hayır elbette ki aynı çıkmıyor ama bi kaç tane çıktığı oluyorbedia yazdı:her yıl sınav soruları aynımı çıkıyor
aol genel kültür
Re: aol genel kültür
aol sağlık meslek lisesi varmı artı bölümmü değiştirmem gerekiyor
YA BİŞEY SÖLİCEM AKBABA MISIN NESİN BENİ DELİRTME
GENEL KÜLTÜR ALANINI OKUYAN ARKADAŞLAR HİÇ CANINIZI SIKMAYIN ÜNİVERSİTEDE KAZANIRSANIZ RAHATLIKLA KAMUDADA İŞLETMEDEDE ÖĞRETMENLİKTEDE HER BÖLÜMDEDE OKUYABİLİYOSUNUZ SAÇMA SAÇMA ŞEYLER YAZIYOLAR

GENEL KÜLTÜR ALANINI OKUYAN ARKADAŞLAR HİÇ CANINIZI SIKMAYIN ÜNİVERSİTEDE KAZANIRSANIZ RAHATLIKLA KAMUDADA İŞLETMEDEDE ÖĞRETMENLİKTEDE HER BÖLÜMDEDE OKUYABİLİYOSUNUZ SAÇMA SAÇMA ŞEYLER YAZIYOLAR

tmm da arkadasım bu kadaar agresif olunacak bi durum yok ortada.neden bu kadar sert cıkış yaptın anlamaadım.düşüncelerini daha farklı bi sekilde de ifade edebnilirdinneslim-20 yazdı:YA BİŞEY SÖLİCEM AKBABA MISIN NESİN BENİ DELİRTME
GENEL KÜLTÜR ALANINI OKUYAN ARKADAŞLAR HİÇ CANINIZI SIKMAYIN ÜNİVERSİTEDE KAZANIRSANIZ RAHATLIKLA KAMUDADA İŞLETMEDEDE ÖĞRETMENLİKTEDE HER BÖLÜMDEDE OKUYABİLİYOSUNUZ SAÇMA SAÇMA ŞEYLER YAZIYOLAR![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dügümlenirken uzun yolların ufukta ucu, bugünde gelmedi hasretle beklenen yolcu!...NFK
ilk mesajında bu kadar agresif olma arkadaşım. her zaman başına iş açar. bi kere büyük harflerle yazmasan iyi olur forumda bir adap gereğidirneslim-20 yazdı:YA BİŞEY SÖLİCEM AKBABA MISIN NESİN BENİ DELİRTME
GENEL KÜLTÜR ALANINI OKUYAN ARKADAŞLAR HİÇ CANINIZI SIKMAYIN ÜNİVERSİTEDE KAZANIRSANIZ RAHATLIKLA KAMUDADA İŞLETMEDEDE ÖĞRETMENLİKTEDE HER BÖLÜMDEDE OKUYABİLİYOSUNUZ SAÇMA SAÇMA ŞEYLER YAZIYOLAR![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bir Sevda İse Hayatı Anlamlı Kılan, Daha Sesli Söyle KONYASPOR ULAN..!
biraz daha sakin olmanı tercih ederdim bu siteye kavga etmek için girmiyoruz eğer kavga etmek istiyosan bence yanlış bi sitedesinneslim-20 yazdı:YA BİŞEY SÖLİCEM AKBABA MISIN NESİN BENİ DELİRTME
![]()
![]()
![]()
![]()
eğer yazmadan önce dikkat ettiysen konumumda genel kültürdü artık tm yazıyo yapmadığım bişeyi kimseye önermiyorum ayrıca önersem bile hitab şekli bu değil yazdıklarına önem gösterirsen sevinirim
yaşlanarak değil yaşayarak tecrübe kazanılır,zaman insanları değil armutları olgunlaştırır. PEYAMİ SAFA
akbaba ama baştan öyle bir kesmişsinki yani genel kültürden mezun olan üniversiteyi unutsun gibi şeyler yazmışsın...ben kaç haftadır bunun stresi altındaydım boşa hazırlanıyorum o zaman diye ama sağolsun diğer arkadaş sayesinde sırtımdan öyle bi yük kalktı kiiii.... çok saol yazdıkların için biraz sert olmuş ama akbaba nın da kesin yargılarla konuşması yanlış....
açık lise fen bölümündeyim, genel kültür bölümüne geçiş yapmak istiyorum, kendi bölümümde geçtiğim Edebiyat-3-4-5 dersleri 3'er kredi, fakat genel kültür bölümünde bu dersler 4'er kredi. Alan değiştirdiğimde bu dersleri tekrar mı almam gerekecek yoksa kredi tamamlama gibi bir şey mümkün mü?
tekrar alman gerekecek diye biliyorumrapid yazdı:açık lise fen bölümündeyim, genel kültür bölümüne geçiş yapmak istiyorum, kendi bölümümde geçtiğim Edebiyat-3-4-5 dersleri 3'er kredi, fakat genel kültür bölümünde bu dersler 4'er kredi. Alan değiştirdiğimde bu dersleri tekrar mı almam gerekecek yoksa kredi tamamlama gibi bir şey mümkün mü?
burada birçok arkadasın başına geldi bu malesef
kaçıncı dönemin bence oldugun bölümde devaöm et hiç kafa karıstırma tavsiyem

evet o dersleri tekrar almak zorunda oluyorsunuz son dönemlerindeyseniz arkadaşın dediği gibi değiştirmenizi tavsiye etmemBal10cuk yazdı:tekrar alman gerekecek diye biliyorumrapid yazdı:açık lise fen bölümündeyim, genel kültür bölümüne geçiş yapmak istiyorum, kendi bölümümde geçtiğim Edebiyat-3-4-5 dersleri 3'er kredi, fakat genel kültür bölümünde bu dersler 4'er kredi. Alan değiştirdiğimde bu dersleri tekrar mı almam gerekecek yoksa kredi tamamlama gibi bir şey mümkün mü?
burada birçok arkadasın başına geldi bu malesef
kaçıncı dönemin bence oldugun bölümde devaöm et hiç kafa karıstırma tavsiyem![]()
3. dönemdeyim ama hiç alan dersi almadım hep ortak derslerimi aldım zaten bu edebiyat dersleride ortakların arasındaydı.. onun dışında teşekkür ederim ama ben pek bu konulardan anlamıyorum (fen konularından) ve liseyi bir an önce bitirmek istiyorum Genel Kültür bölümüne geçmemin sebebi de bu, şimdi derseniz sosyala filan geç diye orada da coğrafya filan var
en kolayından ve hemen bitirmenin tek yolu sanırım bu Genel Kültür ee nasılsa üniversite önüde açıkmış
o halde ver elini genel kültür.. tekar teşekkürler.

ağustos ayında ek sınav yapılacakmı?bu yıl tekrar
slm 2 dönem sınava girdim bu ek sınavdan bende yararlanabilirmiyim?yani yeniyim ek sınavdan anlamadım bişey birisi bana yardım etsin acillllllll
Bedia ilk önce kaç yıllıksın kaç kredin var ve aölde sınava girdiğin değil toplam dönemin kaç bunları yazarsan ona göre birşey söyleyebiliriz..
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk