...derdine derman...
...derdine derman...
arkadaşlar sıkıntısı olan varsa yazsın derdine derman olmaya çalışalım
...aşkları yaratan fiziksel görünüş ve sosyal ilişkilerse eğer onları efsaneleştirende AYRILIKLARdır...
- bayan_esinti
- Uzman Doktor
Re: ...derdine derman...
Hayatta heşeyde karamsarım ve herşeyi çok kafama takıyorum.imdaatt yaa kurtarın beni bu durumdan bu bi hastalık olmalııııı

EsİnTiYiM çÜnKü eSeR gEçErİm...!!!!! [(M€RW€)]
- deerrryyaaa
- Uzman Doktor
hayatta her insan zaman zaman karamsarlığa düşüyo hatta en güzel anında bilee...
bi bakıyosun herşey çok güzel tozpembe ama düşünüyosun 'ya biterse' içini karartmanla başına gelmesi bi oluyo ve yine kocaman bi karamsarlık ve diyosun ki 'biliyodum yine bu rüyanında biteceğini diyosun ' ve gülmeye son verip ayy ne kadar mutsuzum diyosunn
çaresi yok arkadaşım bunun
yine karamsarlaştım ayy yine içime öküzler oturdu

bi bakıyosun herşey çok güzel tozpembe ama düşünüyosun 'ya biterse' içini karartmanla başına gelmesi bi oluyo ve yine kocaman bi karamsarlık ve diyosun ki 'biliyodum yine bu rüyanında biteceğini diyosun ' ve gülmeye son verip ayy ne kadar mutsuzum diyosunn
çaresi yok arkadaşım bunun
yine karamsarlaştım ayy yine içime öküzler oturdu

nihayet mezun
diploma puanı:74,25

- bayan_esinti
- Uzman Doktor
desene önce sen benim derdime bi çare bul diye

yok kız neden dermanı olmasın karamsarlıgın, ikileme düştüğün konuları iyice incele yada iyi yönlerinden bakmaya çalış muhakkak seni orada tutmaya yarıyacak bir sebepvardırrr yok ben bulamadım diyorsan yanlış yerdesin zaten ve en iyiside o anda bitirmek konu her ne ise..ama karamsarlıgıda biz hazırlayoruz yaaa diyelimki bir mevzu var ya olmazsa ya boyle olursaa gibi sorular aklımızdan çıkmıyorkiii.biraz sorun yaşadıkmı mutlulukları unutuyoruzz ve siyah beyaz moda geçiyorzz....hayata inat daima gülümse her derde çareee..en mutsuz oldugun zamanlarda bile çünkü unutma her zaman düşmanlar vardırr onların senin acılarınla mutlu olmasını istemezsin dimii cnmm.....
BENİ SEV DİYE SEVMEDİM SENİ,SEVSENDE SEVMESENDE SEVİYORUM SENİ((ZEYNEP));)
- bayan_esinti
- Uzman Doktor
evet cnm insanın en son isteyeceği şeydir bu zaten..çok saol tavsiyelerin için.bunları kendime defalarca kez önerdim hatta yeri geldi şart koştum..olmadı olmadı..geçmiş yakasını bırakmıo insanın yada bıraktırmıo çoğu şey..dediğin gibi 'bu işin sonu yok yeter artık herşeyden önce benden önemli bişey yok bu dünyada' diyebilmek lazım..keşke yapabilsem bunu yaaa... 

yapamıyacagını kim soylemişi bakalımmm... hayatta nefes almak bu kadar zorken bir kaç degersiz olayı hayatından çıkarmakmı zor olacakkk.sana tavsiyem arkadaşım dertleri kendinden değerli görmeee sana o dertler ne kadar zarar verebilirki her şeyin bir sonu var zaten ....dertlerinmi sonu olmayacakkk... hepimizin yaşadıgı yada yaşamak zorunda oldugu sıkıntılar var, olabilirki sen bu dertleri çıkaramıyorsun kolay kolay hayatından o zaman salla gitsinnn derler yaa akıllı olup dünya derdi çekecegine deli ol dunya kahrını çeksinn. boyle düşün ve boyle yap cnmmm...bu gune kadar kaybetiklerin demek gerçek anlamda senin olmamışşş ufak bir esintide canını acıttıgına göre...ve sende senin olmayı beceremeyenler içinmi üzülecen degmez inan bana 

BENİ SEV DİYE SEVMEDİM SENİ,SEVSENDE SEVMESENDE SEVİYORUM SENİ((ZEYNEP));)
- sofistike07
- Yardımcı Asistan
Ağzına sağlık çok güzel yazmışsın... akıllı olup dünya derdi çekeceğine deli ol dünya senin derdini çeksin. bunu benim yapmam gerekiyor.. 

Sevmek her zaman sahip olmak değildir...
Sevgi bazen beklemektir...
Sevgi bazen beklemektir...
- bayan_esinti
- Uzman Doktor
evet yaa vallahi değmez ama gelde anlat iştee