4 YILLIKLARA EK SINAV

Her Konuda Tartışabilirsiniz
pedo

Re: 4 YILLIKLARA EK SINAV

Mesaj gönderen pedo » 29 Haz 2009, 14:12

cantona yazdı:arkadaşlar aldığım bilgiye göre ek sınav kısa bir süre sonra aol sitesinde duyurulacak. sınavda 1 veya en geç 1.5 ay içinde yapılacak. sınava kimler girecek bilmiyorum ama 3 ve 4 yıllık arkadaşlar içinde olacaktır ayrım olacağını sanmıyorum ama sınava giriş şartlarını bilmiyorum

söylediğiniz bu ek sınav bu dönem içinmi geçerli yoksa bu linkte http://www.aol.meb.gov.tr/sayfa_goster.asp?ID=142 olduğu gibi 2009 - 2010 döneminimi söylüyorsunu?

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 29 Haz 2009, 15:21

Tabii ki bu dönem için ağustos ayında olur seneye 3 dönem uygulamasına geçileceği için ek sınav yapmazlar diye düşünüyorum zaten...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

Kullanıcı avatarı
Bal10cuk
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Bal10cuk » 09 Tem 2009, 10:20

ben telefon açıp sordum ek sınav 3 dönem başladıktan sonra birdaha olmayacak mı öyle diyorlar diye onlarda
hayır böyle birşey söz konusu değil biz zaten 3 dönemi öğrencileri mağdur etmemek için uygulamaya soktuk o yüzden duruma göre yapılabilir dedi

kesin yapılacak veya yapılmayacak diye birşey olamaz dedi yani
öss kazanmış öğrencileri magdur etmeyin gibi şeyler söyledim öss kazanan ve giren öğrenciler için tabiki ayrı şeyler düşünüyor ösym başkanı ve açık lise müdürlüğü aralarında yazısarak konuyu bir açıklığa kavusturuyor dedi

yani ben umudumu kaybetmiyorum seneyede ek sınav yaparlar inşallah
örgün eğitimdeki öğrencilere bile alttan dersi kalanlara kaç kez sınav yapıyorlar mezun olabilsinler diye

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 09 Tem 2009, 11:31

Bal10cuk yazdı:ben telefon açıp sordum ek sınav 3 dönem başladıktan sonra birdaha olmayacak mı öyle diyorlar diye onlarda
hayır böyle birşey söz konusu değil biz zaten 3 dönemi öğrencileri mağdur etmemek için uygulamaya soktuk o yüzden duruma göre yapılabilir dedi

kesin yapılacak veya yapılmayacak diye birşey olamaz dedi yani
öss kazanmış öğrencileri magdur etmeyin gibi şeyler söyledim öss kazanan ve giren öğrenciler için tabiki ayrı şeyler düşünüyor ösym başkanı ve açık lise müdürlüğü aralarında yazısarak konuyu bir açıklığa kavusturuyor dedi

yani ben umudumu kaybetmiyorum seneyede ek sınav yaparlar inşallah
örgün eğitimdeki öğrencilere bile alttan dersi kalanlara kaç kez sınav yapıyorlar mezun olabilsinler diye
Kendimizi kandırmayalım seneye 3. dönem sınavı zaten ağustosta yapılacak açıklanması eylülün ortasını bulacak ee ek sınava karar verilip yapılması da ekim ayını bile geçer buna da artık ek sınav denmez çünkü seneye ek sınavı öğrenciler niye ister 2009-2010 öğretim yılı bitmeden mezun olmak için bu durumda ek sınav kalır 2010-2011 yılına yani artık onun adı ek sınav olmaktan çıkar benim isteğim seneye öss giriş şartını 3. dönem sınavında mezun olabilecek öğrenciler maddesini koymaları temennim bu...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

Kullanıcı avatarı
Bal10cuk
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Bal10cuk » 09 Tem 2009, 11:56

geçen dönemlerde 2 kere üst üste ek sınav oldu ve bunlardan biri ağustos sonunda diğeri 13 eylülde oldu yani o kadar uzun vadeli bekleme süresi olmaksızın 1 hafta içinde ayarlayıp yapabiliyorlar ek sınavı
ek sınav diğer dönem sınavlar gibi uzun süreli çalışma süresi vermeden yapılıyor
hatta tek ders sınavı bile oldu geçen dönemlerde yani ben kendimi kandırıyor olayım farketmez siz kandırmayabilirsiniz :wink:

Fays
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Fays » 09 Tem 2009, 13:46

Bal10cuk yazdı:geçen dönemlerde 2 kere üst üste ek sınav oldu ve bunlardan biri ağustos sonunda diğeri 13 eylülde oldu yani o kadar uzun vadeli bekleme süresi olmaksızın 1 hafta içinde ayarlayıp yapabiliyorlar ek sınavı
ek sınav diğer dönem sınavlar gibi uzun süreli çalışma süresi vermeden yapılıyor
hatta tek ders sınavı bile oldu geçen dönemlerde yani ben kendimi kandırıyor olayım farketmez siz kandırmayabilirsiniz :wink:
İyi de 3. sınav ağustos ayında olacak ve bütün öğrenciler bu sınava girecek. ek sınavdaki gibi mezun olmasına belirli sayıda kredi eksiği kalan girmeyecek. hal böyle olunca ek sınav gibi acele olmayacak ve açıklanması zaman alacak. zaten bana göre 3. dönem sınavı uygulamasını,ek sınavın yerini alması için yaptılar.

Kullanıcı avatarı
Bal10cuk
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Bal10cuk » 09 Tem 2009, 14:06

bilmiyorum bekleyip görecez
öss başvuru şartları yayınlanınca herşey açığa çıkar şubat mart gibi belli olur yani hayırlısı olsun

MuRaT_KS
Doktor

Mesaj gönderen MuRaT_KS » 09 Tem 2009, 16:05

dershaneye yazıldım öss'ye başvuru mu kabul etmeyenin alnını karışlarım :D
Bir Sevda İse Hayatı Anlamlı Kılan, Daha Sesli Söyle KONYASPOR ULAN..!

cantona
Yardımcı Asistan

Mesaj gönderen cantona » 09 Tem 2009, 16:12

merak etmeyin 2010 ağustos ayındanki 3. sınavdan sonra mezun olabilme şansı olan arkadaşlar öss ye ve üniversiteye girebilir diye düşünüyorum. ama siz yinede kesin bilgi alın sonra emekleriniz boşa gitmesin.

Kullanıcı avatarı
Bal10cuk
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Bal10cuk » 09 Tem 2009, 18:03

MuRaT_KS yazdı:dershaneye yazıldım öss'ye başvuru mu kabul etmeyenin alnını karışlarım :D
aynen valla bakanlığa kadar giderim gerekirse :oops:
bu sene sık sık dilekçe yolayacam

meltem=_=
Çırak

Mesaj gönderen meltem=_= » 09 Tem 2009, 18:49

cantona yazdı:merak etmeyin 2010 ağustos ayındanki 3. sınavdan sonra mezun olabilme şansı olan arkadaşlar öss ye ve üniversiteye girebilir diye düşünüyorum. ama siz yinede kesin bilgi alın sonra emekleriniz boşa gitmesin.

3.dönem sonunda mevzun olacak ögrenciler girebiliyo geçtigimiz pazartesi halk egitime gittim ve konuştum. şuan şartlar bunlar girebiliosnuz 3. sınav sonucuna göre yerleştirilmelerde eger mevzun durumundaysanz sorun yok zaten ozmana kadar açıklanır dedi ama durum neyi gösterrir milli egitim yeni birşey çıkarrırmı bilemicez dediler

gülyeter
Uzman Doktor

Mesaj gönderen gülyeter » 11 Eyl 2009, 14:29

:?:
Adı :GÜLYETER Soyadı :...
Okul / Alan - Bölüm : AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / SOSYAL BİLİMLER
Öğrencilik Durumu : MEZUN
Toplam Dönemi : 11 AOL'de Okuduğu Dönem : 11
Toplam Kredi : 216 Alan Kredi : 112
Mezuniyet Tarihi : 09/05/2011

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön