Bütün 3 Yıllıklar Buraya

Her Konuda Tartışabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
meloş
Doktor

Re: Bütün 3 Yıllıklar Buraya

Mesaj gönderen meloş » 29 Haz 2009, 18:30

Fays yazdı:Arkadaşlar tüm 3 yıllıkları ilgilendirecek bir gelişme oldu..

ben EĞİTEK Genel Müdürü Prof. Dr. Nizami AKTÜRK'e mail atmıştım. o yolladığım maile cevap,aöl.mev.gov.tr'de ki öğrenci hesabımdaki 'mesaj kutusuna' gelmiş. ben mailde öğrenci numaramı ve adımı da belirtmiştim. bunun için direk aöl.meb.gov.tr'deki öğrenci mesajlarına yollamış cevabı.

Mailimde 3 yıllıkların mağdur edildiğini, ek sınavın kesinlikle olmasını,ek sınavda aranan şartların biraz yumuşatılmasını talep etmiştim.

şöyle bir cevap gelmiş;

"ŞU AN İTİBARİYLE BİR EK SINAV SÖZ KNUSU DEĞİLDİR.EK SINAVA KARAR VERİLDİĞİNDE BU SINAVA KATILMA ŞARTLARI http://WWW.AOL.MEB.GOV.TR ADRESİNDE YAYINLANIR. BU ADRESTEN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.BU HUSUTAKİ ÇALIŞMALAR ÖĞRENCİ LEHİNE DEVAM ETMEKTEDİR."

fays ne güzel benim verdiğim mail adresten ulaşmışsın.ah bide bizim gibi kredisi yetmeyen 3 yıllıklara çare bulsalar.

Kullanıcı avatarı
Yasemin
Doktor

Mesaj gönderen Yasemin » 29 Haz 2009, 18:52

madem ek sınav yapılmıyor binlerce 3 yıllık sistemde okuyan öğrenciler 4 yıllığa geçicek....1 yıl daha uzatsınlar bari seneye yapıcaklarmış ek sınav 4 yıllıklarla birlikte bizde yararlanırız işte :(
Take me to the deep oceans!

tolga_tolga
Doktor

Mesaj gönderen tolga_tolga » 30 Haz 2009, 14:06

ek sınav yapılmıyor derken ??
"Ey Türk Gençliği! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir"

ciko_seko
Yardımcı Uzman

Mesaj gönderen ciko_seko » 30 Haz 2009, 14:25

fays ' ın yazdığı yazıdaki

"ŞU AN İTİBARİYLE BİR EK SINAV SÖZ KNUSU DEĞİLDİR.EK SINAVA KARAR VERİLDİĞİNDE BU SINAVA KATILMA ŞARTLARI http://WWW.AOL.MEB.GOV.TR ADRESİNDE YAYINLANIR. BU ADRESTEN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.BU HUSUTAKİ ÇALIŞMALAR ÖĞRENCİ LEHİNE DEVAM ETMEKTEDİR."

yasemin arkadaşımız, Şuan itibariyle kelimesine dikkat etmemiş olacakki öyle yazmış...

cantona
Yardımcı Asistan

Mesaj gönderen cantona » 30 Haz 2009, 15:25

ek sınav yapılacak arkadaşlar.

tolga_tolga
Doktor

Mesaj gönderen tolga_tolga » 30 Haz 2009, 16:50

bencede yapılacak arkadaşlar canınızı sıkmayın heryıl yapılıyordu ve bu sene ozellikle yapılması gerekiyor çünki çoğu 3 yıllık arkadaşlarımızın 10 15 kredisi eksik bende dahil tabiki..
"Ey Türk Gençliği! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir"

Kullanıcı avatarı
laden
Uzman

Mesaj gönderen laden » 30 Haz 2009, 17:10

bencede yapılacak ek sınav .hatta bir degil belki de iki tane.bu sene 3 yıllıkları mezun etmeleri sart.
dügümlenirken uzun yolların ufukta ucu, bugünde gelmedi hasretle beklenen yolcu!...NFK

tolga_tolga
Doktor

Mesaj gönderen tolga_tolga » 30 Haz 2009, 17:26

laden yazdı:bencede yapılacak ek sınav .hatta bir degil belki de iki tane.bu sene 3 yıllıkları mezun etmeleri sart.

evet 2.de yapılır gecen yıllarda yapıldı hepimiz biliyoruz tabiki bu olayı dilekçe ce istek yapmalıyızki yapsınlar yoksa biz bize burada konuşuruz bakalım hepimiz için hayırlısı arkadaşlar

maestaso
Çırak

Mesaj gönderen maestaso » 01 Tem 2009, 03:38

İnşallah yaparlar ama benim işime yaramıyor sırf sizin için tüm dileğim :D

ciko_seko
Yardımcı Uzman

Mesaj gönderen ciko_seko » 01 Tem 2009, 08:27

maestaso yazdı:İnşallah yaparlar ama benim işime yaramıyor sırf sizin için tüm dileğim :D
öncelikle saol arkadaşım...
bu arada aynı sistemin, aynı öğrencileriyiz, bugün bize yapılan yarın size yapılır.
asla bir ayrım söz konusu olmaması gerekir,herkes aynı düşüncede ve birlik olursa,
sistem düzelme yolunda ilerler, fakat biz türklerin her zaman yaptığı gibi benim işime yaramaz nasılsa ne haliniz varsa görün tavırları sergilenirse aynı bozuk sistem yıllar boyu sürer gider...

Kullanıcı avatarı
Yasemin
Doktor

Mesaj gönderen Yasemin » 01 Tem 2009, 08:37

tolga_tolga yazdı:
laden yazdı:bencede yapılacak ek sınav .hatta bir degil belki de iki tane.bu sene 3 yıllıkları mezun etmeleri sart.

evet 2.de yapılır gecen yıllarda yapıldı hepimiz biliyoruz tabiki bu olayı dilekçe ce istek yapmalıyızki yapsınlar yoksa biz bize burada konuşuruz bakalım hepimiz için hayırlısı arkadaşlar
bence 3 bile yapılır??!!??!.............

bu kadar umutlanmayın derim ben

tolga_tolga
Doktor

Mesaj gönderen tolga_tolga » 01 Tem 2009, 13:18

:) sende amma karamsarsın arkadaş ya geçen yıllarda olan şeylerden bahsediyoruz bunlar olan şeyler ama tabiki 3 5 kişi mail ve istek bildirirsek hiç bişi olmaz haklısın...

Kullanıcı avatarı
Yasemin
Doktor

Mesaj gönderen Yasemin » 01 Tem 2009, 14:03

karamsarım çünkü karamsar olmam için bi nedenim var :D sınav sonuçları açıklanana kadar nasıl çıldırdığımızı unuttunuz heralde :D o bir yana bu 3 yıllıkların 4 yıllığa geçme saçmalığı bi yana bana göre mantıklı olan o 3 yıllıkların sistemiyle mezun olana kadar kurcalamasınlar bi tarih koysunlar ve 3 yıllıklar bu tarihten itibaren kalkacak desinler...2 yıl önce ilk dönemimde böyle bi konu ortaya atılmıştı 3 yıllıklar 2009 da 4 yıllığa geçecek diye admin e mail attım geçmicek dedi...şimdide geçicek deniliyo...düşünsene ben şuan ocakta mezun olabilirim neden 2 yıl daha okuyup zamanımı kaybedeyim...lise daha bitmedi bi çok öğrenci üniversiteye atılmak için çabalıyo kimin sabrı dayanır buna :S belki 2 yıl sonra bunalıcam üni yide düşünmicem...herşey olabilir....o yüzden ben pek fazla umutlanmıyorum geleceğim açısından..ne kadar çok hayelkırıklığı yaşarsak o kadar çabuk pes ediyoruz herşeyden...sonra noluyo herkez bi kabuğuna çekilip isyan etmeye başlıyo... :evil:

tolga_tolga
Doktor

Mesaj gönderen tolga_tolga » 01 Tem 2009, 15:27

site admini zaten bilemezki 3 yıllıkların 4 yıla geçirilip geçilmeyeceğini bu konuları aöl ye iletmemiz daha mantıklıki çok geç kalındı...

Kullanıcı avatarı
Yasemin
Doktor

Mesaj gönderen Yasemin » 01 Tem 2009, 15:34

adminin bana gönderdiği mail kısa bi cvp deildi kafasına göre yanıtlayacağını sanmıyorum bilgisi yoksa bile beni ankaraya yönlendirirdi 2 yıl öncesine kadar çağrı merkezi diye bişeyde yoktu...tahminimce o bi yere mail attı bu konuda gelen cvb ı bana iletti.

3 YILLIK SISTEMDEKİLER 4 YILLIK SISTEME GEÇİLMEYECEKTİR buna benzer bişeydi..

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön