inkilap-1=75
ingilizce-4=55
tarih-3=75
dil ve anlatım-5=85
psikoloji-2=90
cografya-5=80
sosyoloji-1=95
tarih-4=70
türk edebiyatı-5=85
ne güzel gelmiş notların bende 30 kredi aldım ama benim derslerim şöyleladen yazdı:hadi arkadaslar gecmiş olsun sonunda acıklandı su sonuclar.umarım hepiniz iyi sonuclarr almışsınızdır.benim sonuclar süper geldi ya cok mutluyum.30 kredinin hepsini almışım.sonuclar söle:
inkilap-1=75
ingilizce-4=55
tarih-3=75
dil ve anlatım-5=85
psikoloji-2=90
cografya-5=80
sosyoloji-1=95
tarih-4=70
türk edebiyatı-5=85
maalesefRally yazdı:Arkadaşlar sınavda başarısız olduğumuz muaf kaldığımız derslerden 1 kredi bile alamıyormuyuz
şimdi öncelikle şunu bilmende yarar var bende başta çok karıştırıyordum alan kredinle normal kredini toplayıp 164 elde ediyorsun ya o öyle değil işte..senin 46 kredilik alan kredin 118 kredinin içine dahil onu öyle ayrı yazdıklarına bakma.senin şu anda toplam 118 kredin var 4 yıllıklar 192 ile mazun oluyorlar sanırım.118 yazan yer 192 olduğunda,alan kredini tamamladığında ve zorunlu dersin kalmadığında ancak mezun olabilirsin..inşallah açıklayıcı olmuşumdurece_antep yazdı:benim alan kredim 46 toplam kredim 118 bunun toplamı 164 yapıyo 4 yıllık sistemde okuyorum ben nezaman mezun olucammm yardımm edinn ya:( bölüm sözel
hayal_et yazdı:Merhaba arkadaşlar, bi konuda bana yardımcı olurmusunuz ?
Kredi bilgilerim şu şekilde;
Okul / Alan - Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 3 YILLIK / SOSYAL BİLİMLER
Öğrencilik Durumu : AKTİF
Toplam Dönemi : 6 AOL'de Okuduğu Dönem : 4
Toplam Kredi : 139 Alan Kredi : 58
Bu sene ek sınav yapılırsa mezun olma şansım var mı acaba ? Yoksa 5 dönem okumak şart mı ?
Cevap Verdiğin İçin Çok Teşekkür Ederim Arkadaşım..emrahk yazdı:hayal_et yazdı:Merhaba arkadaşlar, bi konuda bana yardımcı olurmusunuz ?
Kredi bilgilerim şu şekilde;
Okul / Alan - Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 3 YILLIK / SOSYAL BİLİMLER
Öğrencilik Durumu : AKTİF
Toplam Dönemi : 6 AOL'de Okuduğu Dönem : 4
Toplam Kredi : 139 Alan Kredi : 58
Bu sene ek sınav yapılırsa mezun olma şansım var mı acaba ? Yoksa 5 dönem okumak şart mı ?
Ek sınavla mezun olursun dönemin zaten 5'i geçmiş yani toplam dönem 6 yazıyor önemli olan o kısım Aol'de okuduğun dönem değil...
bende mat -1 den yardım almıştım daha sonra hocalar çok serttiler bu konuda hiç yardım vermediler mat-2 den bende senin gibi ancak muaf olarak geçecektim 2 kez kaldım 3.sınavda bir kaç soru söyledi gizliceemrahk yazdı:Ooo derslerin harika neredeyse 4 bile gelmiycekmiş hiçbiri matematiğe gelince o hepimizin belalısı benim bitek mat. 2 kaldı ve muaf olmam için 3 kez sınava gircem sırf belkide o ders için seneye öss bile yalan olacak dua ediyorum ki sınav günü hocalar insafa gelipte yardım etsin(mat.1'de hoca bu sorular ne böyle deyip bize yardım etmişti sağolsun ondan 95 almıştım)