsalar ellerine yüzlerine bulaştırıyorlar ama olsun bunada şükür:)
[/quote]

Ama olmaz ki yaaaa :(
14 kredilik açığım kalıyor benim :(

Fays
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Fays » 19 Mar 2009, 18:12

Bal10cuk yazdı:
Fays yazdı: Ben demiyorum meb diyor :) ek sınavı 3 yıllıklar için yapıyorlar. 4 yıllıklar nihayet akıllarına geldi ve 3 sınava çıkarttılar.. bu seferde 3 yıllıkları mağdur ediyorlar.. ne yapsalar ellerine yüzlerine bulaştırıyorlar ama olsun bunada şükür:)
Ama olmaz ki yaaaa :(
14 kredilik açığım kalıyor benim :(
[/quote]

umarım değişikliğe giderler.. ben 3 yıllığım dönem sorunum olduğu için kredim yetse bile(ki yetecek) ek sınava giremeyebilirim,ama umutluyum çünkü 3 yıllıklara kolaylık sunacaklar diye duydum.. belki ek sınava 4 yıllıklarada girme hakkı tanırlar.. şimdi ne desek boş. herşey önümüzdeki zamanlarda belli olacak..

CagriSuayb
Acemi

Mesaj gönderen CagriSuayb » 19 Mar 2009, 18:19

bekLe bekLe bekLe anca bekLiyoruz zaten :( o kadar uğrasıp yonetmeLiği yayınLayıp yururLuğe sokuyorLar ama bitane adam cıkartıp da bu yonetmeLikLe beraber su soyLe oLmustur bundan sonra boyLe oLacak sınavLArın su tarihte su sekiLde oLmasını pLanLıyoruz gibi bi acıkLama yapamıoLar. garip...

ama yine de bunada sukur tabi hiç toktan iyidir :) :)

Fays
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Fays » 19 Mar 2009, 18:22

CagriSuayb yazdı:bekLe bekLe bekLe anca bekLiyoruz zaten :( o kadar uğrasıp yonetmeLiği yayınLayıp yururLuğe sokuyorLar ama bitane adam cıkartıp da bu yonetmeLikLe beraber su soyLe oLmustur bundan sonra boyLe oLacak sınavLArın su tarihte su sekiLde oLmasını pLanLıyoruz gibi bi acıkLama yapamıoLar. garip...

ama yine de bunada sukur tabi hiç toktan iyidir :) :)

Eee.. bürokrasi böyle birşey işte. hali hazırda türkiyede eğitim sistemi kötüyken biz açıköğretimliler olarak bundan daha fazla etkileniyoruz

CagriSuayb
Acemi

Mesaj gönderen CagriSuayb » 19 Mar 2009, 18:33

soyLediğim o kadar da zor bişi oLmasa gerek. boyLe bi yonetmeLik yayınLıyoLarsa herseyini dusunmusLerdir heraLde. ama neden acıkLama yapmıoLar da insanLarı soru işaretLeri içinde bırakıoLar anLamıs deiLim.... Yine burası Türkiye burda hersey oLur diyebiLirz heraLde :? :?

Kullanıcı avatarı
laden
Uzman

Mesaj gönderen laden » 19 Mar 2009, 18:40

biraz daha sabr.gelinen su noktadan bile cok mutlu ve umutluyum.sınav sayısını üce cıkarmamıs olsalardı,su an biz acaba ek sınav oucak mı ya da ek sınava dört yıllıklar alınacak mı vs..gibi cevabı mechul sorular içinde olucaktık.kısa bir süre sonra gerrekli detaylarıda acıklıyıcaklardır.ssabırlı olalım arkadaslar
dügümlenirken uzun yolların ufukta ucu, bugünde gelmedi hasretle beklenen yolcu!...NFK

Kullanıcı avatarı
marinum
Çırak

Mesaj gönderen marinum » 19 Mar 2009, 21:18

bu çok güzel bi haber tüm cevaplanmamış sorulara rağmen.hepimizin gözü aydın .
"İnsanın zekası, verdiği cevaplardan değil; sorduğu sorulardan belli olur."

Rally
Acemi

Mesaj gönderen Rally » 01 Nis 2009, 11:44

3.sınav bu sene yapılırsa mezun olabilirim

Kullanıcı avatarı
meloş
Doktor

Mesaj gönderen meloş » 01 Nis 2009, 13:02

SEN OLABİLİRSİN AMA BİZ OLAMAYIZ HER HALUKARDA 1 YIL DAHA ŞART...

Kullanıcı avatarı
Bal10cuk
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Bal10cuk » 01 Nis 2009, 19:55

3 sınav yönetmeliği 2009-2010 öğretim yılında uygulanmaya başlayacak
kendinizi ona hazırlayın

Fays
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Fays » 01 Nis 2009, 20:25

Bal10cuk yazdı:3 sınav yönetmeliği 2009-2010 öğretim yılında uygulanmaya başlayacak
kendinizi ona hazırlayın
Kaynak nedir ? emin konuştuğuna göre..

Kullanıcı avatarı
suheda
Yardımcı Uzman

Mesaj gönderen suheda » 01 Nis 2009, 21:20

Bal10cuk yazdı:3 sınav yönetmeliği 2009-2010 öğretim yılında uygulanmaya başlayacak
kendinizi ona hazırlayın
nerden öğrendiğinide yazar mısın? umarım bu sene olur

Kullanıcı avatarı
Bal10cuk
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Bal10cuk » 01 Nis 2009, 21:33

bakın arkadaslar ilköğretim ve açık liseler meslek lisesi de dahil aynı günlerde yapılmakta açıkilköğretim sitesinde de 2009-2010 itibari ile diyor benim düşüncem kesinlikle seneye başlayacak bu kanun

hatta aynen bu yazmakta
Açık İlköğretim Okulu’nda kayıtlı (aktif veya donuk) öğrenciler, Yönetmelik değişikliğinden 2009-2010 öğretim yılından itibaren kayıt yeniledikleri takdirde yararlanabileceklerdir.
Açık İlköğretim Okulunun 2009-2010 Öğretim yılı kayıt yenileme işlemleri çalışma takviminde belirtilecektir. Söz konusu 2009-2010 Öğretim yılı Çalışma takvimi Haziran 2009 ayında internetten yayınlanacaktır. Yönetmelik değişikliğinden faydalanmak isteyen öğrencilerimizin yayınlanacak olan çalışma takviminden Kayıt yenileme tarihlerini takip ederek kayıtlarını yeniletmeleri gerekmektedir.

Fays
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Fays » 01 Nis 2009, 21:41

Bal10cuk yazdı:bakın arkadaslar ilköğretim ve açık liseler meslek lisesi de dahil aynı günlerde yapılmakta açıkilköğretim sitesinde de 2009-2010 itibari ile diyor benim düşüncem kesinlikle seneye başlayacak bu kanun

hatta aynen bu yazmakta
Açık İlköğretim Okulu’nda kayıtlı (aktif veya donuk) öğrenciler, Yönetmelik değişikliğinden 2009-2010 öğretim yılından itibaren kayıt yeniledikleri takdirde yararlanabileceklerdir.
Açık İlköğretim Okulunun 2009-2010 Öğretim yılı kayıt yenileme işlemleri çalışma takviminde belirtilecektir. Söz konusu 2009-2010 Öğretim yılı Çalışma takvimi Haziran 2009 ayında internetten yayınlanacaktır. Yönetmelik değişikliğinden faydalanmak isteyen öğrencilerimizin yayınlanacak olan çalışma takviminden Kayıt yenileme tarihlerini takip ederek kayıtlarını yeniletmeleri gerekmektedir.

Sınavlar aynı tarihte yapılıyor olabilir,bu bütün öğrencilerin(açık ilkokul,aol,maol) tek kurum(eğitek-meb) bünyesinde eğitim görmesinden kaynaklanıyor şüphesiz. ama mesleki açıköğretim lisesinde yada açık ilkokulda ek sınav olmuyor ona bakarsan ? yada açık öğretim lisesinde yüzyüze eğitim görülmüyor..

Kullanıcı avatarı
Bal10cuk
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Bal10cuk » 01 Nis 2009, 21:44

Fays yazdı:
Bal10cuk yazdı:bakın arkadaslar ilköğretim ve açık liseler meslek lisesi de dahil aynı günlerde yapılmakta açıkilköğretim sitesinde de 2009-2010 itibari ile diyor benim düşüncem kesinlikle seneye başlayacak bu kanun

hatta aynen bu yazmakta

Sınavlar aynı tarihte yapılıyor olabilir,bu bütün öğrencilerin(açık ilkokul,aol,maol) tek kurum(eğitek-meb) bünyesinde eğitim görmesinden kaynaklanıyor şüphesiz. ama mesleki açıköğretim lisesinde yada açık ilkokulda ek sınav olmuyor ona bakarsan ? yada açık öğretim lisesinde yüzyüze eğitim görülmüyor..
mesleki açık öğretimde ek sınav oluyor yaa :?
bak
http://maol.meb.gov.tr/html_files/Arsiv ... 008-8.html

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön