Bal10cuk yazdı:ben telefon açıp sordum ek sınav 3 dönem başladıktan sonra birdaha olmayacak mı öyle diyorlar diye onlarda
hayır böyle birşey söz konusu değil biz zaten 3 dönemi öğrencileri mağdur etmemek için uygulamaya soktuk o yüzden duruma göre yapılabilir dedi
kesin yapılacak veya yapılmayacak diye birşey olamaz dedi yani
öss kazanmış öğrencileri magdur etmeyin gibi şeyler söyledim öss kazanan ve giren öğrenciler için tabiki ayrı şeyler düşünüyor ösym başkanı ve açık lise müdürlüğü aralarında yazısarak konuyu bir açıklığa kavusturuyor dedi
yani ben umudumu kaybetmiyorum seneyede ek sınav yaparlar inşallah
örgün eğitimdeki öğrencilere bile alttan dersi kalanlara kaç kez sınav yapıyorlar mezun olabilsinler diye
Kendimizi kandırmayalım seneye 3. dönem sınavı zaten ağustosta yapılacak açıklanması eylülün ortasını bulacak ee ek sınava karar verilip yapılması da ekim ayını bile geçer buna da artık ek sınav denmez çünkü seneye ek sınavı öğrenciler niye ister 2009-2010 öğretim yılı bitmeden mezun olmak için bu durumda ek sınav kalır 2010-2011 yılına yani artık onun adı ek sınav olmaktan çıkar benim isteğim seneye öss giriş şartını 3. dönem sınavında mezun olabilecek öğrenciler maddesini koymaları temennim bu...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk