HAVADAN SUDAN
HAVADAN SUDAN
Genel olarak, hayattan konusmalarımızı; havadan sudan sohbetlerimizi bu baslık altında yapalım =)
''Eğer bir işi bir kişi yapabiliyorsa,onu herkes yapabilir!''
Re: HAVADAN SUDAN
aslında admine söylesek mp3 albüm topiğide acsak 2009 albümlerini herkez paylassa harika olur degılmı
evet ,aslında içerik olarak daha zengin olsa burada daha cok kişi aktif olur.asit yazdı:aslında admine söylesek mp3 albüm topiğide acsak 2009 albümlerini herkez paylassa harika olur degılmı
ama ben ne zaman gelsem ortalıkta admin falan yok

ben msj atıcam ozel solerım acmak ısterse actıgında zaten ben elımde olanları paylasırım
tamam ,inşallah acarlar =)
şu 4 yıllık meselesi aklıma takıldı
3 yıllıkta kalsam seneye bitirebilirdim belki
şu 4 yıllık meselesi aklıma takıldı

3 yıllıkta kalsam seneye bitirebilirdim belki

bugun gırdınmıkı sınava
evet dün ve bugün girdim zaten aöl'deki ilk sınavlarımdı =)
Çok demokratik bi ortam,hiçbir yönetici yokCetin yazdı:adminlerin siteye uğradıkları yok,burada tek basımızayız

ama arkadaşlar dikkat ettiyseniz adminler olmamasına rağmen seviyesiz hiç kimse yok...küfür vs. gibi olay yok. Buda Açık Lisesi Öğrencilerinin Gerçekten Kültürlü İnsanlar Olduğunun Bir Göstergesi Değilmidir 

ciko_seko yazdı:ama arkadaşlar dikkat ettiyseniz adminler olmamasına rağmen seviyesiz hiç kimse yok...küfür vs. gibi olay yok. Buda Açık Lisesi Öğrencilerinin Gerçekten Kültürlü İnsanlar Olduğunun Bir Göstergesi Değilmidir
çok çok haklısınız...

'Burada öğretmen yok, öğrenci yok, lider yok, yol gösterici yok, efendi yok, kurtarıcı yok.Kendiniz için öğretmensiniz ve öğrencisiniz; efendi, yol gösterici, lider sizsiniz.
Siz her şeysiniz!..
www.bahcekayakoyu.com
Artık AÖF li
Siz her şeysiniz!..
www.bahcekayakoyu.com
Artık AÖF li

valla dün admine özel mesaj yolladım topik için hala ne kendi geldi nede cevap:D
bencede,baska sitelerde olmuş olsaydı şimdiye hersey birbirine girmiş seviyesizlik diz boyu olmuştu,bizim farkımız budaciko_seko yazdı:ama arkadaşlar dikkat ettiyseniz adminler olmamasına rağmen seviyesiz hiç kimse yok...küfür vs. gibi olay yok. Buda Açık Lisesi Öğrencilerinin Gerçekten Kültürlü İnsanlar Olduğunun Bir Göstergesi Değilmidir

- sago- kolo

"Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
dünyanın ninnisi olmuş sirenler, ya RAB bizi özler
Şah damarım attıkça yaşını silerim çeşmin, solar hayat resmin
umut nerdesin,yine bittin nerelere gittin ben seni göremeden?"
dünyanın ninnisi olmuş sirenler, ya RAB bizi özler
Şah damarım attıkça yaşını silerim çeşmin, solar hayat resmin
umut nerdesin,yine bittin nerelere gittin ben seni göremeden?"
arkadaşlar bu konuyu görünce aklıma geldi...sohbet odamız olsaydı online olarak chat yapsak güzel olur diye...ve bende açık öğretim lisesi öğrencilerine özel chat odası yapmaya karar verdim...amatör olarak basit ve sade bir site tasarlıyorum ücretsiz free sitelerden umarım hepimize çok faydalı olur...yaklaşık 10 dakika sonra bittiricem inşallah...burdan ve tartışma bölümünden duyurucam...