Bütün 3 Yıllıklar Buraya

Her Konuda Tartışabilirsiniz
Fays
Uzman Doktor

Re: Bütün 3 Yıllıklar Buraya

Mesaj gönderen Fays » 04 May 2009, 14:51

tolga_tolga yazdı::) bende tam 6 yıl pc teknik ve satış işinle uraştım kendi iş yerimi açtım soyuldu sektorde zaten artık çekilmez hale gelince bıraktım şuanda satış pazarlamaya ağırlık verdim gıda ve hızlı tüketim ürünleri üzerine :)
Hımm.. soyulmana üzüldüm.. mesleğinde başarılar diliyorum sana. bir an önce mezun olsak çok güzel olacak ama uzattıkça uzatıyorlar.. artık canım ders çalışmak bile istemiyor bu olanlardan dolayı..

Senin durumun benden daha iyi.. toplam dönemin tutuyor.. ek sınav olursa girebilirsin yani.. benim ise belli değil eğer ek sınavda 5 dönem şartı ararlarsa giremiyorum

tolga_tolga
Doktor

Mesaj gönderen tolga_tolga » 04 May 2009, 15:13

Dilekçelerimizi yollayalım maillerimizi atalım sesimizi duyuralım hadi bakalım.....
"Ey Türk Gençliği! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir"

tolga_tolga
Doktor

Mesaj gönderen tolga_tolga » 04 May 2009, 15:46

arkadaşlar sabah attım maile şöyle bir cvp geldi

Merhaba,
Çağrı merkezimize göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. İletmiş olduğunuz ÇAĞRI-004411476 numaralı çağrıya ait yanıt aşağıda yer almaktadır.

Belirtmiş olduğunuz bu durum için Açık Öğretim Lisesine dilekçe yazıp gönderebilirsiniz.Her türlü Açık Öğretim kurumu bilgileriniz için 0312 444 83 83 Eğitek Çağrı merkezimizden bilgi alabilirsiniz.

bu iş maille çözülmeyecek gibi direk postalamamız gerekiyor sanırım ayrıca unutmayalımki meb bakanımız yeni değişti talepleri değerlendireceğine inanıyorum..
"Ey Türk Gençliği! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir"

Fays
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Fays » 04 May 2009, 15:59

Evet bende umutluyum.. biz elimizden geleni yapalım arkadaşlar..

Fays
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Fays » 04 May 2009, 16:45

Yeni iletişim adresleri ve mailler buldum arkadaşlar...

Ölçme Değerlendirme ve Açık Öğretim Kurumları Dairesi

Yürütülen sınav ve hizmetlerle ilgili konularda danışma için:
Çağrı Merkezi: 0312 444 83 83
Başvurular İçin (Yüz Yüze Görüşmeler İçin):
Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Halkla İlişkiler Bürosu

Yürütülen sınav ve hizmetleri ile ilgili özel dilekçe ve resmi yazılar için:

M.E.B. Ölçme Değerlendirme Ve Açık Öğretim Kurumları Dairesi Başkanlığı
06500 Teknikokullar /ANKARA
Tel:
Eğitek Çağrı Merkezi: 444 83 83
Faks:
0 (312) 499 42 04
E-Mail:

Ölçme Değ. ve Açık Öğretim Kurum DB;

etg_olcme_db@meb.gov.tr

Ölçme Açık Öğretim Kurum DB Test Geliştirme Sb.;

etg_test@meb.gov.tr

Ölçme Açık Öğretim Kurum DB Sınav Hizmetleri Sb.;

etg_sinav@meb.gov.tr

Ölçme Açık Öğretim Kurum DB Baskı Sevk İşleri Sb.;

etg_sevk@meb.gov.tr

Ölçme Açık Öğretim Kurum DB Açık Öğretim Okulları Koor. Sb.;

etg_acikogretim@meb.gov.tr

Bu linkten alıntı; http://egitek.meb.gov.tr/egitek/Iletisim.html

tolga_tolga
Doktor

Mesaj gönderen tolga_tolga » 04 May 2009, 17:39

buralarada yazalım hadi hayırlısı

ismailaslan

VAY BEN BÖYLE ŞANSIN ....

Mesaj gönderen ismailaslan » 11 May 2009, 23:47

LANET OLSUN Bİ BİTİREMEDİK BU OKULU DELİ OLDUM 3 YILLIKLARI NİYE 4 YILLIĞA DAHİL EDİYORLAR NE ZORLARI VAR SON SERİYİZ BİTİRİN BİZİ KURTULUN YAV ARAKADAŞIM BU HAYATTA HİÇ Mİ OKULDAN YANA ŞANSIM DÖNMEYECEK LANET OLSUN BÖYLE İŞEEE MAHFETTİLER BENİ Bİ DİPLOMA İÇİN YOKMU BUNU ALMANIN BAŞKA Bİ YOLU BEYLER VALLAHA NE GEREKİYORSA YAPICAM YAVV AMA YETERKİ ŞU DİPLOMAYI ALIM 4 YILLIĞA TABİ TUTMASINLAR BENİ YAVVV

Fays
Uzman Doktor

Re: VAY BEN BÖYLE ŞANSIN ....

Mesaj gönderen Fays » 12 May 2009, 00:05

ismailaslan yazdı:LANET OLSUN Bİ BİTİREMEDİK BU OKULU DELİ OLDUM 3 YILLIKLARI NİYE 4 YILLIĞA DAHİL EDİYORLAR NE ZORLARI VAR SON SERİYİZ BİTİRİN BİZİ KURTULUN YAV ARAKADAŞIM BU HAYATTA HİÇ Mİ OKULDAN YANA ŞANSIM DÖNMEYECEK LANET OLSUN BÖYLE İŞEEE MAHFETTİLER BENİ Bİ DİPLOMA İÇİN YOKMU BUNU ALMANIN BAŞKA Bİ YOLU BEYLER VALLAHA NE GEREKİYORSA YAPICAM YAVV AMA YETERKİ ŞU DİPLOMAYI ALIM 4 YILLIĞA TABİ TUTMASINLAR BENİ YAVVV
Kardeş öncelikle hoşgeldin. Gerekli iletişim,dilekçe,mail adreslerini verdim.. bende sürekli dilekçe mail falan atıyorum. en sağlam yolu ankaraya dilekçe yazmak.. bu konuyu en baştan inceleyerek gerekli bilgilere,adreslere ulaşabilirsin.

Umarım, bu yılın sonunda 3 yıllıklara kolaylık sağlarlar. bir kaç yerden 3 yıllıklara kolaylık sağlanacak vs gibi duyumlar aldım.. ama tabi şu duruma göre neyin ne olacağı belli değil,bu yıldan sonra 4 yıllığa geçirileceğimiz için elbette mağdur olacağız.. mayıstan sonra belli olur herşey.. bizlerde boş durmayalım arkadaşlar sesimizi duyuralım arkadaşlar.

tolga_tolga
Doktor

Mesaj gönderen tolga_tolga » 15 May 2009, 00:06

Evet boş durmayalım 3 yıllıklar sizde elinizden geleni yapın lütfen arkadaşlar bitirelim bu işi

soylu

Mesaj gönderen soylu » 17 May 2009, 22:10

valla benim son sınavımdı bugün,
kılpayı kurtuldum,
darısı sizlere inşaallah..

Kullanıcı avatarı
asit
Doktor

Mesaj gönderen asit » 17 May 2009, 22:43

soylu yazdı:valla benim son sınavımdı bugün,
kılpayı kurtuldum,
darısı sizlere inşaallah..
hahırlı olsun kardesım insallah bır an once bizlerde bitiririz

Mlk
Acemi

Mesaj gönderen Mlk » 17 May 2009, 23:51

ben aöl'de yeniyim,3 yıllık - 4 yıllık olayını anlamıyorum :(
ne oldu şimdi ,sorun ne :shock:
''Eğer bir işi bir kişi yapabiliyorsa,onu herkes yapabilir!''

Kullanıcı avatarı
asit
Doktor

Mesaj gönderen asit » 17 May 2009, 23:55

sorun aynen şöyle kardesım seneye biz 3'yıllıklar artık 4'yıllık olacagız toplam kredi 192 ve 1 senede 3dönem sınava girecegiz üstelik 40 yerine 30 kredilik ders secebılecegız anlatabıldımmı :wink:

Mlk
Acemi

Mesaj gönderen Mlk » 18 May 2009, 00:01

asit yazdı:sorun aynen şöyle kardesım seneye biz 3'yıllıklar artık 4'yıllık olacagız toplam kredi 192 ve 1 senede 3dönem sınava girecegiz üstelik 40 yerine 30 kredilik ders secebılecegız anlatabıldımmı :wink:
birazcık :P
şimdi öğrenci girişi yaptım.
ben de 3 yıllıkmışım.Yani 4 yıllığa geçmemiz bizim için dezavantaj öyle mi?Okulu bitirme süremiz mi uzuyor?Bir dönemde 3 sınav iyi ama krediyi azaltmaları kötü olmus :( 40 kredide kalsaydı daha kolay olurdu,öyle değil mi? Anlamıs mıyım? :roll:
''Eğer bir işi bir kişi yapabiliyorsa,onu herkes yapabilir!''

Kullanıcı avatarı
asit
Doktor

Mesaj gönderen asit » 18 May 2009, 00:04

evt anlamıssın normalde biz 144 kredıyı tamamlamamıs gerekırken sımdı 192 kredı tamamlamamız gerekecek
40 kredılık ders secmemız gerekırken 30 kredılık ders secıcaz
bana kalırsa kotu oldu boyle zaten 104kredı tamamlayınca ek sınava alacaklardı bızı :(

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön