Geçmiş olsun arkadaşlar ! nasıl geçti sınavlar...
Geçmiş olsun arkadaşlar ! nasıl geçti sınavlar...
benm 2 dersten ümidim yok( ingilzce-3çağdaş türk dünya tarihi-1) diğerleri (felsefe-2 Din kültü.A.Bilg.-5 sağlık bilg-1-2 coğrafya -4-6-7-8 Türk edb.-4-5 çok iyi değil ama iyi geçti inşallah iyi sonuçlar alırım inşallah sizlerde iyi sonuçlar alırsınız 

Re: Geçmiş olsun arkadaşlar ! nasıl geçti sınavlar...
Valla bu dönem o kadar boşlamama rağmen sonuç olarak iyi geçti hele sözel dersler(tarih4,tde4,dil ve anlatım4,ing3,biyoloji3,inkilap1,felsefe1,coğ4,psikoloji2,) daha iyiydi. mat-2 ve geo-2de zorlandım. kalırsam bunlardan kalırım.. ama gene de kesin sonuç açıklanmadan büyük konuşmayayım.. umarım beklediğim gibi olur.
benimde iyi geçti çalıştığım dersleri geçerim inş herkesin iyi geçmiş galiba ne güzel
yazmayı unutmuşum herkese geçmiş olsun
benim orta geçti diyelim bu dönem pek iyi çalışamamıştım
ama bu sefer hangi şıkları işaretlediğimi yazdım sorular açıklanınca geçip geçmediğimi öğrenicem
ama bu sefer hangi şıkları işaretlediğimi yazdım sorular açıklanınca geçip geçmediğimi öğrenicem

yaşlanarak değil yaşayarak tecrübe kazanılır,zaman insanları değil armutları olgunlaştırır. PEYAMİ SAFA
benmde genelde iyi geçti.Bir tek tarih-4 ve kimya-4 zor geldi,ama elimden geleni yaptım sonuçlarını orta bekliyorum.Hepimize geçmiş olsun arkadaşlar...
'Burada öğretmen yok, öğrenci yok, lider yok, yol gösterici yok, efendi yok, kurtarıcı yok.Kendiniz için öğretmensiniz ve öğrencisiniz; efendi, yol gösterici, lider sizsiniz.
Siz her şeysiniz!..
www.bahcekayakoyu.com
Artık AÖF li
Siz her şeysiniz!..
www.bahcekayakoyu.com
Artık AÖF li

tarih 6 ve biyoloji 4 dışında güzeldi. 

Yıllardır beklenen bir umut gibi
Ruhumu saracak bir rüzgar gibi
Dağlara kükreyen bir şimşek gibi
Yakarıp Mevla’ya yalvarsam her an...
Ruhumu saracak bir rüzgar gibi
Dağlara kükreyen bir şimşek gibi
Yakarıp Mevla’ya yalvarsam her an...
Bende edebiyatlar ve tarihler guzel geçti onlardan umutluyum
açağıl
tarih 4 ve coğrafya 4de bide fizik 2 tereddütteyim geçen sefer yazmıştım cevaplarımı bu sefer görevli öğretmen izin vermedi yasak dedi 

bugün son sınavıma girdim,bitti çok şükür,
4 yıllıktan kılpayı kurtuldum,
darısı sizlere inşaallah...
4 yıllıktan kılpayı kurtuldum,
darısı sizlere inşaallah...
benim malesef matematikler kötüydü 
aöl'de ilk sınavımdı.Kötü bir başlangıç oldu.
Mat-4 kitabımın içeriği ile ilgili değildi sorular,çok kızgınım!
Demek istediğim,benim çalıştıgım mat-4 konuları sınavdaki mat-4 sorularıyla ilgisizdi
Hiç bilmediğim ,görmediğim konulardı ooof 
Genel olarak sınav için idare eder diyebilirim,ama matematikleri hatırladıkça fena oluyorum

aöl'de ilk sınavımdı.Kötü bir başlangıç oldu.
Mat-4 kitabımın içeriği ile ilgili değildi sorular,çok kızgınım!
Demek istediğim,benim çalıştıgım mat-4 konuları sınavdaki mat-4 sorularıyla ilgisizdi

Genel olarak sınav için idare eder diyebilirim,ama matematikleri hatırladıkça fena oluyorum

''Eğer bir işi bir kişi yapabiliyorsa,onu herkes yapabilir!''
yabancı dil 6,edebiyat 6,dil anlatım6,inkilap tarihi 1,felsefe 1 felsefe 2,din kültürü 6,trafik 2,ve girişimcilikten sınava girdim,felsefe2 ve inkilap1 hariç diğerleri çok iyi gecti sorular kolaydı,inkilaptan gecmişimdir diye düşünüyorum ama felsefe2den kaldm sanırım 

fazla çalışamadığım halde iyi geçti saolsunlar soruları kolay yapmışlar şıklar doğru cevabı hemen veriyodu zaten:)girdiğim dersler:tarih4,coğrafya4, ing4,edebiyat4 dlil v anltm 4,psikoloji2,biyoloji3,milli güvnlk 1-2,işletme,iş güvenliği1,din4 hepimize geçmiş olsun
"İnsanın zekası, verdiği cevaplardan değil; sorduğu sorulardan belli olur."
- intrepid25
- Doçent
13 Dersten sınava girdim biyoloji dışında hepsi garanti geçtim, biyolojide kafa kafaya gibi ama iyi çalışmıştım.Zamanla insan ne tür sorular sorulacağını daha iyi biliyor 

-
- Acemi
14 dersten girdim bende. cok iyi gecen dersLer oLdu. ama 1-2 tane de kotu dersLer oLdu. diğerLeri içinde bişi soyLemek zor. doğrusu caLısmama rağmen zordu soruLar sanki. cvpLar acıkLansın hiç bakımıcam soruLara fiLan. 1 ay sonra direk sonucLarı gormeyi denicem bu sefer