öyle dedim ztn t.c kimlik numaramı girdi isim gözükmüyo dedi işlem yapamıyorum diye.. halk eğitime gidin dedi yarın sabah ziraat bankasına gidicem olmazsa halk eğitime :SFays yazdı:İsim gözükmesi diye bişey yok ki. görevli seni yanlış yönlendirmiş sanırım. bankaya kimliğinle birlikte gideceksin açıköğretim lisesi ek sınav için kayıt yenileceğim diyeceksin kimliğini vereceksin görevli işlem yapacak. sonrada 5 tl'de halk eğitim hesabına yatıracaksın. ben ziraat bankasından yatırdım.Yasemin yazdı:ben kayıt yenileyemiyorum vakıf bankasına gittim bugün isminiz gözükmüyor dedi :S kayıt olan arkadaşlar hangi bankadan yenilediniz kaydınızı?
ya bende istemiyorum aslında ama alan derslerinde mat 8 daha kolay sanki gerisi cok zor mat geometri hepemrahk yazdı:tolga Bence matematik 8 seçme daha kolay bir ders bul
Unutmuşum valla kardeş. neyse tamam o zaman çalışmana bile gerek yok o dersleri. genel pc bilgileri ve office programlarını soruyorlar zaten..tolga_tolga yazdı:fays aynı meslekteniz unuttun heralde dostumayrıca bende dikkat ettim bu sınav 2 kredi veriyor ondan ikisinide seçtim
Kesin yani ? bi sorun çıkmaz ? teşekkürler bilgi için...Bal10cuk yazdı: sorun olmaz ilk zamanlar bende bilmiyordum 28 27 kredilik dersler seçmişim ah kafam şimdi olsa yaparmıyım hiç o ayrı tabi
bende bir sorun olmamıştı zaten sınavlarda genelde şöyle bir yazı varFays yazdı: Kesin yani ? bi sorun çıkmaz ? teşekkürler bilgi için...
sanırım ders çalışmak için diğerlerine daha fazla zaman ayırabilmek adına ve seçebileceği başka kolayına gelen dersler yok bi 18 derse girmek var 13 derse girmek vartolga_tolga yazdı:arkadaşlar neden eksik kredi seçiyorsunuzki sorun ne oluyor banada 21 kredi lazım ama 40 krediye tamamladım..
35 krediye kadar zorunlu dersler,alan dersleri ve geçebileceğim seçmeli dersleri seçtim. diğerleri fizik5-6-7,kimya6-7-8,mat4-5-6 diye gidiyor.. ben bu dersleri sittin sene geçemem. boşu boşuna seçmeme de gerek yok o zamantolga_tolga yazdı:arkadaşlar neden eksik kredi seçiyorsunuzki sorun ne oluyor banada 21 kredi lazım ama 40 krediye tamamladım..
Bak seçtiğim dersler şöyle;tolga_tolga yazdı:işte bende ondan dolayı trafik sağlık bilgisi iş güvenliği beilgi ilt tek seçtim kredilerdede fark olmuş geçiceğime inandığım dersleri seçtim gerisi zaten riskli 24 alan dersi seçtim 13 alan kredisi ihtiyacım var çünki gerisi seçmeli sallama hepsi yani
Büyük ihtimalle olur da ben diğer ek sınava bırakmak istemiyorum. bu sınavda bitireyim.. çok çalışmam gerekecek tabi. yarın kitapları alıp başlıyorum çalışmaya.. anca yetişir zaten vakit çok sınırlı.tolga_tolga yazdı:sendede zor dersler var umarım bitirir kurtuluruz hepimiz ama 2.ek sınav dedikodularıda başladı nedersin fays olurmu sence ?
Fays yazdı:Büyük ihtimalle olur da ben diğer ek sınava bırakmak istemiyorum. bu sınavda bitireyim.. çok çalışmam gerekecek tabi. yarın kitapları alıp başlıyorum çalışmaya.. anca yetişir zaten vakit çok sınırlı.tolga_tolga yazdı:sendede zor dersler var umarım bitirir kurtuluruz hepimiz ama 2.ek sınav dedikodularıda başladı nedersin fays olurmu sence ?
tolga_tolga yazdı:Fays yazdı:Büyük ihtimalle olur da ben diğer ek sınava bırakmak istemiyorum. bu sınavda bitireyim.. çok çalışmam gerekecek tabi. yarın kitapları alıp başlıyorum çalışmaya.. anca yetişir zaten vakit çok sınırlı.tolga_tolga yazdı:sendede zor dersler var umarım bitirir kurtuluruz hepimiz ama 2.ek sınav dedikodularıda başladı nedersin fays olurmu sence ?bak biz bitiremessek sen bitirirsen 2.ek sınav için bize destek vericeksin unutma hehehe mail faks çekicez birlikte bizden kurtulamazssın