AOL "Açık Lise e-Bülten" ismiyle e-dergi çıkaracaktır.

Her Konuda Tartışabilirsiniz
ciko_seko
Yardımcı Uzman

AOL "Açık Lise e-Bülten" ismiyle e-dergi çıkaracaktır.

Mesaj gönderen ciko_seko » 11 Haz 2009, 11:22

Evet arkadaşlar hergün aol'un sitesine bir heyecanla bakıyorum sınavlar açıklandımı diye bugün yeni bir duyuru olmuş... Artık e-dergimiz olacak güzel bişey herkes katılım yaparsa süper olur benim daha önce yazdığım deneme yazılarım var en güzeli olan "mutluluk" isimli deneme yazımı göndermeyi planlıyorum...İşte duyurunun tümü buyrun...

Açık Öğretim Lisesi, "Açık Lise e-Bülten" ismiyle e-dergi çıkaracaktır.
Açık Lise-e-Bülten

Bu e-Dergi sizin. Bize Yazın Yayınlayalım.

Çok yakında yayın hayatına başlayacak olan;

Açık Lise e-Bülten

Sizlerden gelen;

Mektup,

Makale,

Şiir,

Resim

vb. benzeri göndereceklerinizle renk kazanacaktır.

e-dergimizde yayınlanmasını istediğiniz yazılarınızı ve dergimiz hakkındaki düşünce, yorum ve önerilerinizi bize gönderin, hem yayınlayalım hem de e-dergimizi birlikte şekillendirelim.

İletişim adresimiz;

Elektronik ortamda gönderecekleriniz için:

aciklise-e-bulten@hotmail.com

Mektuplarınız için;

Açık Öğretim Lisesi

İletişim ve Rehberlik Birimi

Ballıkpınar Köyü

06830 Gölbaşı/ ANKARA

tolga_tolga
Doktor

Re: AOL "Açık Lise e-Bülten" ismiyle e-dergi çıkaracaktır.

Mesaj gönderen tolga_tolga » 11 Haz 2009, 11:54

Olay güzel fakat önce sorunlarımızı anlatan yazılar gönderelim belki syaın bakanımızda sesimizi duymuş olur
"Ey Türk Gençliği! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir"

Fays
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Fays » 11 Haz 2009, 14:11

ya boş işler bunlar. önce aöl sistemi doğru düzgün çalışsın. daha sonra dergi mi çıkaracaklar gazete mi çıkaracaklar kendileri bilirler.

Kullanıcı avatarı
naside
Doktor
İletişim:

Mesaj gönderen naside » 12 Haz 2009, 15:47

Fays yazdı:ya boş işler bunlar. önce aöl sistemi doğru düzgün çalışsın. daha sonra dergi mi çıkaracaklar gazete mi çıkaracaklar kendileri bilirler.
haklısın ...
'Burada öğretmen yok, öğrenci yok, lider yok, yol gösterici yok, efendi yok, kurtarıcı yok.Kendiniz için öğretmensiniz ve öğrencisiniz; efendi, yol gösterici, lider sizsiniz.
Siz her şeysiniz!..
www.bahcekayakoyu.com

Artık AÖF li ;)

Kullanıcı avatarı
mihman_

Mesaj gönderen mihman_ » 16 Haz 2009, 17:48

Evet! Bu çok güzel bir gelişme.Sizinle aynı heyecanı paylaşıyorum fakat zamanlamasının yanlış olduğunu düşünüyorum..
Sınav sonuçları açıklanmadan bu haberleri duyuru bölümünde yayınlamaları benim fena halde canımı sıkıyor..
Böyle haberleri görünce sanki sınav sonuçlarını bir kenera bırakmışlar da bu işlerle uğraşıyorlarmış gibi geliyor..
Anlayacağınız haberin mahiyetinin hiçbir önemi kalmıyor. Benim için şu aşamada sınav sonuçlarından başka mühim bir duyuru olamaz...

Kullanıcı avatarı
Cetin
Uzman

Mesaj gönderen Cetin » 16 Haz 2009, 19:19

bunun üstünde calısacaklarına önce sınav sonuçlarını acıklasınlar,hiç işim olmaz dergiyle felan!
Resim

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 17 Haz 2009, 12:33

Bana kalırsa dergiden önce aol sitesinde bir forum bölümü açsalar öğrenciler beğenilerini isteklerini yazsalar diycem ama bu bozuk işleyişlerine %99 beğeni değil küfür yazılarıyla karşılaşacakları için cesaret edemezler :mrgreen:
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön