Hade iyi forumlar...
Cay Vakti
Cay Vakti
Arkadaslar herkes burdan birbirine su an ne yaptigini, derslerin nasil gittigini, 'ay kiz senin kac dersin kaldi' gibi merakli sorularini, 'a uyesiyle b uyesi cikiyormus duydun mu' dedikodularini sormasi icin bi baslik altinda toplanalim dedim...
Hade iyi forumlar...
Hade iyi forumlar...
Re: Cay Vakti
baksana şu peline galiba kitaplarını bitirmişş.canımm çalışkan kız oo..bizde nerdeeeee

BENİ SEV DİYE SEVMEDİM SENİ,SEVSENDE SEVMESENDE SEVİYORUM SENİ((ZEYNEP));)
Hehe... Ya su aslanin adi ne cok merak ettim adi da aslan mi:S
değil
En son aslan tarafından 26 May 2009, 19:01 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Ruhsal diyorum...Fazla da acilmasin diyorum.. Sadece dua edin arkadaslarim...
inş
En son aslan tarafından 26 May 2009, 19:02 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
oh be sonunda tekrar burdayım.cok uzun bi iki hafta sonrasında burda ıolmak güzel dogrusu...neyse joQer kardesim böyle bi başlık actıgın için tşk..uzun zamandır böle bi baslık acmayı düşüünüyodum ama kısmet sanaymış ne diyelim..
simdi ya arkadaslar ben bi türlü derslere baslayamıyorum.topu topu sınava bir aydan kısa bi süre kaldı ve hiç baslayamadım su derslere
kıramıyorum su seytanın bacagını,napacam bilemiyorum yaaaaaaaaaaaa.
dügümlenirken uzun yolların ufukta ucu, bugünde gelmedi hasretle beklenen yolcu!...NFK
Aaa..Laden,bence de iyi olur diye dusundum boyle bir baslikta uyelerin toplanmasi.Ama ilk baslarda fazla kaliye alinmadi,sonra toparlancagini biliyordum ve oldu da....
Calis ladin calis,hedeflerin,amaclarin varsa calis..Bak ben bu halimle bile calisiyorum son 5 sinavima,sonra tasdikname hayirlisiyla....
Calis ladin calis,hedeflerin,amaclarin varsa calis..Bak ben bu halimle bile calisiyorum son 5 sinavima,sonra tasdikname hayirlisiyla....
laden başlamak başarmanın yarısıdır dostum. önce kolay derslerinden biriyle başlamayı dene. çalışmazsan zaman kaybı olacağını bilerek git dersin başına... bu sendromdan kısa sürede kurtulursun umarım. 25 gün kaldı sınavlara hiç bir şey için geç değildir. allah kolaylık versin...
Bir Sevda İse Hayatı Anlamlı Kılan, Daha Sesli Söyle KONYASPOR ULAN..!
- pelin_sitem
- Uzman Doktor
- İletişim:
ya baksanıza millet daha şu kadar kitabım var diye geziniyo biz gecemizi gündüzümüzü veriyoruz eh ben bitirdim sorular beni bekler

sensiz çekillir mi bu hayat
unutmak benim için ölümle eşdeeğer
lütfen bırakma beni
tut ellerimden savurma rüzgara
ayırmasınlar kırmasınlar bu sevdayı
nasıl olur ben sensiz sen bensiz...
lütfen bırakma beni
Insallah guzel bir seyler yaparsiniz sinavda...Dualarim sizinle
- pelin_sitem
- Uzman Doktor
- İletişim:
ya millet seni seviyorum kelimesini sakız yapmış ağzına
lütfen bırakma beni
lütfen bırakma beni
Noldu pelin?Niye boyle bisi soyleme geregi duydun?pelin_sitem yazdı:ya millet seni seviyorum kelimesini sakız yapmış ağzına
- pelin_sitem
- Uzman Doktor
- İletişim:
yav okuyuclarımla ne güzel konuşuyoruz arkadaş arkadaş görenler msn alıp seni ilk gördüğüm günden beri seviyorum seni seviyorum filan hani bi kişi olsa neyse millet sakız niyetine o güzelim sözü çiğner olmuşş eee yalanda değil hani
lütfen bırakma beni
lütfen bırakma beni