kaç krediniz kaldı?
Re: kaç krediniz kaldı?
138 kaldı 

yaşlanarak değil yaşayarak tecrübe kazanılır,zaman insanları değil armutları olgunlaştırır. PEYAMİ SAFA
geriye kaldı dag gibi bir 77 kredi 

dügümlenirken uzun yolların ufukta ucu, bugünde gelmedi hasretle beklenen yolcu!...NFK
-
- Yardımcı Uzman
ben bu sınavdada tam geçtim 60 kredi aldım 51 kredim kaldı içerde dersim olsa bile bitirmek gibi bi ihtimalim yok demi alanları bile geçmiş olsam genede zorunlu dersler sıfır olmasımı lazım bilgileriniz paylaşırsanız sevinirim
Gece kirpikli kadın, aşkıma siyah bakma.
Zaten yakanlar yakmış, bir ateşte sen yakma.
Zaten yakanlar yakmış, bir ateşte sen yakma.
corleone1919 yazdı:ben bu sınavdada tam geçtim 60 kredi aldım 51 kredim kaldı içerde dersim olsa bile bitirmek gibi bi ihtimalim yok demi alanları bile geçmiş olsam genede zorunlu dersler sıfır olmasımı lazım bilgileriniz paylaşırsanız sevinirim
evet corleone alan deslrini geçmiş olsan dahi zorunlu derslerini ya muaf olmalısın ya da gecmek zorundasın.tek bi zorunlu dersinin kalmaması gerekiyor.ama üzülme ya yolun yarısı bitti saylır biraaz daha gayret sonra da mezuniyet insallah...
dügümlenirken uzun yolların ufukta ucu, bugünde gelmedi hasretle beklenen yolcu!...NFK
64 kredim kaldı mevzun olabilmek için senye össye girebilirmiyimmm.... 

ögrendim girebiliyormuşum ama bidahaki sene hazırlanıcamm öss ye böyle biraz zor olacak çünkü
GÜLyeter yazdı:arkadaslar zorunlu dersimiz varsa össye grebiliyomuyuz ama kredi tamamsa
zorunlu dersleden muaf yada geçmiş olmak gerekiyo yani girmek zorundasınn
kaç dersn kaldı
toplam 28 yani:S yoksa yanlışmı anladım
daha çok dersn varmış ya kaçıncı dönemnki senn