kendi hatamın bedelini ödüyorum
kendi hatamın bedelini ödüyorum
Bi süredir beni rahatsız eden bişeyler var ve artık itiraf etmenin zamanı geldi,içime oturan birsey var,iki sene önce liseden ayrılmak zorunda kaldım bu sene acıkliseye kayıt oldum,hersey yoluna girdi derkene eski okulumdan arkadaslarımla gecen hafta bir araya geldik bir aydır felan görüşmüyorduk hasret giderelim felan derken konu okuldan acıldı bunlar basladılar neden okulu buraktın bilmem ne demeye haziran ayında mezuniyet törenleri varmış kutlama yapıcaklarmış kep törene felan olacakmış o kadar özendim ki,bende isterdim o kepi takmayı,mezuniyet heyecanı yasamayı o mutlu anı ölümsüzlestirmeyi yıllar sonra fotoğraflara bakıp yad etmeyi,ama hiçbiri olmayacak biliyorum,arkadaslarıma pek belli etmemeye calıştım aman ne gereksiz seyler vs diyerek olayı geçiştirdim ama aslında öyle değil,eve geldim ve hüngür hüngür agladım suanda o kdar mutsuzum ki kendi salaklığımın sonucunu cekiyorum,içimi rahatlatacak tek dostum yok çok pişmanım çok,buda benim itirafım olsun
Re: kendi hatamın bedelini ödüyorum
e
En son Şah Kaya tarafından 17 Nis 2011, 17:36 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Ben orta 1den ayrıkdım onuda dısardan bıtırdım sonrada acıkliseyi okuyorum
açağıl
aynen benimde bazen içime oturan bişey oluyor ama sonra diyorum nasılsa okuyormuyum evet liseyi bitirecekmiyim evet,yani kep töreni mezuniyet felan inan o kadar önemlii değil önemli olan liseyi bitirmen,lise bittikten sonra sende bi kutlama yaparsın gerci okuldaki gibi olmaz ama en azından içinde kalmaz,hayatta inan dert edilmesi gerken daha mühim seyler var bence takmaya değmez 

öyle diyosunuz ama insan gercekten üzülüyor ama artık yapıcak pek bişide yok sanırım 

-
- Acemi
ne yazıkki yoksevdes yazdı:öyle diyosunuz ama insan gercekten üzülüyor ama artık yapıcak pek bişide yok sanırım

Bu kadar kafaya takmaya gerek yok. bende rahatsızlığımda dolayı gidemedim liseye. bende isterdim ama olmadı mı olmuyor, herşeyde bir hayır vardır bilemezsinki. Benim okuldan arkadaşlarım şu anda üniversitede okuyor ama ben açık lisede kredi alacağım diye uğraşıyom. herkesin kendi hayatı. üzülmeye değmez, bende zamanında çok üzüldüm ama bana bişey kazandırmadı çalışmak lazım gerisi boş. Zaten sende anlamışsın üzülmenin kaybetmek olduğunu. İyi yaşamak gerek kendini kahredip üzersen boşa gider heba olur ömür. Bazende kendi kendime derim insanım ya gerisi ıvır zıvır.
Geçirdiğim o rahatsızlıktan sonra günlük yaşamayıda öğrendim, benle aynı durumda olanlara tavsiye ederim, yarının ne getireceğini yada dünün hatalarını bugün neden düşünesinki, önemli olan isyankar olmadan, gerekli dersleri çıkarmak ve faliyete geçmek. Süleyman Demirel'in dediği gibi dündür dündür, bugün bugündür, yarında yarındır
...Demişsin ya boş işler diye geçiştirdim, doğru aslında. 
Dipnot:Bu bir teselli mesajı değildir.

Dipnot:Bu bir teselli mesajı değildir.

Yıllardır beklenen bir umut gibi
Ruhumu saracak bir rüzgar gibi
Dağlara kükreyen bir şimşek gibi
Yakarıp Mevla’ya yalvarsam her an...
Ruhumu saracak bir rüzgar gibi
Dağlara kükreyen bir şimşek gibi
Yakarıp Mevla’ya yalvarsam her an...
BENDE SAGLIGIMDAN DOLAYI BIRAKMAK ZORUNDA KALDIM LISEDE ILK DONEMI OKUDUM IKINCI DONEMIN BASLARINDA HASTANEYE YATIRDILAR 4 AY HASTANEDE KALDIM SENEYE SINIF TEKRARI YAPTIM 1DONEM SONLARINDA HASTALIGIM TEKRARLADI BIRAKMAK ZORUNDA KALDIM
SU ANDA 3YILLIK KIZ ARKADASIM BU SENE UNIVERSITEYI BITIRIYOR VE AOL DERSLERINE CALISTIRIYOR INSAN KENDINE YEDIREMIYOR AMA HIC BIRSEY ICIN GEC DEGIL ARKADASLAR NEFES ALDIGIMIZ SURECE VARIZ VE VAR OLDUGUMUZ SURECE BIRSEYLERI BASARABILIRIZ

Ağlama ve de üzülme.sevdes yazdı:Bi süredir beni rahatsız eden bişeyler var ve artık itiraf etmenin zamanı geldi,içime oturan birsey var,iki sene önce liseden ayrılmak zorunda kaldım bu sene acıkliseye kayıt oldum,hersey yoluna girdi derkene eski okulumdan arkadaslarımla gecen hafta bir araya geldik bir aydır felan görüşmüyorduk hasret giderelim felan derken konu okuldan acıldı bunlar basladılar neden okulu buraktın bilmem ne demeye haziran ayında mezuniyet törenleri varmış kutlama yapıcaklarmış kep törene felan olacakmış o kadar özendim ki,bende isterdim o kepi takmayı,mezuniyet heyecanı yasamayı o mutlu anı ölümsüzlestirmeyi yıllar sonra fotoğraflara bakıp yad etmeyi,ama hiçbiri olmayacak biliyorum,arkadaslarıma pek belli etmemeye calıştım aman ne gereksiz seyler vs diyerek olayı geçiştirdim ama aslında öyle değil,eve geldim ve hüngür hüngür agladım suanda o kdar mutsuzum ki kendi salaklığımın sonucunu cekiyorum,içimi rahatlatacak tek dostum yok çok pişmanım çok,buda benim itirafım olsun
Bizim işimiz onlarınkine göre zor,bu yüzden zoru başarmaya çalıştıgımız için kendimizle gurur duymalıyız bence,düne bakıp da hayıflanmaya gerek yok,olan oldu.
Ayrıca umarım bu sözümü dostça alır ve bana kızmazsın ama arkadaslarının sözleri kaale alınmaya değmez.Sana ''neden okulu bıraktın , bilmemne '' diyorlarsa ayıp ediyorlar.Gerçek dostlar daima dostlarının yanında olur. Ben bunu yaşadım. Ben okuldan ayrıldıktan sonra ''neden''ini sorgulamaksızın yanımda oldu dostum dediğim ve hala beni destekliyor,28 kişilik sınıftan 3-5 kişi dısında hiçkimse demedi ''aynı okulda olmasak da arkadas kalalım ,görüşelim.önüne bak,düne bakma'' diye.
İçini rahatlatacak dostlar burada var sanıyorum,cünkü benzer kaderi paylaşıyoruz

''Eğer bir işi bir kişi yapabiliyorsa,onu herkes yapabilir!''
Saolun arkadaslar içimi rahatlattınız sayenizde sizin yazdıklarınızı okudukça daha çok motive oldum ama içimde hep kep giymek mezuniyet töreni yapmak ve en önemlisi yıllığın olmaması kalıcak
-
- Uzman
Arkadaşım bu yazdıkların bır çoğumuzun ortak kaderi... Ama geçmışte yaşayamayız,bazı şeylerı aşmak gerekıyor zamanla.Bende lanet bı kız yuzunden hayatımda sahıp oldugum herşeyı kaybettım ama hepsını yavaş yavaş gerı kazanıyorum;) Kaybettiklerimizi değıl kazandıklarımızı ve kazanacaklarımızı duşunmelıyız;)
@NewAqePrince, arkadaş güzel söylemiş..
kimimiz kız yüzünden kimimiz de iş,güç veya psikolojik sebeplerden okullarımızdan ayrıldık veya bazılarımız baskıya mağruz kaldı okuyamadı vb.., ama sonuçta geçmişe geri dönemiyoruz, pekâlâ yaptığımız hataları bundan sonrası için düzeltebiliriz... moralimizi sürekli yüksek tutmaya çalışmak ve azimle.. belki ileride iyiki açık liseden mezun olmuşum bile diyebiliriz.. (hiç zannetmiyorum ama neyse) selametle..
kimimiz kız yüzünden kimimiz de iş,güç veya psikolojik sebeplerden okullarımızdan ayrıldık veya bazılarımız baskıya mağruz kaldı okuyamadı vb.., ama sonuçta geçmişe geri dönemiyoruz, pekâlâ yaptığımız hataları bundan sonrası için düzeltebiliriz... moralimizi sürekli yüksek tutmaya çalışmak ve azimle.. belki ileride iyiki açık liseden mezun olmuşum bile diyebiliriz.. (hiç zannetmiyorum ama neyse) selametle..
Dünyanın Sonuna Doğmuşum..!!
Arkadaslar bız zoru basarıyoruzz bunu nıye hıc dusunmuyorsnuz... bunun basarısını dusunun bıraz olumlu olun benım arkadasım acık lıseden mezun ustelım anadolu lısesını kazanmısken aılesı yuzunden gıdemedı ama kız fena puan almadı esıt agırlıkcı 320 aldı gectıgımız sene ve bunu normal lıseden mezun olup alamayanlar var...! ayrıca anılar anılar.. hersey degıl bence
KaraLamaya çaLışanı siLeriMmm..! 

aynen bende hiç liseye başlamadan direk açıkliseye kaydoldum babamların isteğiyle ilk başlarda hevesliydim ama sonra salaklık yaptıgımı anladım tüm arkadaşlarım banada çok kızdı nie gelmedin die onlarında kep töreni olucak şunları giycez bunu yapcaz dedikleri zaman aman ne gereksiz die çok geçiştirdim ama aslında gerçektende öle diyil oturup bu yüzden ağladığımı çok bilirim hayatımın en büyük pişmanlığıdır normal liseye gitmemek arkadaşımın derdini paylaşıyorum yani üstelik bu sene arkadaşlarımla ortak öss ye bile giremicem dönem kaybım oldugu için çok kötü bi durum kısmet üniversiteye inşallah umarım orda kep atmak nasip olur durumu bizim gibi olan herkeze..