Bütün 3 Yıllıklar Buraya
Re: Bütün 3 Yıllıklar Buraya
Arkadaşlar tüm 3 yıllıkları ilgilendirecek bir gelişme oldu..
ben EĞİTEK Genel Müdürü Prof. Dr. Nizami AKTÜRK'e mail atmıştım. o yolladığım maile cevap,aöl.mev.gov.tr'de ki öğrenci hesabımdaki 'mesaj kutusuna' gelmiş. ben mailde öğrenci numaramı ve adımı da belirtmiştim. bunun için direk aöl.meb.gov.tr'deki öğrenci mesajlarına yollamış cevabı.
Mailimde 3 yıllıkların mağdur edildiğini, ek sınavın kesinlikle olmasını,ek sınavda aranan şartların biraz yumuşatılmasını talep etmiştim.
şöyle bir cevap gelmiş;
"ŞU AN İTİBARİYLE BİR EK SINAV SÖZ KNUSU DEĞİLDİR.EK SINAVA KARAR VERİLDİĞİNDE BU SINAVA KATILMA ŞARTLARI WWW.AOL.MEB.GOV.TR ADRESİNDE YAYINLANIR. BU ADRESTEN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.BU HUSUTAKİ ÇALIŞMALAR ÖĞRENCİ LEHİNE DEVAM ETMEKTEDİR."
ben EĞİTEK Genel Müdürü Prof. Dr. Nizami AKTÜRK'e mail atmıştım. o yolladığım maile cevap,aöl.mev.gov.tr'de ki öğrenci hesabımdaki 'mesaj kutusuna' gelmiş. ben mailde öğrenci numaramı ve adımı da belirtmiştim. bunun için direk aöl.meb.gov.tr'deki öğrenci mesajlarına yollamış cevabı.
Mailimde 3 yıllıkların mağdur edildiğini, ek sınavın kesinlikle olmasını,ek sınavda aranan şartların biraz yumuşatılmasını talep etmiştim.
şöyle bir cevap gelmiş;
"ŞU AN İTİBARİYLE BİR EK SINAV SÖZ KNUSU DEĞİLDİR.EK SINAVA KARAR VERİLDİĞİNDE BU SINAVA KATILMA ŞARTLARI WWW.AOL.MEB.GOV.TR ADRESİNDE YAYINLANIR. BU ADRESTEN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.BU HUSUTAKİ ÇALIŞMALAR ÖĞRENCİ LEHİNE DEVAM ETMEKTEDİR."
-
- Doktor
Hadi hayırlısı ama şuda var
umarım ek sınavlardan sonra 3 5 kredisi kalan arkadaşlarıda mağdur etmezler..

"Ey Türk Gençliği! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir"
Geçen sene 2 ek sınav yapmışlardı. bu sene, hele ki 3 yıllıkların son senesi,yaparlar artık bişeylertolga_tolga yazdı:Hadi hayırlısı ama şuda varumarım ek sınavlardan sonra 3 5 kredisi kalan arkadaşlarıda mağdur etmezler..

siz bekleyin yaparlar =)
Söyleyeceğin adam akıllı birşey yoksa bu konuyu boşuna işgal etme. saçmalama özgürlüğün her zaman mevcut,bu özgürlüğünü başka konularda sürdür.. hadi bakiim.asit yazdı:siz bekleyin yaparlar =)
2 ek sınav yapılması mümkün mü sizce? aman tanrım aman tanrımmmm eğer 2 ek sınav olursa mezun olucam
:D allahım lutfen öyle bişey olsun yaaa 97 kredim var bu sınav sonucuyla birlikte 40 kredilik dersten yaparlarsa eğer mezun olucam

Take me to the deep oceans!
-
- Doktor
Talebe göre olabilir geçen yıllarda olmuştu çünki..
"Ey Türk Gençliği! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir"
2 ek sınav olsa da şartlarda değişiklik olmadıktan sonra ne işe yarayacak
33 kredi eksiği birine örnek cansibel.. en fazla 30 kreidyle girebilirsin deseler ee giremeyecek
33 kredi eksiği birine örnek cansibel.. en fazla 30 kreidyle girebilirsin deseler ee giremeyecek
iste keske girebilsemde, geriye kalan eksik krediyide ikinci ek sinavda tamamlasam dimiBal10cuk yazdı:2 ek sınav olsa da şartlarda değişiklik olmadıktan sonra ne işe yarayacak

ama işte böyle birşey mümkün değilCanSibel yazdı:iste keske girebilsemde, geriye kalan eksik krediyide ikinci ek sinavda tamamlasam dimiBal10cuk yazdı:2 ek sınav olsa da şartlarda değişiklik olmadıktan sonra ne işe yarayacak
o yüzden çok umutlanma derim ben
ben şimdiden bile korkuyorum seneye ek sınav bile yapmazlar diye

En son Bal10cuk tarafından 06 Haz 2009, 18:15 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
-
- Doktor
Seneye bende ek sınav yapacaklarını sanmıyorum çünki 3 dönem oldu..
3 dönem olması bir şey değiştirmiyor ki önce den de 3 yıldı lise bizim şansımızdan 4 seneye çıktı mecbur yapmak zorundalartolga_tolga yazdı:Seneye bende ek sınav yapacaklarını sanmıyorum çünki 3 dönem oldu..
bende bu sebeplen dilekçelerin ardı arkasını kesmiyecem
dönem şartım tutuyo kredimde sadece 3 kredş için bütün 1 senemi heba ettirmem
-
- Doktor
Benimde hemen hemen durumum sizinle aynı 3 yıllığım kredim 105 alan kredim 36 sınavlar açıklanınca kredim yükselecek fakat yine mevzun olamıycam ek sınavda lazım + eksınav daha lazım 

Bal10cuk yazdı:Güzelim ama işte böyle birşey mümkün değilCanSibel yazdı:iste keske girebilsemde, geriye kalan eksik krediyide ikinci ek sinavda tamamlasam dimiBal10cuk yazdı:2 ek sınav olsa da şartlarda değişiklik olmadıktan sonra ne işe yarayacak
o yüzden çok umutlanma derim ben
ben şimdiden bile korkuyorum seneye ek sınav bile yapmazlar diye![]()
insallah mümkün olur, 8 kredisi eksik olanlara mezuniyet belgesi verilenleride duyduk

3 krediden ek sinava sokmamalari biraz delice olur yani...ne varki, 30 krediyi ek sinavdan alsam, ikinci ek sinavdanda 3 kredimi tamamlasam???
Ne diye 2. ek sinav oluyo????
her neyse, ayrica ben güzelin olamam sanirim, adim can benim

seneye ek sinav yapmasalarda mezun olabiliyorum...
düzeltir sileriz mühim değil bayan sandım sizi sibel yazdıgından ötürü iyi günler