MÜJDE EK SINAV AÇIKLANDI

Her Konuda Tartışabilirsiniz
tolga_tolga
Doktor

Re: MÜJDE EK SINAV AÇIKLANDI

Mesaj gönderen tolga_tolga » 13 Tem 2009, 17:21

teşekkürler baloncuk bende kolay diye düşünüp seçtim 21 krediyi almam şart :) hehe bu arada halk eğitim merkezinde komik bir olay oldu arkadaşlar ben kayıt yaptırmaya girdiğimde kimse yoktu saat 15 civarındaydı görevli arkadaşlar yemek mesaisi bitmesine rağmen kapıyı kilitledi ve 30 dk bekledik yemek yediler :) bizde oradaki arkadaşlarla tanıştık kalabalık bir gruptuk hepsini foruma davet ettim :)

"Ey Türk Gençliği! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir"

Kullanıcı avatarı
Yasemin
Doktor

Mesaj gönderen Yasemin » 13 Tem 2009, 17:22

Fays yazdı:
Yasemin yazdı:ben kayıt yenileyemiyorum vakıf bankasına gittim bugün isminiz gözükmüyor dedi :S kayıt olan arkadaşlar hangi bankadan yenilediniz kaydınızı?
İsim gözükmesi diye bişey yok ki. görevli seni yanlış yönlendirmiş sanırım. bankaya kimliğinle birlikte gideceksin açıköğretim lisesi ek sınav için kayıt yenileceğim diyeceksin kimliğini vereceksin görevli işlem yapacak. sonrada 5 tl'de halk eğitim hesabına yatıracaksın. ben ziraat bankasından yatırdım.
öyle dedim ztn t.c kimlik numaramı girdi isim gözükmüyo dedi işlem yapamıyorum diye.. halk eğitime gidin dedi yarın sabah ziraat bankasına gidicem olmazsa halk eğitime :S
Take me to the deep oceans!

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 13 Tem 2009, 17:24

tolga Bence matematik 8 seçme daha kolay bir ders bul :wink:
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

tolga_tolga
Doktor

Mesaj gönderen tolga_tolga » 13 Tem 2009, 17:27

emrahk yazdı:tolga Bence matematik 8 seçme daha kolay bir ders bul :wink:
ya bende istemiyorum aslında ama alan derslerinde mat 8 daha kolay sanki gerisi cok zor mat geometri hep :)
"Ey Türk Gençliği! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir"

Fays
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Fays » 13 Tem 2009, 17:29

tolga_tolga yazdı:fays aynı meslekteniz unuttun heralde dostum :) ayrıca bende dikkat ettim bu sınav 2 kredi veriyor ondan ikisinide seçtim :)
Unutmuşum valla kardeş. neyse tamam o zaman çalışmana bile gerek yok o dersleri. genel pc bilgileri ve office programlarını soruyorlar zaten..
Bal10cuk yazdı: sorun olmaz ilk zamanlar bende bilmiyordum 28 27 kredilik dersler seçmişim ah kafam şimdi olsa yaparmıyım hiç o ayrı tabi
Kesin yani ? bi sorun çıkmaz ? teşekkürler bilgi için...

Kullanıcı avatarı
Bal10cuk
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Bal10cuk » 13 Tem 2009, 17:33

Fays yazdı: Kesin yani ? bi sorun çıkmaz ? teşekkürler bilgi için...
bende bir sorun olmamıştı zaten sınavlarda genelde şöyle bir yazı var
öğrenci en az 30 kredilik ve daha AZ kredilik ders seçebilir diye

tolga_tolga
Doktor

Mesaj gönderen tolga_tolga » 13 Tem 2009, 17:35

arkadaşlar neden eksik kredi seçiyorsunuzki sorun ne oluyor banada 21 kredi lazım ama 40 krediye tamamladım..

Kullanıcı avatarı
Bal10cuk
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Bal10cuk » 13 Tem 2009, 17:37

tolga_tolga yazdı:arkadaşlar neden eksik kredi seçiyorsunuzki sorun ne oluyor banada 21 kredi lazım ama 40 krediye tamamladım..
sanırım ders çalışmak için diğerlerine daha fazla zaman ayırabilmek adına ve seçebileceği başka kolayına gelen dersler yok bi 18 derse girmek var 13 derse girmek var

Fays
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Fays » 13 Tem 2009, 17:38

tolga_tolga yazdı:arkadaşlar neden eksik kredi seçiyorsunuzki sorun ne oluyor banada 21 kredi lazım ama 40 krediye tamamladım..
35 krediye kadar zorunlu dersler,alan dersleri ve geçebileceğim seçmeli dersleri seçtim. diğerleri fizik5-6-7,kimya6-7-8,mat4-5-6 diye gidiyor.. ben bu dersleri sittin sene geçemem. boşu boşuna seçmeme de gerek yok o zaman :) 35 kredilik dersten bir tek mat-2den kalırım ondan da muaf oluyorum zaten ek sınavda. 31 kredi alırım büyük ihtimalle bu da bana yeter de artar bile, bana 17 kredi lazım.

tolga_tolga
Doktor

Mesaj gönderen tolga_tolga » 13 Tem 2009, 17:40

işte bende ondan dolayı trafik sağlık bilgisi iş güvenliği beilgi ilt tek seçtim kredilerdede fark olmuş geçiceğime inandığım dersleri seçtim gerisi zaten riskli 24 alan dersi seçtim 13 alan kredisi ihtiyacım var çünki gerisi seçmeli sallama hepsi yani :D

Fays
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Fays » 13 Tem 2009, 17:45

tolga_tolga yazdı:işte bende ondan dolayı trafik sağlık bilgisi iş güvenliği beilgi ilt tek seçtim kredilerdede fark olmuş geçiceğime inandığım dersleri seçtim gerisi zaten riskli 24 alan dersi seçtim 13 alan kredisi ihtiyacım var çünki gerisi seçmeli sallama hepsi yani :D
Bak seçtiğim dersler şöyle;

DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ 5
FELSEFE - 2
TARİH 5
T.C.İNK.TAR. VE ATA. - 2
COĞRAFYA 5
MATEMATİK - 2
YABANCI DİL - 4
YABANCI DİL - 5
DİL VE ANLATIM 5
TÜRK EDEBİYATI 5
BİYOLOJİ - 4
TRAFİK VE İLK YARDIM BİLGİSİ 1

tolga_tolga
Doktor

Mesaj gönderen tolga_tolga » 13 Tem 2009, 17:47

sendede zor dersler var umarım bitirir kurtuluruz hepimiz ama 2.ek sınav dedikodularıda başladı nedersin fays olurmu sence ?

Fays
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Fays » 13 Tem 2009, 17:51

tolga_tolga yazdı:sendede zor dersler var umarım bitirir kurtuluruz hepimiz ama 2.ek sınav dedikodularıda başladı nedersin fays olurmu sence ?
Büyük ihtimalle olur da ben diğer ek sınava bırakmak istemiyorum. bu sınavda bitireyim.. çok çalışmam gerekecek tabi. yarın kitapları alıp başlıyorum çalışmaya.. anca yetişir zaten vakit çok sınırlı.

tolga_tolga
Doktor

Mesaj gönderen tolga_tolga » 13 Tem 2009, 17:53

Fays yazdı:
tolga_tolga yazdı:sendede zor dersler var umarım bitirir kurtuluruz hepimiz ama 2.ek sınav dedikodularıda başladı nedersin fays olurmu sence ?
Büyük ihtimalle olur da ben diğer ek sınava bırakmak istemiyorum. bu sınavda bitireyim.. çok çalışmam gerekecek tabi. yarın kitapları alıp başlıyorum çalışmaya.. anca yetişir zaten vakit çok sınırlı.
:) bak biz bitiremessek sen bitirirsen 2.ek sınav için bize destek vericeksin unutma hehehe mail faks çekicez birlikte bizden kurtulamazssın :D

Fays
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Fays » 13 Tem 2009, 17:55

tolga_tolga yazdı:
Fays yazdı:
:) bak biz bitiremessek sen bitirirsen 2.ek sınav için bize destek vericeksin unutma hehehe mail faks çekicez birlikte bizden kurtulamazssın :D
:D tabi elimizden geleni yaparız. ama yaparlar bence. geçen sene bile 2 tane oldu.

Kilitli

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön