evet..büyük gün geldi çattı
Re: evet..büyük gün geldi çattı
16 dersten girdim en çok felsefe 2 ve ınkılap tarihleri zorladı beni. zaten sorular eskiye nazaran iki dönemdir daha bir zor çıkmaya başladı bana öyle geliyor.hepsinden geçeceğimi umuyorum sınav öncesi amacım hepsinden yüksek puanlar almaktı ama şimdi geçeyimde yeter diyorum eğer ortaklardan kalmazsam mezunum
arkadaşlar din kültürü 4 de bir soru yanlıştı iki tane doğru yanıtı vardı dikkatinizi çektimi
Ben de din-4ten girdim. hangi soruydu ? dikkatimi çekmedi hiç..deniz yazdı:arkadaşlar din kültürü 4 de bir soru yanlıştı iki tane doğru yanıtı vardı dikkatinizi çektimi
hatırlayamadım ama eminim yanlış olduğuna hatta hemen öğretmene söyledim sanki faydası olucakmış gibi oda haliyle bizim yapabileceğimiz bişey yok dedi
evt yaa bende bizim yapabılecegımız bırsey yok cevabına sınır oluyorum hocaya amelıyatlıyım oturamıyorum dedım hoca benım yapabılecegım bırsey yok dedı allahtan dıger hoca anlayıslıydı bana nasıl rahat edersen oyle yap dedı ogretmenler masasına gectım orada yaptım 

- sago- kolo
yukarıdaki üyemize öncelikle allah acil şifalar versin diyor ve konuma başlıyorum 
ben bir ay beklemekten sıkılıyorum diye neyi işaretlediğimin hepsini aldım bütün derslerden yanımda kağıt bulundurdum
bu siteye cevap anahtarları filan koyulduğunda öğrenecem bakalım ne kadar yapabildim 

ben bir ay beklemekten sıkılıyorum diye neyi işaretlediğimin hepsini aldım bütün derslerden yanımda kağıt bulundurdum

"Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
dünyanın ninnisi olmuş sirenler, ya RAB bizi özler
Şah damarım attıkça yaşını silerim çeşmin, solar hayat resmin
umut nerdesin,yine bittin nerelere gittin ben seni göremeden?"
dünyanın ninnisi olmuş sirenler, ya RAB bizi özler
Şah damarım attıkça yaşını silerim çeşmin, solar hayat resmin
umut nerdesin,yine bittin nerelere gittin ben seni göremeden?"
ben sınav giriş belgesinin arkasına yazdım sınavdan çıkınca kitaba geçirip kağıttakini sildim 4 oturumda da aynısını yaptımsago- kolo yazdı:yukarıdaki üyemize öncelikle allah acil şifalar versin diyor ve konuma başlıyorum
ben bir ay beklemekten sıkılıyorum diye neyi işaretlediğimin hepsini aldım bütün derslerden yanımda kağıt bulundurdumbu siteye cevap anahtarları filan koyulduğunda öğrenecem bakalım ne kadar yapabildim
bir oturumda ön sıradaydım hocaya cevaplarımı kağıda yazsam sorun olurmu diye sordum bişey olmaz yazabilirsin dedi
yaşlanarak değil yaşayarak tecrübe kazanılır,zaman insanları değil armutları olgunlaştırır. PEYAMİ SAFA
bazı hocalar cok anlayıslı banada hep ıyı hocalar denk geldı sımdıye kadar gırdıgım sınavların hıcbırınde aksı bır hocaya rastlamadım sırada oturamıyorum dıye kadın mınder buldu bana kendı masasına oturttu ve 2 saat boyunca her ıkı hocada hıc oturmadı benım yuzumden