Ders Calisma Metodu
ya bu kitaplardaki test cevaplari ile netteki kitaplarin test cevaplari birbirleriyle örtüsmüyor???edebiyatta 1. ünitenin test sonuclari söyle.
1-D
2-B
3-C
4-A
5-C Bunlar kitaplardaki sonuclar
sitedeki kitaplarin test sonuclari ise söyle ;
1-A
2-B
3-A
4-D
5-A
Ne sacma bisey bu yaa :S ben calistigim ünitenin test ini cözüyorum...doru olduguna inandigim sorular yanlis cikiyor..yanlis verilen cevaplari dogru farz edip tekrar calisiyorum..sitedeki test sonuclarinami inanayim kitaplardakilere mi??
1-D
2-B
3-C
4-A
5-C Bunlar kitaplardaki sonuclar
sitedeki kitaplarin test sonuclari ise söyle ;
1-A
2-B
3-A
4-D
5-A
Ne sacma bisey bu yaa :S ben calistigim ünitenin test ini cözüyorum...doru olduguna inandigim sorular yanlis cikiyor..yanlis verilen cevaplari dogru farz edip tekrar calisiyorum..sitedeki test sonuclarinami inanayim kitaplardakilere mi??
Take me to the deep oceans!
- bayan hırslı
- Acemi
- bayan hırslı
- Acemi
Yasemin ve Papatya 2005-2006 eğitim öğretim yılından sonra açıköğretim lisesine kayıt yaptırdıysanız 4 yıllık programa dahilsiniz.Eğer bu tarihten önce a.ö.l kayıtlı olanlar 2008-2009 yılına kadar 3 yıllık sisteme tabidirler.
Bu arada benim sınav iilçemde Bahçelievler...
Bu arada benim sınav iilçemde Bahçelievler...
En son ultra tarafından 25 Ara 2007, 22:53 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Re: Ders Calisma Metodu
slm arkadaşlar ben bu sene yeni kaydoldum aöl ne ilk sınavı kaçırdım matematik 1e girmedim acaba ikinci dönem ders seçerken hem 1 hem 2 yimi seçecem yardımcı olursanızçok sevinirim. şimdiden tşk ederim.