AĞUSTOSTA SINAV YAPILMASI İÇİN YOĞUN İSTEK OLMALI

Her Konuda Tartışabilirsiniz
Canaslı
Doktor

Re: AĞUSTOSTA SINAV YAPILMASI İÇİN YOĞUN İSTEK OLMALI

Mesaj gönderen Canaslı » 20 May 2009, 15:04

Geçen sene 17 18 ağustosda yapılmıştı nerden bildiğime gelince osıralarda annemle babam istanbulda amelyat oldulardı eksınav olduğunu çoruma gelip de internete baktığımda öğrendim

açağıl

Kullanıcı avatarı
asit
Doktor

Mesaj gönderen asit » 20 May 2009, 15:08

hangı tarıhte yapacakları degıl yapmaları onemlı bızım ıcın

cantona
Yardımcı Asistan

Mesaj gönderen cantona » 20 May 2009, 15:39

arkadaşlar ek sınav bekleyenler için yazıyorum. ek sınav yapılması çok yüksek bir ihtimal. mesela geçen yıl 2 ek sınav birden düzenlendi ağustos ve eylül aylarında. bu senede 3 ve 4 yıllıklar için ek sınav düzenlenecektir.

ama bu ülkede hiç bir şeye güven olmaz. BU NEDENLE BİZ TALEPLERİMİZİ İLETELİM MAİL VB şeylerle..

3 sınav sistemi hakkında ise bilgim yok ama bu sene olmaz sanırım önümüzdeki yıl başlar ama kesin bilgim yok yetkililerden kesin cevap almak lazım.

tolga_tolga
Doktor

Mesaj gönderen tolga_tolga » 20 May 2009, 15:40

cantona yazdı:arkadaşlar ek sınav bekleyenler için yazıyorum. ek sınav yapılması çok yüksek bir ihtimal. mesela geçen yıl 2 ek sınav birden düzenlendi ağustos ve eylül aylarında. bu senede 3 ve 4 yıllıklar için ek sınav düzenlenecektir.

ama bu ülkede hiç bir şeye güven olmaz. BU NEDENLE BİZ TALEPLERİMİZİ İLETELİM MAİL VB şeylerle..

3 sınav sistemi hakkında ise bilgim yok ama bu sene olmaz sanırım önümüzdeki yıl başlar ama kesin bilgim yok yetkililerden kesin cevap almak lazım.

eğer ikitane ek sınav yapılırsa ben garanti menzun olurum :)
"Ey Türk Gençliği! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir"

Kullanıcı avatarı
asit
Doktor

Mesaj gönderen asit » 20 May 2009, 15:48

asit yazdı:hangı tarıhte yapacakları degıl yapmaları onemlı bızım ıcın
belkide ek sınavlar ıle bırlıkte +18 olan kısılerıde 3.cü sınava alırlar

tolga_tolga
Doktor

Mesaj gönderen tolga_tolga » 20 May 2009, 15:58

Merhaba,
Çağrı merkezimize göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. İletmiş olduğunuz ÇAĞRI-000121 numaralı çağrıya ait yanıt aşağıda yer almaktadır.

---------------------------------------------------------------------------------------------
Ek sınav her sene uygulan bir sınav değildir. Mezun olabilecek durumda olan ve öss ye giren öğrencilerimize bir şans tanınmak amacıyla genellikle ikinci dönem sınav sonuçları açıklandıktan sonra yapılması uygun görüldüğü takdirde bu sınava kimlerin hangi şartlarda girebileceği ile ilgili açık öğretim lisesinin web sitesinden (www.aol.meb.gov. tr) duyuru yayınlanır.

İyi günler dileriz,
Eğitek Çağrı Merkezi

Evet arkadaşlar bu şeklide cvp geldi mailime..
"Ey Türk Gençliği! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir"

Kullanıcı avatarı
Bal10cuk
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Bal10cuk » 20 May 2009, 21:48

arkadaslar mesleki açık öğretim sitesinde bu yazıyı gördüm

*** 2009/2010 yeni kayıtlar ve kayıt yenileme 1 Temmuz 2009 günü başlıyor. 42 gün kaldı. ***

buda demek oluyor ki bu sene 1. dönem sınavı en erken eylül de olur
yani 3. sınav hakkı bu sene olmaz

mavi_buketler
Asistan

Mesaj gönderen mavi_buketler » 20 May 2009, 22:08

Ek sınava mezun olması için kaç kredi açığı olanlar giriyor bilgisi olan varmı?
20 kredi olarak duydum ama...

Kullanıcı avatarı
asit
Doktor

Mesaj gönderen asit » 20 May 2009, 22:10

bır donemde kac kredılık ders secebılıyorsan o kredı kadar acıgın olması gerekıyor

mavi_buketler
Asistan

Mesaj gönderen mavi_buketler » 20 May 2009, 22:14

asit yazdı:bır donemde kac kredılık ders secebılıyorsan o kredı kadar acıgın olması gerekıyor
Teşekkür ederim...

Kullanıcı avatarı
asit
Doktor

Mesaj gönderen asit » 20 May 2009, 22:18

zaten bu sene 3. sınav hakkı olacak dıye ümitlenmeyin çünkü 3 yıllıkların 4 yıllıga gecmesı bu senenın bıtmesı ıle bırlıkte baslayacagı için 3. sınav hakkıda onumuzdekı sene baslayacak
Bal10cuk yazdı:arkadaslar mesleki açık öğretim sitesinde bu yazıyı gördüm

*** 2009/2010 yeni kayıtlar ve kayıt yenileme 1 Temmuz 2009 günü başlıyor. 42 gün kaldı. ***

buda demek oluyor ki bu sene 1. dönem sınavı en erken eylül de olur
yani 3. sınav hakkı bu sene olmaz

hkn2929
Çırak

Mesaj gönderen hkn2929 » 20 May 2009, 23:06

arkadaşlar öncelikle üçüncü sınav yok diye bir şey yok muhtemelen üçüncü sınav olacak bu üçüncü sınav şu şekilde olabilir ek sınava ihtiyacı olanlar içiin ek sınav döneme ve krediye ihtiyacı olanlar içinde kredi ve dönem yani bu üçüncü sınav herkese yarıyacakdır ve bende aradım çağrı merkezini çalışmalar devam ediyo bi arkadaşımız dilekçe yazalım demiş evet bencede en mantıklısı dilekçedir ben bizzat eğitim teknolojileri genel müdürlüğüne gittim sordum konuyla ilgili açıklama açık öğretim lisesinin sitesinde yayınlanacak dediler yani henüz bişe belli deil çalışmalar devam ediyo.isterseniz sürekli arayın sorun yoğun istek olsun 0 312 444 83 83 dahiliyede şu şekilde 2-2-0 basın ve üçüncü sınav ne zaman olacak diye sürekli sorun :)

CanSibel
Yardımcı Asistan

Mesaj gönderen CanSibel » 21 May 2009, 00:02

hkn2929 yazdı:arkadaşlar öncelikle üçüncü sınav yok diye bir şey yok muhtemelen üçüncü sınav olacak bu üçüncü sınav şu şekilde olabilir ek sınava ihtiyacı olanlar içiin ek sınav döneme ve krediye ihtiyacı olanlar içinde kredi ve dönem yani bu üçüncü sınav herkese yarıyacakdır ve bende aradım çağrı merkezini çalışmalar devam ediyo bi arkadaşımız dilekçe yazalım demiş evet bencede en mantıklısı dilekçedir ben bizzat eğitim teknolojileri genel müdürlüğüne gittim sordum konuyla ilgili açıklama açık öğretim lisesinin sitesinde yayınlanacak dediler yani henüz bişe belli deil çalışmalar devam ediyo.isterseniz sürekli arayın sorun yoğun istek olsun 0 312 444 83 83 dahiliyede şu şekilde 2-2-0 basın ve üçüncü sınav ne zaman olacak diye sürekli sorun :)
peki ücüncü sinav olursa (kimileri icin dedigin gibi ek sinav kimileri icin normal sinav, sonucta dönem olarak sayilacak) ve onun ardindan 3-4 kredisi eksigi olanlarada acaba negibi bi sans tanirlar, bi ek sinav daha yaparlarmi(13 kredisi eksik olanlar icin yapiyorlardi, o ek sinavdan)..?

Rally
Acemi

Mesaj gönderen Rally » 21 May 2009, 11:35

Ek sınav mutlaka yapılmalı elimizden geleni yapalım yoğun istekte bulunalım

Kullanıcı avatarı
Bal10cuk
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Bal10cuk » 21 May 2009, 12:53

hadi diyelimki 3. sınav olacak temmuzda başlıyor kayıt yenilemeler hangi ay 3. olacak allah aşkına...

aynı sene içinde 4 sınav olacak resmen yaparlarmı sizce bence hayır

tahmin yürütüyorum eylülde 3. sınav olsa

aralık ocak gibi 1. sınav

nisan mayıs gibi 2. sınav

temmuz ağustosta da 3. sınav mı oalcak bide ek sınav de noldu bizim öss nasıl gircez çok mantıksız

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön