Hukuk'u kazandim ama mezun degilim?
Hukuk'u kazandim ama mezun degilim?
Arkadaslar merhaba acik lisede 2. yilim 1 yilda normal lisede okulum, 3 yillik sistemdeyim, son acik lise sinavlarinda bi takim aksilikler yuzunden basarisiz oldugum icin mezun olamadim. Ama bugun aciklanan OSS sonuclarinda puanim gecen yilin Hukuk fakultesi puanlarindan daha yuksek. Sizce ne yapabilirim? Yani bu yil universiteye girme sansim kesinlikle yok mu?
Re: Hukuk'u kazandim ama mezun degilim?
Ek sınav duyuru yapıldı. şu linkten bilgi alabilirsin; http://www.aciklise.net/Forum/viewtopic.php?f=29&t=2893S90 yazdı:Arkadaslar merhaba acik lisede 2. yilim 1 yilda normal lisede okulum, 3 yillik sistemdeyim, son acik lise sinavlarinda bi takim aksilikler yuzunden basarisiz oldugum icin mezun olamadim. Ama bugun aciklanan OSS sonuclarinda puanim gecen yilin Hukuk fakultesi puanlarindan daha yuksek. Sizce ne yapabilirim? Yani bu yil universiteye girme sansim kesinlikle yok mu?
-
- Doktor
hızır gibi adamsın valla fays kardeşim 

"Ey Türk Gençliği! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir"
eyvallah,sağolasıntolga_tolga yazdı:hızır gibi adamsın valla fays kardeşim

-
slm ben 2 yıldır açiklisedeyım ek sınava girebilirmiyim eger gıremezsem sanırım seneye mezun olamıyorum şimdiden teşekkurlr
kaç yıllıksın kaç kredin var bunları yazarsan ancak yadımcı olabilirz 3 yıllık isen ve 4 dönem olduysan girebilirsin ek sınava 4 yıllıksanda 7 dönem olmadıysan zaten giremezsinmeryemyuce yazdı:slm ben 2 yıldır açiklisedeyım ek sınava girebilirmiyim eger gıremezsem sanırım seneye mezun olamıyorum şimdiden teşekkurlr
-
4 yıllık 4. donem 100 kredım var ama bu sene sınava gıremezsem seneye mezun olamıyorum oss ye nasıl gırecegım
bu ek sınava sen giremezsinmeryemyuce yazdı:4 yıllık 4. donem 100 kredım var ama bu sene sınava gıremezsem seneye mezun olamıyorum oss ye nasıl gırecegım
seneye 3 dönem eğer böyle bir imkan verirlerse ek sınav yapıp onu dönemden sayarlarsa mezun olursun
-
teşekkurler