EK SINAV ŞARTLARI BELİrLENDİ
EK SINAV ŞARTLARI BELİrLENDİ
evet arkadaşlar ek sınav şartları açıklandı bu haliyle kaç kişi yaralanıyo (4 yıllıklar için)
Re: EK SINAV ŞARTLARI BELİrLENDİ
ben yararlanıyorum 4 yıllığım 8 dönem okudum 176 kredim var
benim daha 5 dönem oldu elbette yararlanamıyorum 

AÇIK LİSE ÖĞRENCİLERİNE İETT ÖĞRENCİ KARTI VERİLSİN! İMZA KAMPANYASI
http://imzakampanyam.com/ACIK-LISE-OGRE ... kampanyasi
erence ne yapmaya çalışıyorsun morallerini bozuyorsun milletin üstelik kafa karıştırıyorsun
her başlığa aynı şeyi kopyala yapıştır yapmışsın
her başlığa aynı şeyi kopyala yapıştır yapmışsın
ali'nin veli'nin moralinden kime ne ! ?
madem umrunda değil neden burdan uyarı yapıorsun 3 yıllıklar mezun olabilirler falan diye
o zaman kendine sakla madem kime neymiş
o zaman kendine sakla madem kime neymiş

benim söylemim kişisel yorumumdur !
asıl olan resmi yazının ne yazdığı !
dahası benim yorumumu bile okurken
okuğunu bile anlamıyorsun ya !
3 yıllık sistemdenmi geldi sen ! ?
3 yıllık sistemden gelipte 4 yıllık sistememi geçtin sen !?
3 yıllık sistemin mezuniyet şartlarına uygun isen
neden 4 yıllık sistemin fark dersileri için ek sınava girmek istiyorsun !?

siz birçok konuya ek sınava girmesi gerekmiyor yazdınız soruyoruz işte neden gerekmiyor?
kopyala yapıştır yapıp bşka bir şey yapmıyorsunuz
sebeplerinide açıklayın bilsin herkes ona göre davransın değil mi?
kopyala yapıştır yapıp bşka bir şey yapmıyorsunuz
sebeplerinide açıklayın bilsin herkes ona göre davransın değil mi?
Erencexor yazdı:benim söylemim kişisel yorumumdur !
Seni sadece o değil ben de anlayamadım. ve sanıyorum bir çok kişide anlayamadı,düzgünce açıkla da anlayalım. diğer konularda sana cevap vermiştim oraları okursan belki sen beni anlayabilirsin.
Neden 4 yıllıklar 3 yıllıkların mezun olması için yapılan çalışmalardan rahatsız oluyor (Herkes değil çok ii düşünceli arkadaşlar var)
Yani anlamadığınız şu 3 yıllık sistem okuyan insan en azı 4 yıl önce kaydolmuştur ve geneli 5-6 yıldan önce kayıtlı olan insanlar.Kaç senedir burdalar.dün gelmedilerki rahatsız oluyorsunuz.
Ve bazı nedenlerle sınava girememiş yada devam edemeyen yaşını başını almış insanlardır.Kaybedecek vakitleri yoktur.Öss giricek 3 yıllık birinin en az yaş ortalaması 22-23 dür.. ki ben 26 yaşındayım mesela bu saatten sonra 4 yıl daha uzatsak nasıl olur mantıklımı sizce.Bu nedenle çalışmalar haklı yere yapılmıştır.Haksızlık olarak görülmesin.
Yani anlamadığınız şu 3 yıllık sistem okuyan insan en azı 4 yıl önce kaydolmuştur ve geneli 5-6 yıldan önce kayıtlı olan insanlar.Kaç senedir burdalar.dün gelmedilerki rahatsız oluyorsunuz.
Ve bazı nedenlerle sınava girememiş yada devam edemeyen yaşını başını almış insanlardır.Kaybedecek vakitleri yoktur.Öss giricek 3 yıllık birinin en az yaş ortalaması 22-23 dür.. ki ben 26 yaşındayım mesela bu saatten sonra 4 yıl daha uzatsak nasıl olur mantıklımı sizce.Bu nedenle çalışmalar haklı yere yapılmıştır.Haksızlık olarak görülmesin.
arkadaşım rahatsız olduğumuz yok hepimiz sizin mezun olmasını isteriz yaş konusuna gelirsek ben 28 eşim 29 yaşında yani 4 yıllıklarında yaşları ufak değil ne yazık ki kayıt olduğumuz sene lise 4 yıla çıktı ben derslerde fire vermediğim için 1 kredim kaldı ve ek sınavla mezunum ama eşim ve onun gibi 30 krediden fazla eksiği olanlar mezun olamıcak tek derdimiz 3 yıllıklara sağlanan olanakların 4 yıllıklarada sağlanması bildiğin gibi siz sınavlarda 40 biz ise 30 kredilik ders seçebiliyoruz buna rağmen 3-5 kredi eksik diye ek sınava katılamıyorlar. yani isyanımız 3 yıllıklara değil 4 yıllıkların işini hem zorlaştırıp hemde onlara sınav hakkı tanımayan MEB' na
Arkadaşlar çok saçma sapan tartışmalar yaşanmaşın gönül isterki 3 yıllıklarda 4 yıllıklarda en iyi şekilde en rahat şekilde mevzun olsunlar.Burda 4-3 yıllık tartışması çıkmış ne alaka biz birbirimizi yersek böyle görevliler ne yapsın gerçteken 4 yıllıklara biraz daha avantaj sağlıyabilirlerdi 2 kredi ile koskoca ek sinavi kacirmak cidden iyi olmuyor ama olan oldu bende ocakda bitiririm tek derdim öss kasarken bir yandanda acık lise ile ugrasmamakti ama kacirdigim 2 kredi bunlara mal oldu umarım onumuzdeki sene 4 yilliklara kolaylik tanirlar.
zeixer e katlıyorum
senın yazdıklarını umursamıyorum bıle kopyala yapıstır yapmaktan baska bırsey yapmıyorsun bunları bız zaten goruyoruzkı eger senın kafanda kendıne gore bır dusunce,bilgi olabiliri olan konular varsa yaz yoksa bosuna ortalıgı karıstırma arkadasım benvce...
bal10cuk' a katılıyorum arkadasım ınsanların moralını bozmaktan baska bırsey degıl bu yaptıgın ayrıca alinin velinin moralınden sanane demıssın bu sitede ali'de veli'de bal10cuk ve biz oluyoruz anlatabıldımmı bıraz daha acımmı arkadasım
bal10cuk' a katılıyorum arkadasım ınsanların moralını bozmaktan baska bırsey degıl bu yaptıgın ayrıca alinin velinin moralınden sanane demıssın bu sitede ali'de veli'de bal10cuk ve biz oluyoruz anlatabıldımmı bıraz daha acımmı arkadasım
Erencexor yazdı:ali'nin veli'nin moralinden kime ne ! ?