evet..büyük gün geldi çattı
evet..büyük gün geldi çattı
arkadaşlar hepinize başarılar diliyorum allah zihin açıklığı versin bol şans...
-
- Acemi
Re: evet..büyük gün geldi çattı
aminn. inş. hepimiz başarıLı oLucaz sınavLArımızda.
oh be sınavdan çıktım rahatladım...felsefe 1 ve Tarih 2 çok zordu ama 55-60 alırım gibime geliyor umarım öyle olur
sizler neler yaptınız 

bende felsefe 1den girdim bnce kolaydı yarında felsefe2den giricem,inkilap tarihine o kadar calışmama ragmen biraz zorlandm acıkcası umarım gecmişimdir 

- bayan_esinti
- Uzman Doktor
poff sınav çok zorduu 

EsİnTiYiM çÜnKü eSeR gEçErİm...!!!!! [(M€RW€)]
öff arkadaşlar var ya banada tarih 4 çok zor geldi
herkese başarılar dilerim...Allah utandırmasın...

'Burada öğretmen yok, öğrenci yok, lider yok, yol gösterici yok, efendi yok, kurtarıcı yok.Kendiniz için öğretmensiniz ve öğrencisiniz; efendi, yol gösterici, lider sizsiniz.
Siz her şeysiniz!..
www.bahcekayakoyu.com
Artık AÖF li
Siz her şeysiniz!..
www.bahcekayakoyu.com
Artık AÖF li

tarih4 iyiydi ya 12-15 arası doğu çıkar benden. sen geometri5'e ne diycennaside yazdı:öff arkadaşlar var ya banada tarih 4 çok zor geldiherkese başarılar dilerim...Allah utandırmasın...

Bir Sevda İse Hayatı Anlamlı Kılan, Daha Sesli Söyle KONYASPOR ULAN..!
aynen katılıyorum...ama ben bugün felsefe 2 ve çoğrafya 2 sınavlarının işaretiliğim şıklarını bir kenara not ettim sorular ve cevaplar açıklanınca geçip geçmediğmi öğrenicem
bir daha sınavda tüm sınav sonuçlarımı not etmeyi düşünüyorum...felsefe 2 ve coğraf 2 biraz kritik geçti pek çalışmadım o yüzden aldım şıklarını diğerleri muteşem ötesi geçti büyük ihtimal 34-36 kredi gibi alırım bu dönem...

Toplam 16 dersten girdim,bazı derslerde zorlansam da sadece mat ve geometrilerden kalırım diye düşünüyorum. korktuğum dersler bunlar.
Sınavda kurnazlık yapıp bazı derslerin şıklarını kağıda geçirdim,cevap anahtarları açıklanınca direk bakacağım
Sınavda kurnazlık yapıp bazı derslerin şıklarını kağıda geçirdim,cevap anahtarları açıklanınca direk bakacağım

Valla bende ilk oturumda iki dersten girmiştim onları yazdım bir kenara diğerlerini yazmaya üşendim:)
sınavın en zor yanı sonucların acıklanmasını beklemek
ama hıc calısamadıgım halde yınede ıyı gectı okadarda zor sorular yoktu