Ek Ders Tarihleri Belli Oldu..
- Son Osmanlı
- Çırak
Ek Ders Tarihleri Belli Oldu..
Evet arkadaşlar bugün Mesleki derslerimizi gördüğümüz okulumuza gittik, MEB'den tüm okullara gelen belgede; Yüz Yüze Eğitim Derslerimiz 13 Temmuzda Başlayıp 13 Eylül'de sona erecek, yani 9 Hafta. Bazı Dersler Haftada Sadece 1 Gün mesela benim 1 dersim var perşembe günü saat 10.00-11.00 arası 1 ders için 2 ay bekleyeceğim. ÖSS Kayıtları 1 Eylülde başlayacak 2. Öğretimemi kalacağız acaba biz ? Birde Diploma işlemleri nasıl oluyor ? Ne kadar sürüyor bilgi verirseniz sevinirim..
Devlet-i Ebed Müddet دولت عالیه عثمانیه
Bastığın Yerler OSMANLI Toprağıdır ! !
Re: Yüz Yüze Eğitim Tarihleri Belli Oldu..
hangi bölümler için geçerli bu bende meslek okuyorum normal okullarla açılıp okullarla kapanıyo bu neden böyle :S
- Son Osmanlı
- Çırak
Re: Ek Ders Tarihleri Belli Oldu..
Elektrik bölümün dersleri açıldı İzmir'de..
Bende Mesleki Açık lise okuyorum ek ders ne birtürlü anlamadım zaten yıl boyu örgün eğitimle paralel meslek dersi aldık bu ek ders ne oluyor açıklarmısn??
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
- Son Osmanlı
- Çırak
Yani Açılmayan dersler, Mesela benim Meslek 5 dersim açılmamıştı, ve mezun olamıyordum, şimdi açıldı o derside görüp mezun olabileceğim