eğitek teklojileri müdürlüğü yani bu kanun yasaları önerileri meb bakanımıza götüren prof.nazmi aktür onunda maillerini buldum..Fays yazdı:meloş yazdı:toplu olarak atalım..fays bir dilekçe hazırlarmısın bu konu ile ilgili.toplu halde agtalım.milli eğitim bakanımızada atalaım
Atalım arkadaşlar. ben sabah hazırlayıp buraya aktarırım yazıyı. bu arada ne kadar 3 yıllık tanıdığınız varsa çağırın yada ulaştırın arkadaşlar, yada bilgilendirin onlarda fax mail dilekçe falan atsınlar.. ben attığım maillerin sayısını unuttumgeçenlerde de dediğim gibi dilekçeyide postaladım ankaraya. şimdi cevap bekliyorum.. toplu şekilde hareket edelim. sadece maille kalmayın arkadaşlar bir dilekçe yazın ve yollayın postaneden. üstelik fazla da değil toplam 65 kuruş tuttu dilekçeyi yollamak bana.. dilekçemin örneğini koymuştum diğer konuların birine ama sabah toplarım hepsini,birde mail hazırlarım. hep birlikte yollarız.
İletişimi bu konu üzerinden sağlayalım daha az karışıklık olsun.. iyi geceler
Fays mailleri yolluyacaklarımızı ben buraya yazayım..sende dilekçene iliştir.Hepsine atalım.
Fax da çekelim..
Dilekçe örneği senden iletişim bilgileri benden..
ve toplu halde bellli bir günde çeksek daha ii olur
seçimden sonra mesela.kafalar sakinleşince..ortalım durulup bize sıra gelince ..