Burçların Kötü Yönleri
Re: Burçların Kötü Yönleri
evtt yaa neden soyluyonnnJoQeR yazdı:Saol sumeyye cimikizler misin

BENİ SEV DİYE SEVMEDİM SENİ,SEVSENDE SEVMESENDE SEVİYORUM SENİ((ZEYNEP));)
İkizler zeki, hazır cevap, entellektüel ve burçların en hızlısıdır. Sürekli yeni bilgi, haber ve fikir alışverişinde bulunmak ihtiyacını duyar. Fikir ve düşüncelerini başkalarıyla paylaşmak istediğinden, yalnızlıktan hiç hoşlanmaz ve çalan bir telefon bile onu çok mutlu eder. Kafası ışık hızı ile çalıştığından bir çok farklı bilgiyi farklı şekillerde bir araya getirebilir. Her zaman tarafsızdır, yeni elde ettiği bilgileri tarafsız olarak değerlendirir ve çok çabuk değişir. Her şeye kolay adapte olabildiği için bir çok konuda sorumluluklar alır ve fazla dağılır bu yüzden de işleri gecikebilir. Bir konuya konsantre olursa herkesin bir haftada bitirebildiği işi o bir günde bitirebilir.
ikizlerim mutluyum

ikizlerim mutluyum

Bir Sevda İse Hayatı Anlamlı Kılan, Daha Sesli Söyle KONYASPOR ULAN..!
Benim buldugum yaziya gore de mutlusundur umarim murat 

yok onun bize karşı bi anti tez oldugunu düşünüyorumJoQeR yazdı:Benim buldugum yaziya gore de mutlusundur umarim murat
Bir Sevda İse Hayatı Anlamlı Kılan, Daha Sesli Söyle KONYASPOR ULAN..!
Evet biraz oyle
kesinlikle İKİZLERİM VE ÇOK MUTLUYUM JOQER RAĞMENMuRaT_KS yazdı:İkizler zeki, hazır cevap, entellektüel ve burçların en hızlısıdır. Sürekli yeni bilgi, haber ve fikir alışverişinde bulunmak ihtiyacını duyar. Fikir ve düşüncelerini başkalarıyla paylaşmak istediğinden, yalnızlıktan hiç hoşlanmaz ve çalan bir telefon bile onu çok mutlu eder. Kafası ışık hızı ile çalıştığından bir çok farklı bilgiyi farklı şekillerde bir araya getirebilir. Her zaman tarafsızdır, yeni elde ettiği bilgileri tarafsız olarak değerlendirir ve çok çabuk değişir. Her şeye kolay adapte olabildiği için bir çok konuda sorumluluklar alır ve fazla dağılır bu yüzden de işleri gecikebilir. Bir konuya konsantre olursa herkesin bir haftada bitirebildiği işi o bir günde bitirebilir.
ikizlerim mutluyum![]()

Oyle olsun sumeyye

ooo alınmaca falan yokk ama bak bende alınırım haaa

oh be anlaştık sonundaaa 

TERAZİ
- Sen sanatçı ruhlu olduğun için apayrı saçma salak bi boyutta yaşıyorsun... Böyle aklı bir karış Havada gezen adamın iş bulması da pek muhtemel değil, ömrünün sonuna kadar aylak aylak gezersin, sonunda da her büyük sanatçı gibi "kimse beni anlamadı" diye çıldırırsın yarım aklın da gider
terazi burcu insanı olarak yukaarda yazılanlara inanmıorum.bi kere son derece ayakları yere basan insanımdır ve öyle aklı bi karış havada gezen bi kişilikde degilimdir
.neyseee ya aranızda terazi burcu olan yok mu beaaaaaaaaaaaaa
- Sen sanatçı ruhlu olduğun için apayrı saçma salak bi boyutta yaşıyorsun... Böyle aklı bir karış Havada gezen adamın iş bulması da pek muhtemel değil, ömrünün sonuna kadar aylak aylak gezersin, sonunda da her büyük sanatçı gibi "kimse beni anlamadı" diye çıldırırsın yarım aklın da gider
terazi burcu insanı olarak yukaarda yazılanlara inanmıorum.bi kere son derece ayakları yere basan insanımdır ve öyle aklı bi karış havada gezen bi kişilikde degilimdir

dügümlenirken uzun yolların ufukta ucu, bugünde gelmedi hasretle beklenen yolcu!...NFK
ikizler burcunu ne yaptın sen yaa ne alakasız yazmışsınn bişeyler yazimde nasıl olusa demişsin