AĞUSTOSTA SINAV YAPILMASI İÇİN YOĞUN İSTEK OLMALI
-
- Doktor
Re: AĞUSTOSTA SINAV YAPILMASI İÇİN YOĞUN İSTEK OLMALI
Her kafadan bir ses cıkınca insanın kafası iyice dağılıyor arkadaşlar bol miktarda dilekçe faks mail telefon açalım bu işin çözümü malesef bu..
"Ey Türk Gençliği! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir"
-
- Asistan
Nasıl yani sadece 13 kredisi eksik olanı mı ek sınava alıyor anlamadımda izah eder misiniz?CanSibel yazdı: peki ücüncü sinav olursa (kimileri icin dedigin gibi ek sinav kimileri icin normal sinav, sonucta dönem olarak sayilacak) ve onun ardindan 3-4 kredisi eksigi olanlarada acaba negibi bi sans tanirlar, bi ek sinav daha yaparlarmi(13 kredisi eksik olanlar icin yapiyorlardi, o ek sinavdan)..?
Kaç kredisi eksik olanlar bu sınava alınacak net bilgisi olan var mı acaba?
Geçen dönem 3 yıllıklar en fazla 40 kredi eksiği olanlara ek sınav yapıldı ardındanda mezuniyet için en fazla 13 kredisi olanlara yapıldı yani aynı dönem içinde 2 ek sınav yapıldı sadece 13 kredi ekği olanlara yapıldı diye bir şey yok bu dönem de ek sınav OLACAK...mavi_buketler yazdı:Nasıl yani sadece 13 kredisi eksik olanı mı ek sınava alıyor anlamadımda izah eder misiniz?CanSibel yazdı: peki ücüncü sinav olursa (kimileri icin dedigin gibi ek sinav kimileri icin normal sinav, sonucta dönem olarak sayilacak) ve onun ardindan 3-4 kredisi eksigi olanlarada acaba negibi bi sans tanirlar, bi ek sinav daha yaparlarmi(13 kredisi eksik olanlar icin yapiyorlardi, o ek sinavdan)..?
3. sınav olacak demiyorum ek sınav olacak 3 yıllıklarda 40 4 yıllıklarda 30 kredi eksiği olanlara
-
- Asistan
Bu söylediklerini gönülden temenni ediyorum.Bal10cuk yazdı:Geçen dönem 3 yıllıklar en fazla 40 kredi eksiği olanlara ek sınav yapıldı ardındanda mezuniyet için en fazla 13 kredisi olanlara yapıldı yani aynı dönem içinde 2 ek sınav yapıldı sadece 13 kredi ekği olanlara yapıldı diye bir şey yok bu dönem de ek sınav OLACAK...mavi_buketler yazdı:Nasıl yani sadece 13 kredisi eksik olanı mı ek sınava alıyor anlamadımda izah eder misiniz?CanSibel yazdı: peki ücüncü sinav olursa (kimileri icin dedigin gibi ek sinav kimileri icin normal sinav, sonucta dönem olarak sayilacak) ve onun ardindan 3-4 kredisi eksigi olanlarada acaba negibi bi sans tanirlar, bi ek sinav daha yaparlarmi(13 kredisi eksik olanlar icin yapiyorlardi, o ek sinavdan)..?
3. sınav olacak demiyorum ek sınav olacak 3 yıllıklarda 40 4 yıllıklarda 30 kredi eksiği olanlara
Teşekkür ederim.
-
merhaba arkadaşlar ben yeniyim.bu günlerde bende tam bu konudan muzdaripim.inşallah bu sene öss ye gireceğim.fakat geçen hafta girdiğim aol sınavında bir dersten bile kalırsam.üniversiteyi kazansam bile liseden mezun olamayacağım için gidemem.benim gibi birçok arkadaşım var.ben ek sınav yapılması için mail atmaya başladım.çağrı merkezini aradım.hadi hep beraber birlik olalım ve ek sınav hakkı alalım.
-
- Doktor
hoşgeldiniz sitede gerekli mail adresleri dilekçeler faks ve telefonlar mevcut bizde sizinle aynı durumdayız 3 yıllıklar burada diye bir başlık var oradan takip edebilirsiniz çalışmaları..bayanvadici yazdı:merhaba arkadaşlar ben yeniyim.bu günlerde bende tam bu konudan muzdaripim.inşallah bu sene öss ye gireceğim.fakat geçen hafta girdiğim aol sınavında bir dersten bile kalırsam.üniversiteyi kazansam bile liseden mezun olamayacağım için gidemem.benim gibi birçok arkadaşım var.ben ek sınav yapılması için mail atmaya başladım.çağrı merkezini aradım.hadi hep beraber birlik olalım ve ek sınav hakkı alalım.
"Ey Türk Gençliği! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir"
bahsettigim ek sinav su ek sinav, hani 104 ve üzeri kredisi olanlar, bir yüksek ögrenim sinavina (tabi üni sinavi) girip üniyi kazanmak isteyenler icin olan bir ek sinav...yani o ek sinavda kredi konusundaki tek sart 104 ve üzeri kredimizin bulunmasi. en fazla 30 veya 40 eksik kredi olup olmamasi degil....yalniz sürekli dönem konusu her yerde önümüze engel oluyor. dilekce yazarken dönem konusundanda bahsedin, kredilerimizi toplayabiliyoruz,bu sefer dönem yetersizligi engeli cikiyo karsimiza mezun olmak icin, yada ek sinava girmek istiyoruz orada da dönem yetersizligi cikiyo. kimin icin bu ek sinavlar? kredisini tamamlayipta üniyi kazanmak isteyenler icin degilmi? e peki niye sürekli önümüze dönem engeli koyuyorlar peki....?Bal10cuk yazdı:Geçen dönem 3 yıllıklar en fazla 40 kredi eksiği olanlara ek sınav yapıldı ardındanda mezuniyet için en fazla 13 kredisi olanlara yapıldı yani aynı dönem içinde 2 ek sınav yapıldı sadece 13 kredi ekği olanlara yapıldı diye bir şey yok bu dönem de ek sınav OLACAK...mavi_buketler yazdı:Nasıl yani sadece 13 kredisi eksik olanı mı ek sınava alıyor anlamadımda izah eder misiniz?CanSibel yazdı: peki ücüncü sinav olursa (kimileri icin dedigin gibi ek sinav kimileri icin normal sinav, sonucta dönem olarak sayilacak) ve onun ardindan 3-4 kredisi eksigi olanlarada acaba negibi bi sans tanirlar, bi ek sinav daha yaparlarmi(13 kredisi eksik olanlar icin yapiyorlardi, o ek sinavdan)..?
bu dönem isini cok acayip yapmislar...dilekcelerinizde ek sinavinda dönem olarak sayilmasini arz ettigimizi dile getirirn, bu cok önemli..hem zaten o ek sinav normal bir sinav gibi, 3 yilliklar en fazla 40, 4 yilliklar en fazla 30 kredi alabiliyorlar, normal sinavdaki gibi. Sadece adi farkli "ek sinav".....mezun olalim diye bisyler yapmaya calisiyorlar güya ama bozuk isler hep....
benmde 3.ek sınava ihtiyacım var mezun olabilmem için ve olursa temmuz ayı değil ağustos ayında olması için dua ediyorum 

keske temmuz ayinda olsa diorum bendeemily yazdı:benmde 3.ek sınava ihtiyacım var mezun olabilmem için ve olursa temmuz ayı değil ağustos ayında olması için dua ediyorum

birsey sormk istiorum ek sınava girip giremeyecemizi nasıl anlıycaz yani normal sınava girer gibi giriş yerleri ders secme fln çıkarsa ek sınava giricez cıkmazsa giremicez ki nasıl anlıcaz bunu?
bende ek sınavlara girmek istiyorum nasıl girebiliriz basvurumu yapmak gerekiyor para felan yatıracakmıyzonur.. yazdı:birsey sormk istiorum ek sınava girip giremeyecemizi nasıl anlıycaz yani normal sınava girer gibi giriş yerleri ders secme fln çıkarsa ek sınava giricez cıkmazsa giremicez ki nasıl anlıcaz bunu?
evt basvuru yapilior, parada yatiriliyor. yalniz tarih henüz aciklanmadi, www.aol.meb.gov.tr sayfasindan takip ediyorum bende acilkanmasinisevdes yazdı:bende ek sınavlara girmek istiyorum nasıl girebiliriz basvurumu yapmak gerekiyor para felan yatıracakmıyzonur.. yazdı:birsey sormk istiorum ek sınava girip giremeyecemizi nasıl anlıycaz yani normal sınava girer gibi giriş yerleri ders secme fln çıkarsa ek sınava giricez cıkmazsa giremicez ki nasıl anlıcaz bunu?
anladım ek sınavlara girmek zorunlumu peki? yukarda bikac kredi eksiği olanlar girebilir yazmışlar benim 80 krediye ihtiyacım var daha basvursam girebilirmiyim yaniCanSibel yazdı:evt basvuru yapilior, parada yatiriliyor. yalniz tarih henüz aciklanmadi, http://www.aol.meb.gov.tr sayfasindan takip ediyorum bende acilkanmasinisevdes yazdı:bende ek sınavlara girmek istiyorum nasıl girebiliriz basvurumu yapmak gerekiyor para felan yatıracakmıyzonur.. yazdı:birsey sormk istiorum ek sınava girip giremeyecemizi nasıl anlıycaz yani normal sınava girer gibi giriş yerleri ders secme fln çıkarsa ek sınava giricez cıkmazsa giremicez ki nasıl anlıcaz bunu?
sevdes yazdı:
anladım ek sınavlara girmek zorunlumu peki? yukarda bikac kredi eksiği olanlar girebilir yazmışlar benim 80 krediye ihtiyacım var daha basvursam girebilirmiyim yani
ya simdi söyle bi ek sinav var, yani bahsettigimiz söyle, 104 ve üzerinde kredin olmasi gerekiyo, yani nekadar eksigin varsa diye bir sart kosmamislar, sadece 104 ve üzerinde kredin olmasi gerekiyor. birde 3 yilliklara 5 dönem sarti getirmisler, 4 yilliklara nekadar dönem sarti getirirler bilemiyorum, sanirim 8 ama tamda bunu yapmamalari icin dilekce yazdim yolluyorum sürekli. sizde yazin, cok sacma, en sinav yapiyorlarki kredilerimizi tamamlayalim diye, ondan sonra yok dönemin yetersiz giremezsin yok dönemin yetersiz mezun olamazsin ( kredilerini tamamlasan bile...)
4 yilliklarda buraya konusuna bakin, oraya bir dilekcemi yazdim, onu gönderiyorum buldugum adreslere, faxliyorumda. sizde bir dilekce yazzin, ve bu duruma bir cözüm bulunmasini arz edin

nerde yazıyor bu 104 kredi olayı? eğer öyleyse bende girebilirim ek sınavlara