Mezuniyet Sartlari

Her Konuda Tartışabilirsiniz
emrahk
Onursal Üye

Re: Mezuniyet Sartlari

Mesaj gönderen emrahk » 29 Haz 2009, 15:58

AOL'nin koyduğu 80 kredilik ortak ders mantıklı çünkü seçmeli adı altındaki dersler asla seçilmemeli diyelim genel kültür alanında 80 kredi ile mezun mu olunacak sende seçiyorsun seçmelileri topladın 100 kredi mezun olamazsın zorunlu dersler bölümündeki ortak derslerin hepsi ilk önce bitecek diyelim 75 kredi oldu diğer 5 krediyi seçmeliyle tamamlayacaksın bu seçmeli ders olayını birtürlü AOL sitesinde tam açıklamıyorlar benim tanıdığım çok insan var bu yüzden ağzı yanan...

..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

CanSibel
Yardımcı Asistan

Mesaj gönderen CanSibel » 29 Haz 2009, 23:40

iyide secmeli dersleri kendim secemiyorumki
liste geliyo hangi derslerden girecegime dair, onlar belirliyorlar. son sinavimda 5 tane ortak dersim vardi ( hep 1 veya 2 kredilik)
II. dönem sinavi icin gelen ders listemde 6 tane ortak ders var, birtanesi I. dönem sinavinda gecemedigim ortak ders.
kendim secemiyorumki, bana kalsa bi cogunu ortak ders yaparim ozaman...bu nasil is yaaa her bir yerinden patlak veriyo sistem mi bu ya sistem denilirmi buna ya cöpten bisy !

tolga_tolga
Doktor

Mesaj gönderen tolga_tolga » 30 Haz 2009, 14:03

arkadaşlar şimdi benim hiç zorunlu dersim kalmadı sistem oyle diyor yani malum ek sınav yapılacak inş ders seçme işleminde alan dersimi seçiyim yoksa seçmeli ve ortak dersleremi bakıyım ne dersiniz sadece alan kredimden 12 kredi eksik bu derslerin kredisini aldıktan sonra kafama göre ders seçicem mantıklımı sizce çünki ek sınav olursa 23 krediye ihtiyacım var kolay bişeyler seçmek istiyorum teşekkürler..
"Ey Türk Gençliği! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir"

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön