PursakLardayım ben. demet de 5 sene oturdum ama...hkn2929 yazdı:seneyekinden ksatın 2010 öss ise bu yılda dediklerin olursa tabiki girersin.ayrıca bende ankaradayım demetevler.sen?CagriSuayb yazdı:peki 2 side oLdu diyeLim hem 3 sınav hemde ek sınav. ve ben mezun oLuyorum. peki seneye ki oss ye girme hakkım oLurmu ? cok soru soruyorum biLiyorum kusura bakmayın. ama ona gore ben bu konuyu daha cok arastırıp dersaneye biLe basLayabİlirim bidahaki doneme. ankarada oturuyorum zaten gerekirse mudurLuğe gidip biLgi aLmayı denicem...
deniz yazdı:bende 3 yıllığa tabiyim 118 kredim ve 64 alan kredim var 5.dönem sınavıma haftasonu gircem ve bitircem inşallah.
kendimi hep 5 dönemde bitireceğime şartlamıştım başardım galiba
öss ye de başvurdum hayırlısı ile onuda kazanırım inşallah
hayır başından beri açıköğretim okuyorumaslan yazdı:deniz yazdı:bende 3 yıllığa tabiyim 118 kredim ve 64 alan kredim var 5.dönem sınavıma haftasonu gircem ve bitircem inşallah.
siz örgün liseden mi geldiniz
kesin tarih bilmiyorum ama genelde ağustosta yapılıyorGÜLyeter yazdı:SLM ARKADASLARLAR BEN GÜLYETER YENİYİM BU SİTEDE BENİMDE 90 KREDİ KALDI 4 YİLLİK OKUYORM EK SİNAV NE ZAMAN BİLEN VARMİ KESİN TARİH
5. dönemim 3 yıllığa tabiyim yazınca sordum benim 8. dönemim 4 yıllığa tabiyim ve ben başladığımda 4 yıllık mecburi olmuştu nasıl oluyor anlayamadımdeniz yazdı:hayır başından beri açıköğretim okuyorumaslan yazdı:deniz yazdı:bende 3 yıllığa tabiyim 118 kredim ve 64 alan kredim var 5.dönem sınavıma haftasonu gircem ve bitircem inşallah.
siz örgün liseden mi geldiniz