Acil Yardım
-
Re: Acil Yardım
10 Ağustosta kayıt yenileme diyor o zaman bi şansımı deniycem. Halk eğitimi arıcaz 4 senelikmi yoksa 3 senelikmi devam edicez diye... İşin ilginç tarafı askeriz izinde kalmadı 17 Ağustosta tezkere alıyoruz izin vermeyebilirler kayıt yenilemeye gitmeye....
Hayırlı teskereler inşallah kardeş ben komutanların izin vereceğine inanıyorum bir şansını dene sor belki kayıt yenileme döneminde sizde işinizi halledersiniz...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
-
Eywallah kardeşim saolasın. Senden rica bu durumdaki bi öğrenci tkrr kayıt yaptırınca 4 senelik duruma düşermi düşmezmi diye bir bilgin felan olursa buraya yazarsan çok sevinirim. Yardımların için çok saol
Merak etme çağrı merkezine senin durumdakiler ne zaman aktif olur kaç yıllık okuyacaklar diye ayrıntılı bie e-mail atacağım şimdi bugün pazar yarın cevap yazarlarsa yazacağım buraya merak etme...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
-
Saolasın kardeş bekliyorum
Bahadıreren seni unuttum diye yazmıyorum sanma açık liseye attığım e-postaya cevap gelmedi şu ana kadar attıklarımın hepsine yazarlardı cevabı bu kez yazmadılar...
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk