4 YILLIKLARA EK SINAV
4 YILLIKLARA EK SINAV
sorarım size arkadaşlar bugün deseler ki 4 yıllıklara ek sınav var ama 8 dönemi tamamlamış ve 162 kredisi(yani 30 kredi eksiği olanlar)yaralanabilir deseler kaç kişi yararlanacak acaba(forumdan)?
Re: 4 YILLIKLARA EK SINAV
ne demek şidmi bu?
benim 5. dönemim seneye bitiyor inşallah o zaman işte ben yararlanabilicem
hayır anlamadın heralde bu sene için bahsediyorum senin şuan kaç kredin var?Bal10cuk yazdı:ne demek şidmi bu?
eger böyle bir sart getirirlerse ben malesef yararlanamayacagim^^hkn2929 yazdı:hayır anlamadın heralde bu sene için bahsediyorum senin şuan kaç kredin var?Bal10cuk yazdı:ne demek şidmi bu?
AmA
iste böyle olmamasi icin günlerce dilekce yolladim mail olarak fax olarak^^!
bu sene için zaten benim dönemim tutmuyor
ben seneye den bahsettim
ben seneye den bahsettim
işte benim ilk başta bu soruyo sorma amacım böle saçmalık olmaz bu olacak ek sınav fazla kişi kaplamaz o yüzden bakalım nedir ne değildir itiraz edelim.forumda bi dilekçe hazırlayalım itiraz dilekçesi herkes yollasın.neden seneye kadar bekleyelim madem 3. sınavı yapmıyosunuz ek sınav yapın adam gibi herkesi kaplasın demi.
aynen!hkn2929 yazdı:işte benim ilk başta bu soruyo sorma amacım böle saçmalık olmaz bu olacak ek sınav fazla kişi kaplamaz o yüzden bakalım nedir ne değildir itiraz edelim.forumda bi dilekçe hazırlayalım itiraz dilekçesi herkes yollasın.neden seneye kadar bekleyelim madem 3. sınavı yapmıyosunuz ek sınav yapın adam gibi herkesi kaplasın demi.
iste bunun icin cabaliyorum günlerdir. bak 4 yilliklar buraya konusunda hem benim yazdigim dilekce var orada, hemde önemli isimler ve mail adresleri...seninde bildigin önemli mail adresleri varsa eger oraya ekleyebilirsin

arkdaşlar mail,fax adresilerini bende alablirmiyim.derdimizi anlatalım...
"4 yilliklar buraya " bölümünde var oradan alabilirsinserhat30 yazdı:arkdaşlar mail,fax adresilerini bende alablirmiyim.derdimizi anlatalım...

ya su 4 yıllıklar için ek sınav varmişşş biraz bilgi vercek biri var mııııı?
Sınav kesin yapılacak mı?
Ben bugün merkezi aradım "sınav yapılıp yapılmayacağı belli değil." dediler.
Biz, "dönem sayısını üçe çıkarırlar, bir de ek sınava girdik mi kesin biter!" diyorduk ama...
Ben bıktım artık. Mezun olmak istiyorum!..
Ben bugün merkezi aradım "sınav yapılıp yapılmayacağı belli değil." dediler.

Biz, "dönem sayısını üçe çıkarırlar, bir de ek sınava girdik mi kesin biter!" diyorduk ama...

Ben bıktım artık. Mezun olmak istiyorum!..

ben 8 dönemi doldurmadım 7 dönem bitti ama 170 kredi. bize bi şey düşünmezler mi ki ek sınav verseler 22 kredi ile biter. 8 dönem doldurmayana vermezler mi?
Bir Sevda İse Hayatı Anlamlı Kılan, Daha Sesli Söyle KONYASPOR ULAN..!
bendede öyle bir durum söz konusu...dilekce yazdim, sende dilekce yaz gönder bol bol 

Ben 4 yıllık sisteme kayıtlıyım 2008 - 2009 yılında sadece 2 sınava girebileceğimi sanıyordum ve öylede oldu ama şimdi 2009 - 2010 için açıklanan iş takvimine göre yılda 3 sınav olacakmış acaba bu 3 sınav dışında başka ek sınavlar filan olucakmı ben en erken nasıl bitirebilirim?
arkadaşlar aldığım bilgiye göre ek sınav kısa bir süre sonra aol sitesinde duyurulacak. sınavda 1 veya en geç 1.5 ay içinde yapılacak. sınava kimler girecek bilmiyorum ama 3 ve 4 yıllık arkadaşlar içinde olacaktır ayrım olacağını sanmıyorum ama sınava giriş şartlarını bilmiyorum