diploma bilgisi?
diploma bilgisi?
merhabalar öncelikle arkadaşlar. mayıs sınavlarında mezun oldum,öss ye girdim gayet iyi geçti diploma 2-3ay içinde elimize ulaşır diye okudum. ben üniversiteye kayıt yaptırmak için diplomayı bekleyim mi yoksa bi belge isteniyormuş gerekli işlemler için onu muyapayım? bi bilgisi olan varsa sevinirim...
Re: diploma bilgisi?
Üniversite kayıtlarına kadar diplomalar elimize geçer eğer ulaşmadıysa mezun olduğunu bildirir çıkma belgesiyle kayıt yaptırılabilir.
Ağustos ayının başında ulaşabileceği yazıyor sitede.Umarım ulaşır.Ulaşmazsada arkadaşın dediği gibi çıkma belgesi ile aynı işi görürsün.
Ruhum Tibet'li bir rahip,kentin loş caddelerinde.Kalbim kuduz bir köpek,Pasteur'un dizlerinde!
ya benim merak ettiğimde şimdi geçen senelerde eylül ayında ek sınavlar oldu o öğrenciler nasıl üniversiteye kayıt oldu?
çünkü henüz tam oalrak mezun olmuş sayılmıyorlar ya o açıdan
çünkü henüz tam oalrak mezun olmuş sayılmıyorlar ya o açıdan
mezun olduğunda diploma çıkana kadar hemen mezun oldu belgesi veriyorlar. o belgeyle üniversiteye kayıt olunabiliyor.
işte o belgeyi nasıl alıcam ?
-
- Doktor
halk eğitim merkezinden alıcaksın arkadaşımhayat8187 yazdı:işte o belgeyi nasıl alıcam ?
"Ey Türk Gençliği! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir"
ya diploma daha önce alan arkdşlar yok mu? ne kdr zaman sonra elimize ulaşıyor bu diploma?? eylül de üni kayıtları oluyo... eylül e kdr elime geçmicek mi?
Sınav sonuçları açıklanıp mezun olduğun kesinleşirse 2 ila 4 ay arasında elinde olur. mevzuatta böyle yazıyor.hayat8187 yazdı:ya diploma daha önce alan arkdşlar yok mu? ne kdr zaman sonra elimize ulaşıyor bu diploma?? eylül de üni kayıtları oluyo... eylül e kdr elime geçmicek mi?