AĞUSTOSTA SINAV YAPILMASI İÇİN YOĞUN İSTEK OLMALI

Her Konuda Tartışabilirsiniz
emrahk
Onursal Üye

Re: AĞUSTOSTA SINAV YAPILMASI İÇİN YOĞUN İSTEK OLMALI

Mesaj gönderen emrahk » 17 Haz 2009, 12:22

Arkadaşlar ek sınav yapılması için mail atmanıza gerek zaten 3 yıllıklara ve ilk defa olmak üzere 4 yıllıklara ek sınav kesin olacaktır sorun 3 yıllı arkaşların mezun olmak için dönem engelinin kalkmasıdır dönem yüzünden mezun olamayacak 3 yıllık arkadaşlar mail yağmuruna tutmalı :wink:

..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

Kullanıcı avatarı
jasvek
Acemi

Mesaj gönderen jasvek » 17 Haz 2009, 12:44

benim dönem engelim yok valla yeterince gecti 8 kredıye ıhtıyacım ek sınav yeterlı benım icin.Bu donem mezun olamazsak 4 yıllık zaten olcazz neden kendinizi parcalıyorsunuz :shock:
Ne Talihsizim ben yaa

CanSibel
Yardımcı Asistan

Mesaj gönderen CanSibel » 17 Haz 2009, 13:38

jasvek yazdı:mrb arkadaslar ek sınav yaplması ıcın ısrarda bulunmamız gerkıyo ısrar etmek ıcın maıl atmma lazım adres neydı acaba? :mrgreen:
buradanda ögrenebilirsin ;) http://www.aciklise.net/Forum/viewtopic ... 6&start=60

Fays
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Fays » 18 Haz 2009, 01:05

emrahk yazdı:Arkadaşlar ek sınav yapılması için mail atmanıza gerek zaten 3 yıllıklara ve ilk defa olmak üzere 4 yıllıklara ek sınav kesin olacaktır sorun 3 yıllı arkaşların mezun olmak için dönem engelinin kalkmasıdır dönem yüzünden mezun olamayacak 3 yıllık arkadaşlar mail yağmuruna tutmalı :wink:
Kesinlikle katılıyorum. bir çok 3 yıllık öğrencisi kredisini tamamlasa dahi bu dönem sorunu yüzünden mezun olamayacak ve 4 yıllığa geçirilecek. ben de bunlardan biriyim ve elimden ne gelise yapıyorum.. eğitek genel müdürü bu konud çalışma yapıldığını söyledi,umuyorum ki bir sonuç elde edebiliriz.

çözüm,ek sınava giriş için aranan 5 dönem şartının aşağılara indirilmesi ve ek sınavında dönemden sayılması ile mümkün..

CanSibel
Yardımcı Asistan

Mesaj gönderen CanSibel » 18 Haz 2009, 10:27

Fays yazdı:
emrahk yazdı:Arkadaşlar ek sınav yapılması için mail atmanıza gerek zaten 3 yıllıklara ve ilk defa olmak üzere 4 yıllıklara ek sınav kesin olacaktır sorun 3 yıllı arkaşların mezun olmak için dönem engelinin kalkmasıdır dönem yüzünden mezun olamayacak 3 yıllık arkadaşlar mail yağmuruna tutmalı :wink:
Kesinlikle katılıyorum. bir çok 3 yıllık öğrencisi kredisini tamamlasa dahi bu dönem sorunu yüzünden mezun olamayacak ve 4 yıllığa geçirilecek. ben de bunlardan biriyim ve elimden ne gelise yapıyorum.. eğitek genel müdürü bu konud çalışma yapıldığını söyledi,umuyorum ki bir sonuç elde edebiliriz.

çözüm,ek sınava giriş için aranan 5 dönem şartının aşağılara indirilmesi ve ek sınavında dönemden sayılması ile mümkün..
evt. zaten ek sinavda normal sinav gibi, sadece adi ek sinav...

Canaslı
Doktor

Mesaj gönderen Canaslı » 18 Haz 2009, 22:35

Benim zorunlu derslerım yok
açağıl

Kullanıcı avatarı
mihman_

Mesaj gönderen mihman_ » 18 Haz 2009, 23:03

Canaslı yazdı:Benim zorunlu derslerım yok
Bunu okuyunca tekrar baktım ama malesef benim zorunlu derslerin hepsi duruyor halaa..

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 20 Haz 2009, 11:56

GÜLyeter yazdı:ya su zorunlu derslede alan dersi gibi olsa keske en azından 2 defa grince muaf olsak sayısalları veremiyorum ya ooff bi fizik var bitiriyo insani :x
Tam da hislerimin tercümanı olmuşsun aynı kanıdayım muaf olma şartı 2 sınava düşürülse çok güzel olurdu ama nerde.. birde şu fizk benimde belalım sadece fizik 1-2 var ama şeytanın bacağını kırıp bir geçemedim en çok sınav sonuçlarını bu ders yüzünden merak ediyorum geçtim mi acep diye :roll:
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

NewAqePrince
Uzman

Mesaj gönderen NewAqePrince » 22 Haz 2009, 14:27

İnsallah olur elımızden gelenı yaparız

cantona
Yardımcı Asistan

Mesaj gönderen cantona » 22 Haz 2009, 15:13

GÜLyeter yazdı:arkadaslar ek sınav hayal oldu yapılmuyormuş :(
sana kim söyledi arkadaşım olmayacağını. çünkü ek sınav duyuruları 2.dönem sınav sonuçlarından sonra belli olur ve genelde ağustos un sonlarında yapılır. sen kaynağını söylersen bizde ona göre ciddiye alıp araştırırız.

CanSibel
Yardımcı Asistan

Mesaj gönderen CanSibel » 22 Haz 2009, 16:30

GÜLyeter yazdı:ek sınav olsa iş takviminde de yayınlanir ama öyle bisey yok hem olsa kayıtların baslamıs olamasi gerekiyoduu
ek sinavin tarihi is takviminde yayinlanmiyor^^
kayitlari da sinavlarin sonucu aciklanmadan baslamaz^^

tolga_tolga
Doktor

Mesaj gönderen tolga_tolga » 22 Haz 2009, 21:39

valla onu bunu bilmem her yıl yapılıodu bu yılda yapılacak başka yolu yok...
"Ey Türk Gençliği! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir"

halit
Acemi

Mesaj gönderen halit » 23 Haz 2009, 16:25

arkadaşlar hep birlikte istememiz lazım

CanSibel
Yardımcı Asistan

Mesaj gönderen CanSibel » 23 Haz 2009, 16:27

Sonunda aciklandi sinav sonuclari...Acaba ek sinav nezaman aciklanacak :roll: ?

CanSibel
Yardımcı Asistan

Mesaj gönderen CanSibel » 25 Haz 2009, 16:29

Nihayet sinav sonuclarinin aciklandigi duyurusuda görüldü AOL sayfasinda. Sizce Ek Sinav Tarihi Nezaman Aciklanir ???

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön