Fays yazdı:Mlk yazdı:İyi aksamlar arkadaslar.
Öğrenci girişi yaptım , cok sevindim,zaten Fays arkadasımız sagolsun yardımcı olmustu ama ''öğrenci ek dönemde sınava girmek için hak tasıyor'' yazıyla karsılastım sistemde,içim daha bir rahatladı.
Bugn vakit bulamadım ama yarın inşallah sınav için kayıt olacagım.
Şimdi bir sorum var

Dersleri kayıttan sonra kendim seciyorum değil mi? Peki kitap verecekler mi? Daha önce sectiğim dersleri secebilir miyim? Alanım fen bilimleri yabancı dil dersi secebilir miyim? Şimdilik bu kadar

Senin adına çok sevindim. sorularına gelecek olursak;
Kayıt olduktan sonra öğrenci girişi yaparak dersleri kendin seçeceksin. sonra o listenin çıktısını alıp halk eğitime giderek kitaplarını teslim alacaksın.
İstediğin dersi seçebilirsin ama önceliği-eğer varsa-zorunlu derslerine ve alan derslerine vermelisin(alan kredin eksikse)
Tesekkürler

Evet ,malesef alan kredim eksik,bu nedenle alan derslerine agırlık verdim.Bu sefer önceden agzım yandıgı için,kitap içeriklerine bakıyor,sonra seciyorum.Secmem bitsin,sonra yazacagım buraya.Aslında halk egitimde kayıttan sonra bir internet kafede dersleri secip eve dönmeden kitaplarımı alacaktım ama iyi ki eve gelmişim diyorum şimdi,cünkü ciddi ciddi düşünüyorum secerken. İnşallah bundan sonra da işimiz rast gider..
''Eğer bir işi bir kişi yapabiliyorsa,onu herkes yapabilir!''